7 Geheimen Om Meer Aantrekkingskracht Te Krijgen

Iets meer aantrekkingskracht is iets wat we allemaal wel zouden willen. Veel mensen denken echter dat het een kwestie van geluk is: je hebt simpelweg het geluk dat je aantrekkelijk bent, of niet. Dat is een grote misvatting. In werkelijkheid is aantrekkingskracht een combinatie van een heleboel verschillende factoren, en op veel van die factoren heb je wel degelijk invloed.

Dat betekent dat je jezelf dus aantrekkelijker kan maken als je weet wat je daarvoor moet doen. Als je dat niet weet, dan heb ik goed nieuws voor je: in dit artikel leg ik het je uit. Ik vertel zeven geheimen, aan de hand waarvan jij jezelf aantrekkelijker kan maken voor anderen. Het gaat om de volgende geheimen:

  1. Straal zelfvertrouwen uit
  2. Wees humoristisch
  3. Ontwikkel een stijl
  4. Besteed aandacht aan je uiterlijk
  5. Straal geen wanhoop uit
  6. Zorg voor aanraking
  7. Persoonlijke hygiëne is enorm belangrijk

Geheim 1: Straal zelfvertrouwen uit

Als je het terugbrengt tot de basis, wat is iemand versieren dan eigenlijk? Als je het mij vraagt, komt het erop neer dat je iemand overtuigt dat jij de moeite waard bent. Je probeert jezelf dus te verkopen, en het is daarbij belangrijk dat de ander je gelooft. Je moet uitstralen dat jij jezelf de moeite waard vindt, anders kun je de ander daar nooit van overtuigen. Kortom: het is dus belangrijk dat je zelfvertrouwen uitstraalt.

“Als je al ziet dat de verkoper niet in zijn product gelooft, waarom zou je het dan van hem kopen?”

Dat kan ik natuurlijk wel zeggen, maar ik snap ook best dat niet iedereen even zelfverzekerd is. Als jij veel onzekerheden hebt, dan kan je die natuurlijk niet ‘even’ uitzetten terwijl je aan het flirten bent. Zelfvertrouwen is moeilijk uit te stralen als je het niet hebt, en dus zul je daadwerkelijk aan je zelfvertrouwen moeten werken als je dat (nog) niet hebt.

Er zijn verschillende manieren waarop je dat kan doen. Eén manier is door meer uitdagingen aan te gaan in het dagelijks leven. Door hindernissen te overwinnen, ga je minder aan jezelf twijfelen. Je ziet dat je tot meer in staat bent dan je eigenlijk dacht, en dat is goed voor je zelfbeeld. Indien je echt serieuze problemen hebt met je zelfbeeld, dan is therapie wellicht een oplossing.

Ook zijn er wel degelijk manieren om meer zelfvertrouwen uit te stralen, terwijl je eigenlijk misschien weinig zelfvertrouwen hebt. Wat je naar buiten toe uitstraalt, is natuurlijk niet per se hetzelfde als wat je vanbinnen voelt. Het helpt al enorm om rechtop te staan, en om uit jezelf mensen aan te spreken. Niet alleen kom je zo zelfvertrouwder over, ik denk zelfs dat je er daadwerkelijk meer zelfvertrouwen aan overhoud!

Geheim 2: Wees humoristisch

Je hoort mensen wel eens klagen dat flirten en versieren vandaag de dag een soort vleeskeuring is geworden, waarbij alleen fysieke kenmerken nog meetellen. Hoewel apps als Tinder het niveau mogelijk inderdaad wel wat omlaag hebben getrokken, ben ik ervan overtuigd dat persoonlijkheid nog steeds zeer belangrijk is. En hoe kun je je persoonlijkheid nou beter laten zien dan met humor?

Het is voor veel mensen enorm belangrijk dat ze om dezelfde dingen te kunnen lachen, en daarom zullen veel mensen ook sneller vallen voor iemand met hetzelfde gevoel voor humor. Daarnaast kun je ook je intelligentie laten zien met een paar scherpe grappen, en ook dat is iets wat voor de meeste mensen een aantrekkelijke eigenschap is.

Bovendien zorgt humor voor een losse, ontspannen sfeer, en dat is een ideaal als je iemand wil versieren. Wanneer er een ongemakkelijk moment ontstaat terwijl je met iemand aan het flirten bent, dan kan een goed getimede grap ervoor zorgen dat dat ongemak als sneeuw voor de zon verdwijnt. Humor is dus een veelzijdig wapen als het op versieren aankomt.

“Er zijn maar weinig mensen die niet van lachen houden.”

Uiteraard moet je wel een beetje op de reactie van de ander letten terwijl je grappen maakt. Als je merkt dat bepaalde soort grappen niet goed landen, dan moet je op zoek naar een andere invalshoek. Als je grappen blijft maken die de ander niet leuk vindt, dan heeft dat namelijk het tegenovergestelde effect van wat je wil bereiken. Ik zou je ook aanraden om niet te plat te zijn met je grappen, tenzij je al weet dat de persoon in kwestie dat leuk vindt (bij mannen kan het vaak minder kwaad dan bij vrouwen).

Geheim 3: Ontwikkel een stijl

Ik heb net al gezegd dat je persoonlijkheid een belangrijk onderdeel is van je aantrekkingskracht. Iets wat vaak als een afspiegeling van je persoonlijkheid wordt gezien, is je kledingstijl. Als je wil laten zien dat jij een leuke persoonlijkheid hebt, dan zal je ook een uitgesproken stijl moeten ontwikkelen.

Ik kan je niet vertellen wat je moet gaan dragen, want stijl is natuurlijk heel subjectief, en niet iedereen vindt hetzelfde leuk. Wat je echter hoe dan ook moet voorkomen, is dat je er saai uitziet. Indien jij er precies hetzelfde uitziet als 20 of 30 andere mannen of vrouwen die je tijdens het uitgaan tegenkomt, dan geef je het signaal af dat je saai bent. En saaiheid is nou niet een eigenschap die veel mensen aantrekkelijk vinden.

“Je kan maar één keer een eerste indruk maken.”

Het gaat er dus vooral om dat je uitgesproken keuzes durft te maken. Niet alles wat je draagt hoeft een groot statement te zijn, want ik vermoed dat je ook weinig mensen zal scoren als je de kroeg binnentreedt in een kamelenpak en cowboylaarzen. Maar zorg er wel voor dat je iéts anders doet dan andere mensen, zodat je uitstraalt dat je een eigen persoonlijkheid hebt.

Het leuke aan stijl is dat je het natuurlijk ook gewoon kan stelen. Wanneer jij zelf weinig gevoel voor stijl heb, maar wel iemand kent die je er stijlvol uit vindt zien, dan kun je natuurlijk de look kopiëren van de persoon in kwestie. Acteurs en andere bekendheden zijn hier goede kandidaten voor, maar zorg wel dat het niet te duidelijk is wie je na-aapt, want dat komt weer een beetje wanhopig over.

Geheim 4: Besteed aandacht aan je uiterlijk

Oké, we kunnen er niet omheen. Als het op aantrekkingskracht aankomt, dan is je uiterlijk ook van groot belang. Je kan iemand nog zo’n leuk persoon vinden, maar als de lichamelijke aantrekkingskracht er niet is, dan zal het bijna nooit meer worden dan een leuk gesprek. Het is daarom een goed idee om wat meer aandacht aan je uiterlijk te besteden.

“Gevoel voor humor en een uitgesproken stijl zijn leuk, maar je kunt er niet mee naar bed.”

Gedeeltelijk zul je natuurlijk moeten roeien met de riemen die je hebt, want sommige mensen worden nu eenmaal knapper geboren dan andere. Gedeeltelijk kun je echter ook zelf invloed uitoefenen op hoe je eruitziet. Een goed uiterlijk is namelijk veel meer dan alleen een verzameling aangeboren kenmerken.

Zo kun je ervoor zorgen dat je er goed verzorgd uitziet. Zorg dat je kleren schoon en ongekreukt zijn, en dat je haar goed in model zit. Als man kun je ervoor zorgen dat je je netjes geschoren hebt (of, als je een baard hebt, dat je baard goed is bijgewerkt). Als vrouw heb je natuurlijk de wondere wereld van de make-up tot je beschikking, waardoor voor vrouwen de mogelijkheden bijna eindeloos zijn.

De mannen die dit lezen, zou ik overigens op het hart willen drukken dat ze niet bang hoeven te zijn om persoonlijke verzorgingsproducten te gebruiken. Sommige mannen vinden dat je al vrouwelijk bent als je dagcrème opsmeert, maar vervolgens lopen ze zelf met een uitgedroogde of juist heel vettige huid vol puistjes rond. Dat draagt natuurlijk niet bepaald bij aan hoe ze eruitzien.

Geheim 5: Straal geen wanhoop uit

Als het jou in het verleden vaak niet is gelukt om iemand te versieren, dan snap ik het best als je daar een beetje wanhopig door bent geworden. Veel mensen geven gevolg aan die wanhoop door het bij iedereen in de kroeg te proberen, en steeds agressiever te worden in hun versiertactieken naarmate het niet lukt. Hoewel ik dit best begrijp, kan ik het je alleen maar afraden om dit te doen.

Wanneer je dit doet, dan kom je namelijk wanhopig over. Dat komt natuurlijk doordat je ook wanhopig bént, maar wanhoop uitstralen is zo ongeveer het minst aantrekkelijke wat er is. Als jij uitstraalt dat je wanhopig op zoek bent naar iemand die met je mee naar huis wil, dan zul je alleen maar mensen aantrekken die net zo wanhopig zijn als jij. En geloof me, die wil je waarschijnlijk niet!

“Als wanhoop aantrekkelijk was, dan zou iedereen seks willen met de dakloze bedelaar voor de supermarkt.”

Dit heeft te maken met iets wat ik eerder in dit artikel al zei: iemand versieren is eigenlijk niets anders dan jezelf verkopen. Als jij het signaal afgeeft dat je zo wanhopig bent dat iedereen je mag hebben, dan zeg je dus eigenlijk dat je weinig waard bent. En als jij uitstraalt dat je weinig waard bent, waarom zouden anderen jou dan wel de moeite waard moeten vinden?

Hoe wanhopig je vanbinnen dus ook bent, het is van belang dat je dit niet laat zien. Als je je door je wanhoop laat leiden, zul je alleen maar minder succes hebben, en dus steeds wanhopiger worden. Je komt dan in een vicieuze cirkel terecht, waarbij je kansen op succes steeds lager en lager worden.

Geheim 6: Zorg voor aanraking

Als er één ding is wat héél snel de aantrekkingskracht tussen twee mensen verhoogt, dan is het wel aanraking. Als iemand je aanraakt, dan ontstaat er vrijwel meteen een gevoel van intimiteit en verbondenheid. Dat is natuurlijk precies wat je wil dat iemand voelt als je met iemand naar bed wil, dus aanraking kan een heel handig middel zijn om iemand te versieren.

Dit moet je natuurlijk wel op een gepaste manier doen. Je kan iemand niet zomaar in zijn of haar kont knijpen, want dat is aanranding. Ook dingen als een arm op de schouder of het aanraken van iemands hand, wat op zichzelf prima kan zijn, moet je niet te snel doen. Als je te snel fysiek wordt met iemand, dan kan dat intimiderend overkomen.

“Je wil iemand versieren, niet bang maken.”

Ik zou je daarom aanraden om iemand pas aan te raken als je al een tijdje aan het praten bent. Een subtiele aanraking is meer dan genoeg. Leg je hand even op zijn of haar schouder, en kijk hoe daarop wordt gereageerd. Waarschijnlijk zal dit ervoor zorgen dat hij of zij meer naar je toe trekt, en zich sterker tot je aangetrokken gaat voelen.

Geheim 7: Persoonlijke hygiëne is enorm belangrijk

Hoewel deze tip voor iedereen geldt, kunnen vooral veel mannen hier een boodschap aan nemen. Als je aantrekkelijk wil overkomen op anderen, dan is persoonlijke hygiëne van groot belang. Als mensen jou al van tien meter afstand kunnen ruiken, dan zullen er maar weinig mensen zin hebben om met jou naar bed te gaan, en geef ze eens ongelijk!

“Als mensen met een stinkend persoon naar bed willen, dan gaan ze wel bij de daklozenopvang staan.”

Besteed daarom aandacht aan je persoonlijke hygiëne. Zorg dat je fris en schoon bent, en dat je deodorant op hebt. Als je van jezelf weet dat je veel zweet, neem dan een spuitbus deodorant mee tijdens het uitgaan, zodat je zo nu en dan wat aan de geur kan doen. Je zou denken dat je dit allemaal rond de puberteit wel van je ouders hebt geleerd, maar het zal je verbazen hoeveel mannen dit blijkbaar niet hebben meegekregen.

Dat waren ze dan, 7 geheimen waarmee jij je aantrekkingskracht ongetwijfeld flink kan verhogen. Ik wens je heel veel succes op het oorlogspad, en vooral heel veel plezier met iedereen die je vanaf nu op zal weten te pikken.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *