Ex Terug Methode van Edwin Edinga – Mijn Mening

De Ex Terug Methode is een methode ontwikkeld door Edwin Edinga die koppeltjes weer bij elkaar brengt. In deze review/recensie zal ik mijn ongezouten mening geven over zijn product en zijn methode.

Ik zal het hebben over de schrijver, zijn informatiepagina en nog wat andere algemene zaken. Ik probeer een zo objectief mogelijk beeld te scheppen van zijn product.

Wie is Edwin Edinga?

Edwin is een psycholoog die is afgestudeerd op de Universiteit van Amsterdam. Op zijn website zegt hij dat een specialiteit heeft op het gebied van attitudes, gedrag en sociale beïnvloeding.

In dit opzicht kunnen we dus concluderen dat Edwin vanuit wetenschappelijk oogpunt weet waar hij het over had. Hij heeft waarschijnlijk veel verstand van hoe je mensen kunt beïnvloeden en overtuigen.

In het verleden zegt hij telefonische coaching te hebben gegeven voor een bedrag voor €125. Of dat bedrag ook echt klopt, kan ik niet verifiëren maar over het algemeen zijn dit geen vreemde bedragen. Zo vragen psychotherapeuten ook dit soort bedragen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Voorstelvideo Van Edwin Edinga Zelf

Wat houdt de Ex Terug Methode ongeveer in?

ex-terug-methode-coverDe Ex Terug Methode is een manier om je ex terug te krijgen. De informatiepagina zegt dat je je ex vrij makkelijk kan terugkrijgen met een aantal psychologische triggers. Of dit geheel waar is moeilijk na te gaan. Wel kunnen we concluderen dat Edwin weet waar hij het over heeft.

Zoals gezegd is hij sociaal psycholoog en als je zijn blog artikelen leest straalt hij expertise en ervaring uit op gebied van dating en relaties.

Op de ebook pagina wordt meerdere keren herhaald dat je leert je ex op meerdere manieren te beïnvloeden, niet te verwarren met manipuleren. Hij leert je trucjes waarmee je bijvoorbeeld op een hele indirect manier weer contact hebt met je ex.

Voor de rest wordt er duidelijk gemaakt dat je een heel stappenplan krijgt. Wanneer je het ebook inkijkt zie je dat ook duidelijk terugkomen. Iedere stap wordt in detail uitgelegd met voorafgaand alle mogelijke fouten die je kunt maken.

Wat vinden klanten van de Ex Terug Methode?

Op de informatiepagina van de Ex Terug Methode staan uiteraard positieve reviews. Dat is logisch want dat doet eigenlijk ieder bedrijf. Als ik op internet op zoek gaan naar ervaringen vind ik er een aantal. Het overgrote deel is positief. Er zijn enkele mensen die zeggen dat ze na hun aankoop niet direct konden downloaden. Blijkbaar gaat er soms wat mis na de bestelling. Edwin heeft voor dit probleem een stappenplan in zijn contactformulier gezet. Volgens hem kom het amper voor.

Wanneer ik op internet kijk zijn er dus eigenlijk bijna geen negatieve recensies van bestaande klanten te vinden. We kunnen dan de conclusie trekken dat er blijkbaar weinig op de methode is aan te merken.

liefde quote

Wat zeggen andere sites over de Ex Terug Methode?

De meningen van andere sites zijn eigenlijk allemaal positief. Hier een aantal quotes van review sites:

Het ebook Ex Terug Methode bevat een aantal goede psychologische tips om de interesse van jouw ex in jou weer te wekken.

Van Nathan op ppreviews.nl

Het ebook ‘Ex Terug Methode’ bevat veel nuttige theorie en interessante informatie. Je zult na het lezen ervan niet alleen een grote kans hebben om je ex terug te winnen, ook zul je meer inzicht krijgen in man-vrouw relaties in het algemeen.

Van Daniel op ervaringenloket.nl

Hoe kan ik de Ex Terug Methode kopen?

De Ex Terug Methode is te koop op exterugmethode.nl. Als je doorklikt naar de bestelpagina kan je betalen met iDEAL, MisterCash, PayPal en machtiging. Ook is er een optie voor een handmatige overschrijving.

Bij de aankoop krijg je ook 3 bonussen, namelijk Geheime Sekstips, Versier Geheimen en de eerste maand van het videoprogramma Ex Terug Geheimen. Die laatste video bonus geeft je toegang tot een online member gedeelte waar je video’s kunt bekijken met tips rond het terugwinnen van je ex. Het is een aanvulling op het ebook en gaat op sommige aspecten nog wat dieper in.

Deze bonus is niet door Edwin gemaakt, maar een collega. Ik vermoed een oud collega. Zijn naam is Tom Dijks. Hij was de oprichter van exteruggeheimen.nl maar dat is vermoedelijk overgenomen door Edwin.

Tom Dijks is ook psycholoog. Dat is uiteraard vrij logisch in deze branche. Misschien hebben Edwin en Tom elkaar een keer ontmoet bij een bijeenkomst, seminar, congres etc. of het waren mede-studenten van elkaar.

De motivatie van Tom om mensen te helpen hun relatie terug te krijgen is omdat hij vroeger veel last heeft gehad van liefdesverdriet. Met zijn kennis die hij over de jaren heen verzameld heeft, wil hij mensen graag dat verdriet besparen door hun ex terug te krijgen.

edwin-edinga

Hoe kan ik de Ex Terug Methode downloaden?

Na betaling krijg je (volgens de bestelpagina) direct toegang tot het product. Dit zijn meerdere pdf bestanden die je kunt openen met Acrobat Reader. Er is ook een epub en mobi versie waardoor je eigenlijk vanaf ieder toestel kan lezen… desktop, laptop, e-reader, tablet, smartphone etc. Dit vind ik persoonlijk erg netjes. Je ziet namelijk maar al te vaak dat je één bestand krijgt en als je het wilt lezen, op bijvoorbeeld een e-reader, de letters heel klein zijn. Je moet dan bij iedere bladzijde gaan inzoomen.

Ook de bonus met de video’s kan je direct bekijken in de members area. Je krijgt direct inlog gegevens gestuurd via de mail waarin je via de achterkant van de site op exterug.nl/login/ kunt inloggen. Het programma ziet er zeer overzichtelijk en gestructureerd uit.

Ex Terug Methode gratis?

Nee, helaas, dit product is niet gratis verkrijgbaar. Het product kost €39,97. Dat lijkt misschien hoog maar je krijgt dus een ebook, enkele bonussen en de eerste maand van een video programma. De prijs valt dus mee voor wat ervoor krijgt. Als je gratis artikelen wilt lezen over je ex terug krijgen kan je wel kijken op exterug.nl.

Conclusie: de moeite waard om te kopen?

Ja, het is de moeite waard. Kijk, of je er gegarandeerd je ex mee gaat terugkrijgen is wat overdreven. Toch vind ik de bedoeling van Edwin prima. Terwijl de meeste mensen op internet cursussen maken over hoe je je liefdesverdriet kunt verwerken, is Edwin origineler en bied je de mogelijkheid om je ex gewoon terug te winnen en je liefdesverdriet te doen verdwijnen.

Dat is eigenlijk nog niet zo gek, want stelletjes gaan wel eens vaker uit elkaar en komen dan weer bij elkaar. Edwin helpt je alleen om dit soepeler te doen en zonder wanhopig over te komen of te smeken. Hij geeft je de praktische en bewezen handvaten om je relatie weer te redden.

Het sterkste argument vind ik dat Edwin zegt dat jou ex je al een hele tijd aantrekkelijk heeft gevonden en je dat gevoel eigenlijk alleen maar terug moet oproepen. Wanneer dit je lukt, is je ex weer net zo gek op als voor de relatiebreuk. Een hereniging is vanuit dat idee ook realistisch.

Kortom, als je de kans op het terugwinnen van je ex zo hoog mogelijk wilt maken en alle domme fouten wilt ontwijken, raad ik je zeker aan om zijn product aan te schaffen.

Zie hier de informatiepagina van Edwin Edinga: Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Ex Terug Methode van Edwin Edinga - Mijn Mening"

  1. Jaja

    says:

    Als de relatiebreuk door onnozelheid is veroorzaakt, zijn je ex jaloers (proberen) te maken, een aantal scharrels ‘afwerken’, een machtsverschuiving realiseren en radiostilte nou niet echt middelen om je ex op handen en voeten naar je te laten terug kruipen. Het ego wordt zo wederom boven het tonen van karakter geplaatst. Ik vind dat een grote denkfout en wakkert een kinderachtige aanpak aan.

    Wees volwassen en wacht niet te lang: ben gewoon open, eerlijk en transparant.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *