5 Blunders Waarmee Je Zeker Niet Je Ex Zal Terugwinnen

Pas op, als jij je ex wilt terugwinnen dan kan je het niet veroorloven om deze fouten te maken. Dit zijn de fouten waardoor je gegarandeerd zal falen. Sterker nog, door deze fouten druk je hoogstwaarschijnlijk je ex verder weg. Zo ver dat je ex juist sneller zou gaan met een ander.

Hoe hopeloos je situatie ook lijkt, je ex terugwinnen is mogelijk. Maar allereerst moet je er wel voor zorgen dat je stopt met de 5 onderstaande blunders.

Blunder #1: Overspoelen met Facebook, Whatsapp en e-mail berichten

Als je ex geen of weinig contact wilt, geef je ex dan niet het tegenovergestelde. Tenzij je wilt dat je ex je gaat haten natuurlijk.

Zorg er vooral voor dat je niet continue dezelfde berichten stuurt. Wat je boodschap ook is, deze blijven herhalen zal niet het tij doen keren.

Als je ex op dit moment van je wegrent dan zal er achteraan rennen er alleen maar voor zorgen dat je ex harder gaat rennen. Ik zal je niet hoeven uitleggen of jij te veel contact met je ex zoekt. Kijk rationeel naar je situatie en beoordeel het zelf. Als je twijfelt dan zoek je waarschijnlijk te veel contact je ex.

Als je de precieze details en plan van aanpak wilt weten dan raad ik het ebook ex terug methode aan.

Stop met stalken

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Blunder 2#: Smeken en wanhopig proberen te bewijzen hoeveel je om je ex geeft

Deze blunder gaat meestal gepaard met blunder 1. Het is een dodelijke combinatie die gegarandeerd ervoor zorgt dat het de foute kant op gaat. Doe dit te lang en je ex trekt vanzelf alle haren uit zijn of haar hoofd.

Blijven duidelijk maken hoeveel je om je ex geeft is nutteloos. Het enige dat je bereikt is een ex die nog meer afstand van je wilt.

‘Alsjeblieft’, ‘jij bent alles voor me’, ‘Ik doe alles voor je’ en andere soort gelijke uitspraken ga je vanaf nu niet meer herhalen. Het is tijd om iets anders te proberen, iets dat wel werkt.

Man aan het smeken

Blunder #3: Logisch proberen te overtuigen

Liefde is een emotioneel iets. Als je logisch je ex probeert te overtuigen dat jullie bij elkaar horen dan faal je gegarandeerd.

Als je je vinger snijdt dan kan ik wel zeggen dat je er niks aan hebt om pijn te voelen, maar je blijft toch de pijn voelen. Logica kan bijna nooit een emotie veranderen. Vooral niet als het om logica gaat als “We passen zo goed bij elkaar”, of “Ik zal voortaan niet, x of x doen”.

Je zal andersom moeten gaan denken. Hoe kan ik de emotie’s van mijn ex veranderen. Als je dit doet dan volgt de logica vanzelf. Emotie’s zijn veel sterker dan logica.

Blunder #4: Je ex proberen terug te kopen en overdreven aardig zijn

Als je iets voor je ex koopt dan verspil je je geld. Hij of zij gaat je niet opeens terug willen door een cadeautje. En als je ex je dan wel terug wilt, dan zal dit om de cadeau’s zijn. Zo’n relatie wil je toch niet hebben?

Of stel je voor dat je je ex terugwint door extra veel voor hem of haar te doen. Is dat de verwachting die je wilt creëren? Wil jij de voetveeg worden van je ex? Wil jij je ex het gevoel geven dat je denkt dat liefde te koop is?

De grootste grap van deze methode’s is dat ze averechts werken. Je ex zal je eerder afstoten dan willen herenigen. Geef jezelf een cadeau en vergeet de methode, het werkt niet.

Video voorbeeld van hoe je nooit je ex zal terugwinnen

Blunder #5: Luisteren Naar Advies van Gemiddelde Gerrit of Gerda

Je vrienden en vriendinnen zijn (met alle respect) geen experts. Ze hebben waarschijnlijk niet veel boeken gelezen over het onderwerp en ze hebben waarschijnlijk ook maar weinig ervaring met coaching. De kans dat ze een psychologie diploma hebben is ook klein.

Als je advies aan anderen vraagt krijg je mogelijk tips als, je ex echt te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft, duidelijk te zeggen dat je veranderd bent, of logisch te vertellen waarom de relatie nu anders zou zijn.

Ook is één van de meest voorkomende adviezen om je ex te vergeten, maar dat is onnodig en dat wil je niet.

Wat voor advies je ook gehad hebt, het heeft niet gewerkt, anders las je nu niet dit artikel. Het spijt me maar je ex terugwinnen is niet zo makkelijk als je gevoel volgen.

Heb jij advies gehad dat niet op deze pagina is besproken dan willen we dit graag horen. Laat onderaan dit artikel een reactie achter.

Hoe jij je ex laat smeken om jou terug te krijgen

Er is een stappenplan die iedere man of vrouw kan volgen om zijn of haar ex terug te winnen. Je hoeft geen genie te zijn om deze stappen te volgen. Je leest de eerste stap en voert hem uit, daarna de tweede, daarna de derde, tot je uiteindelijk je ex terug hebt.

Deze methode is succesvol ongeacht hoe hopeloos je situatie ook lijkt. Je leert in detail hoe je de emotie’s van je ex weer de goede richting op stuurt zodat je binnenkort weer de liefde van je leven in je armen kan sluiten.

Ontdek hoe jij ervoor zorgt dat je ex niet met een ander het bed in duikt maar binnenkort op handen en voeten voor je deur staat:

Klik direct hier voor meer grats informatie over deze methode

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *