Hem Opnieuw Verliefd Op Je Maken? Ontwijk deze 7 Blunders!

Je loopt wat rond te struinen in de supermarkt, op zoek naar die ene overheerlijke reep chocolade, tot je plotseling je ex tegen het lijf loopt – letterlijk. Met grote ogen kijk je hem aan. Je voelt het bloed al naar je wangen lopen, en de zenuwen gieren door je lichaam. En wanneer hij je schouders vastpakt om ervoor te zorgen dat je niet omvalt, beginnen de vlinders in je buik weer te fladderen. Shit!

Nee hè! En je dacht nog wel dat je over hem heen was. Vuile verrader, schreeuw je inwendig naar je lichaam. Je neemt een diepe zucht. Wat nu? Je houdt nog van je ex, en je wilt dolgraag weer een relatie met hem, als je je op hol geslagen hart moet geloven. Maar er is wel één probleem: hoe zorg je ervoor dat je ex ook weer van jou gaat houden?

verliefd1

Weet je zeker dat je hem weer terug wilt winnen?

Het feit dat je lichaam er weer compleet klaar voor is om je ex weer in je armen te sluiten en weer verder te gaan waar jullie gebleven waren, betekent nog niet dat je hart en hoofd hier ook klaar voor zijn. Hormonen zijn niet hetzelfde als gevoelens van genegenheid. Verwar lust absoluut niet met liefde! De euforie van een orgasme is tijdelijk, verliefdheid is van veel langere duur.

Ga daarom eens na waar het fout is gegaan in jullie relatie, en bedenk je vervolgens of het wel verstandig is om te proberen hem opnieuw verliefd op je te laten maken. Hadden jullie namelijk alsmaar knallende ruzie? Of had je het idee dat hij jou probeerde te vormen in iemand die je niet bent, of vice versa? Dan is de kans groot dat jullie, bij een nieuwe relatiepoging, opnieuw uit elkaar gaan.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wil je hèm terug of voel je je gewoon alleen?

Na een relatiebreuk zijn mensen vaak geneigd om de ex-partner te idealiseren, puur door het feit dat ze zich alleen voelen. De gebreken van de ex-partner worden opeens gewist uit het geheugen, en de ruzies worden gebagatelliseerd en gerationaliseerd. Men zet als het ware oogkleppen op, omdat zij zo graag weer terug willen komen bij hun ex, en niet meer alleen willen zijn.

Maar kijk uit! Je moet jezelf nooit wegcijferen, en jezelf minder gunnen dat je verdient, omdat je jezelf alleen voelt. Laat jezelf niet weer in een relatie sleuren met iemand die jou niet behandelt zoals je behandeld zou moeten worden, doordat je niet voor jezelf op kunt komen en niet op eigen benen durft te staan.

Voordat je jezelf dus weer in de armen van je ex werpt, moet je eens goed nagaan of je werkelijk je ex als persoon mist, of het idee van je ex. Mis je de manier waarop jullie één werden tijdens het vrijen, de manier waarop hij naar je keek, zijn aanstekelijke lach, zijn gekke maniertjes, en zelfs de manier waarop jullie konden bekvechten? Of hoop je enkel niet langer alleen te zijn?

verliefd2

Wat je NIET moet doen als je je ex terug wilt winnen

Na lang overwegen, heb je besloten dat je je ex terug wilt winnen. En niet omdat je alleen bent, maar omdat je simpelweg geen dag langer zonder hem door wilt brengen, je mist hém. Je ex opnieuw verliefd op je laten worden, is echter lang niet zo gemakkelijk als je zou willen. Velen zijn namelijk geneigd om een van de volgende blunders te maken. Zorg ervoor dat jij deze onderstaande dingen NIET doet!

#1 Hem berichtjes blijven sturen tot hij eindelijk reageert

Oftewel, nee, het is geen goed idee om je ex elektronisch te gaan stalken. Je lijkt niet alleen ontzettend wanhopig en irritant, wat je zeker niet gaat helpen om je ex opnieuw verliefd op je te laten worden, maar je geeft hem ook niet de mogelijkheid om jou te missen.

Je moet je ex juist aan het denken zetten over jou. Je wilt dat hij weer verliefd op je wordt, dus begin zelf ook helemaal overnieuw. Ga opnieuw flirten, wees mysterieus. Laat hem denken dat alles heel goed met je gaat, terwijl je af en toe een berichtje stuurt (‘Hey, hoe gaat het met je?’), zodat hij weer geïnteresseerd in je raakt. Het tegenovergestelde zal echter juist gebeuren als jij hem obsessief benaderd.

verliefd3

#2 Hem publiekelijk de liefde verklaren

Er bestaat een verschil tussen een groot romantisch gebaar, en overkomen als zielig, triest en wanhopig. Iemand publiekelijk de liefde verklaren, kan hem/haar het gevoel geven heel speciaal te zijn (je riskeert immers wel publieke vernedering als hij/zij je afwijst), maar wel pas als je het goed aanpakt. Jezelf bekleden in een t-shirt met het hoofd van je ex erop en keihard vals zingen op het station, is hoogstwaarschijnlijk niet ’the way to go’.

Bovendien heeft een romantisch gebaar vaak pas effect als je laat zien dat je diegene aan wie je het gebaar schenkt echt goed kent. Iemand die er absoluut geen fan van is om in het middelpunt van de aandacht te staan, kan je maar beter niet publiekelijk de liefde verklaren. Kies in dat geval juist voor iets kleiners, zoals een concertkaartje van een band die je zelf haat, zodat hij ziet wat je voor hem over hebt.

#3 Hem ‘per ongeluk’ tegen het lijf lopen

Lees: stalken. Wanneer jij continu in de gaten houdt waar je ex zich op dat moment bevindt (bedankt, Facebook) en vervolgens steeds opduikt op die plekken, heet dat gewoon stalken. Bovendien gaat het hem ook opvallen als jij plotseling naast de deur van het mannentoilet van zijn favoriete bar staat en hem ’terloops’ begroet. Je bezorgt hem zo eerder de kriebels dan vlinders.

Om hem opnieuw verliefd op je te laten worden, is het zeker handig om hem af en toe eens tegen te komen, zodat hij jou niet kan vergeten. Maar het is in dit geval beter om het lot aan het werk te laten gaan, in plaats van steeds op zijn locaties te verschijnen. Je moet hem meer van jou laten willen zien, niet minder!

verliefd4

#4 Jezelf voor hem veranderen

Ben je van mening dat jullie relatie stuk is gelopen doordat jij niet goed genoeg voor hem was, of gewoon niet genoeg bij hem paste? Dan is jezelf voor hem veranderen wel het laatste wat je moet doen! Wanneer hij geen genoegen neemt met wie jij bent, dan betekent dat niet dat jij moet veranderen, maar dat hij simpelweg iemand anders wil.

Dwing jezelf niet om iemand te worden die jij niet bent om hem te pleasen, maar zet jezelf op de eerste plaats. Leer gelukkig te zijn met wie jij bent, en als hij dat niet kan, dan vind jij wel iemand anders die dat wel kan. Leer zelfverzekerd te zijn over de persoon die jij wel bent, en wellicht zal hij daardoor zijn mening over zijn ‘ideale vriendin’ wel aanpassen, want jij bent prima zoals je bent!

#5 Een ‘friends with benefits’ relatie met hem aangaan

Voor jongens ligt het vaak heel simpel. Als een meisje haar lichaam aanbiedt, zal hij daar zeker geen nee tegen zeggen. Hij krijgt de seks, zonder de verplichtingen van een relatie – de droom van vele mannen! Dus wanneer jij ‘ja’ zegt tegen seks met je ex, moet je niet verwachten dat hij weer een relatie met jou wil aangaan. Hij wil je lichaam, niet je hart.

Maak het hem niet te gemakkelijk. Als hij interesse toont in je, zelfs als het aanvankelijk alleen fysiek is, betekent dat in ieder geval dat er nog enige aantrekkingskracht tussen jullie is. Laat hem ervoor werken, zodat hij in tussentijd ook zal verlangen naar jouw hart. En bovendien, hij is eens al verliefd op je geworden; hij is niet immuun voor jou, zowel lichamelijk als geestelijk.

verliefd5

#6 Hem manipuleren door hem een schuldgevoel aan te praten

Jij bent niet de enige die lijdt onder jullie relatiebreuk, zelfs als het toentertijd beter leek om uit elkaar te gaan. Het heeft hem net zo veel, zo niet meer, pijn gedaan. En die gevoelens die hij voor je had zijn misschien wel verminderd, maar ze zijn niet in rook opgegaan. Maar maak hier geen misbruik van! Hoe rot en gedeprimeerd je jezelf ook voelt, wees wel eerlijk en begripvol.

Ga dus geen berichten sturen dat je bijvoorbeeld het leven niet meer ziet zitten, of dat je jezelf iets aandoet tenzij hij bij jou terugkomt. Hij is kwetsbaar waar het jou betreft, en jij gebruikt zijn gevoelens dan om hem manipuleren om bij je terug te komen. Als je je echt zo vreselijk voelt, praat er dan met iemand over, maar misbruik of verzin het niet om hem terug te winnen!

#7 Iets gemeens doen om zijn aandacht te krijgen

Op de een of andere manier denken meiden (en jongens) vaak dat ze hun ex terug zullen winnen, wanneer zij gaan daten met een van hun vrienden. Ze denken dat hun ex dan zo jaloers zal worden, dat hij weer een relatie met hen wil. In feite, echter, kwetsen ze daarbij beide jongens, zowel hun ex als de vriend die ze (let’s face it) misbruikt hebben, terwijl zij zelf alleen over blijven.

Wat je WEL kunt doen om je ex opnieuw verliefd op je te laten worden

Natuurlijk is het niet onmogelijk om je ex opnieuw verliefd op je te laten worden, mits je de juiste aanpak hebt. In plaats van je telefoon te pakken en je ex weer eens te stalken op Facebook, kan je beter dit artikel over je ex terug laten komen eens lezen.

verliefd6

Herstel direct je relatiebreuk en kom terug in de armen van je ex

Edwin heeft over de jaren heen al duizenden mensen geholpen. Hij vertelt je de exacte stappen om je ex terug te winnen, zelfs als de situatie kansloos lijkt.

Ontdek zijn methode op de volgende pagina en keer ook snel terug bij je ex:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Hem Opnieuw Verliefd Op Je Maken? Ontwijk deze 7 Blunders!"

  1. angel

    says:

    ik kan me niet inloggen.
    ik heb 2 producten bij jullie gekocht en kan er niet aan.
    En dat is al een week dat ik aan proberen ben. Zonder succes

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *