Je Ex Vriendin Terug Krijgen – Wat Je Doet Bij Een Vrouw – 3 Tips

Je ex vriendin terug krijgen is goed mogelijk. Als ze ooit van je gehouden heeft dan kan ze dat weer doen. Als ze ooit verliefd op je is geweest, dan kan ze dat weer zijn. Het enige dat je nodig hebt is een goede kans, de kans die ik jou ga geven.

Het verschil tussen je ex vriend of je ex vriendin terugwinnen is niet groot.

In dit artikel vertel ik je de exacte stappen om binnen een korte tijd haar weer in je armen te hebben, voor ze er voorgoed met een anders vandoor gaat.

Het verschil tussen je ex vriend en je ex vriendin terug krijgen

De methode verschilt eigenlijk niet zoveel. Het grootste verschil is dat mannen rationeler nadenken en vrouwen emotioneler.

De actie’s die je doet moeten dus meer een emotionele impact moeten hebben dan een rationele. Een man kan je rationeel sneller overtuigen dat er een oplossing is voor een “relatieprobleem”.

Voorbeeld van een stel:

Een man is vaak van huis en hij gaat graag uit met zijn vrienden. Hij laat dan weinig van zich horen. De vrouw wordt hier onzeker van en is continue bang dat hij haar verlaat. Ze maakt het uit omdat ze zich emotioneel niet verzekerd voelt van de relatie.

De man wilt haar rationeel overtuigen dat hij meer tijd met haar door zou brengen en minder met zijn vrienden. Dit is rationeel gezien een perfecte oplossing, maar voor haar gevoelens niet. Ze voelt zich nog steeds hetzelfde.

Wat een vrouw in deze situatie wilt horen is hoeveel hij om haar geeft. Ze wilt door zijn actie’s zien dat zij inderdaad veilig bij hem is, niet door beloftes.

Als de situatie andersom was geweest dan zou de rationele aanpak de man eerder overtuigen. Helaas werken mannen en vrouwen niet hetzelfde, deels gaan er daarom ook zoveel relaties kapot.

Natuurlijk heeft rationele logica een positief effect op vrouwen. Maar nooit zo positief als emotie prikkelende actie’s.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 1: Laat de negatieve emoties zakken

Ik twijfelde erg of ik deze tip wilde geven, iedereen geeft hem namelijk. Maar de tip is zo belangrijk dat je “ex terug arsenaal” echt niet zonder kan.

Op het moment van de relatiebreuk zijn er vaak negatieve spanningen en stress. Het is belangrijk dat je een paar weken wacht tot deze zijn gezakt. Als negativiteit alle plek in haar brein bezit, dan passen er namelijk geen positieve gedachten over jou meer bij.

Na 2 of 3 weken raad ik pas weer aan om contact te maken.

Ik raad aan om pas na 2 of 3 weken weer contact te maken. Als er veel negativiteit was dan zou ik extra tijd nemen om je ex vriendin weer te laten “bijkomen”. De 2 of 3 weken aanpassen zou ik enkel doen als je rationeel zeker weet dat je de schatting goed maakt.

Tip 2: Stapje voor stapje

Na een tijd kom je niet plotseling om de hoek kijken met de vraag of ze wilt (her)trouwen. Laat het langzaam weer de goede kant op bouwen. Begin eerst met simpel contact via email of sms. Vraag hoe het met haar gaat en laat het contact luchtig zijn.

Als je weer normaal sms/email contact voor een tijdje hebt gehad dan kan je voorstellen om wat te gaan drinken om bij te kletsen. Zorg ervoor dat alles overkomt alsof je alleen wilt afspreken als vrienden.

Voor de tweede of derde afspraak kan je voorstellen om samen thuis te gaan koken. Koken en eten heb je waarschijnlijk wel binnen 2 uur gedaan dus daarna heb je tijd om op de bank een filmpje te kijken of iets dergelijks. Dit is het moment waar je jullie contact weer seksueel kan maken.

Blijf afspreken en laat jullie relatie weer lijken alsof jullie vriendje en vriendinnetje zijn. Als jullie een tijdje weer op deze manier met elkaar zijn omgegaan dan kan je het “officieel” maken door voor te stellen weer een relatie te beginnen.

Tip 3: Laat haar herinneren waarom jullie de relatie begonnen

Het is belangrijk tijdens het proces van tip 2 luchtig te blijven, ga het niet over negatieve dingen hebben zoals waarom de relatie verbroken is. Als zij er over begint kan je het erover hebben, maar zorg ervoor dat de sfeer goed blijft.

Zorg ervoor dat jij je gedraagt zoals je deed toen ze verliefd op je werd. Als ze verliefd op je was, dan kan ze dat weer zijn. Wat was er toen anders dan nu?

Gedetailleerde geavanceerde tips om snel je ex vriendin terug te krijgen

Wil je de tips gedetailleerder uitgelegd? Wil je extra technieken en methoden om je ex vriendin binnen 2 weken terug te krijgen? Neem dan een kijkje naar het revolutionaire ebook van Edwin Edinga, Ex Terug Methode.

In dit boek leer je hoe jij je ex vriendin terugkrijgt ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt. Garandeer jezelf dat je je ex vriendin terug kan krijgen voordat ze een ander heeft.

Laat haar smeken voor de hereniging en wees voor altijd samen en intens gelukkig:

Ex Terug Methode + Bonussen RisicoVrij Uitproberen

3 Reacties op "Je Ex Vriendin Terug Krijgen - Wat Je Doet Bij Een Vrouw - 3 Tips"

 1. a

  says:

  wat als zij nog met haar ex belt, en bezig is, en kou aanhoud?

  • Jonathan

   says:

   Hallo a,

   Je date nu met een vrouw die nog contact heeft met haar ex? Je kan haar niet dwingen geen contact te hebben met haar ex. De band die ze met haar ex heeft is waarschijnlijk ook groter dan de band die ze met jou heeft. Hoelang zien jullie elkaar al nu?

   Het enige dat je kan doen is je beste zelf zijn. Hoe je dat bent is iets te uitgebreid om in één reactie uit te leggen:
   idealerelatie.nl

   Als zij bepaald om weer met haar ex samen te gaan dan kan je daar weinig aan doen.

   Jonathan

 2. Leon

  says:

  Ik heb het e-book besteld en betaald maar heb werkelijk nog niets ontvangen terwijl dit binnen enkele minuten het geval zou zijn.
  Ook op mijn mail wordt niet gereageerd. Mooie boel is dat!!!
  Ex kwijt, poen kwijt!

  Met vriendelijke groet, Leon

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *