Geen Matches Op Tinder? 7 Geheimen Voor Meer Tinder Matches

Als je merkt dat je veel naar rechts swipet, maar geen matches op Tinder krijgt, dan gaat er iets mis. Misschien denk je dat iedereen je gewoonweg onaantrekkelijk vindt, maar de kans is veel groter dat het aan iets anders ligt.

Hier lees je de geheimen voor meer Tindermatches!

Tinder

Met meer dan 10 miljoen dagelijkse actieve gebruikers is Tinder één van de meest populaire en succesvolle datingapps. Het draait allemaal om eerste indrukken, want mensen hebben geen andere keuze dan je te beoordelen op basis van je foto’s en de beperkte informatie die je in je biografie geeft.

Tinder wordt ontegenzeggelijk gedreven door het uiterlijk van mensen – hoe oppervlakkig het ook mag klinken. Het is vermeldenswaardig dat Tinder anders is voor mannen en vrouwen. Een interessant Tinderexperiment uitgevoerd door het YouTube-kanaal ‘whatever’ illustreert duidelijk deze genderongelijkheid.

Ze creëerden twee profielen met foto’s van aantrekkelijke mannelijke en vrouwelijke modellen. Verder was hun informatie identiek wat betreft leeftijd, locatie en aantal foto’s. Na 1000 swipes ontdekten ze dat een vrouwelijk profiel 70% van de tijd Tinder matches kreeg, terwijl een mannelijk profiel slechts 27% van de Tindermatches ontving.

Bovendien ontving het vrouwelijke profiel in korte tijd bijna 400 berichten, terwijl het mannelijke profiel slechts 28 berichten in zijn inbox ontving. Hieruit blijkt dus weer hoe lastig het kan zijn om Tindermatches te krijgen. Het lijkt mannen moeizamer af te gaan dan vrouwen, maar beiden kampen regelmatig met het “weinig-Tindermatches-probleem”.

Hieronder geven we je dé geheimen voor meer Tindermatches.

“Als iemand 400 berichten krijgt, moet je wel zorgen dat je eruit springt.”

7 geheimen voor meer Tindermatches

1.     De juiste foto’s

Zoals je weet, is het uiterlijk superbelangrijk op Tinder. De foto’s zijn het eerste wat de ander ziet en deze geven dus ook meteen de eerste indruk. Je wilt goed overkomen, want je wil die Tindermatches krijgen.

Een groep neurowetenschappers ging op zoek naar de formule voor de perfecte Tinderfoto, wat ze deden door de reacties van de deelnemers aan de studie op verschillende afbeeldingen te analyseren.

Ze gebruikten een EEG, eye-tracking en gedragsreacties om te bepalen welke foto’s als het aantrekkelijkst werden ervaren en wat die foto’s gemeen hadden.

Ze stelden vast dat deze 4 eigenschappen de meest aantrekkelijke Tinderprofielfoto vormen:

 • Hoge kwaliteit
 • Je staat alleen op de foto
 • Close-up (maar niet té close, het bovenste derde deel van je lichaam is ideaal)
 • Oogcontact maken in je foto

Het goede nieuws is dat je er niet als een GQ-model hoeft uit te zien om een aantrekkelijke foto te maken. Je moet gewoon weten hoe je er aantrekkelijk uit kunt zien – en dat gaat verder dan het uiterlijk alleen.

Wat je in ieder geval niet moet doen is:

 • Fotoclichés gebruiken die afstoten (spieren laten zien, billen en borsten laten zien, etc.)
 • Hem of haar laten raden wie je bent (geen foto’s met 7 mensen)
 • Foto’s posten waar je niet in staat (van je kat of auto etc.)
 • Foto’s plaatsen met kinderen die niet van jou zijn (dit kan mensen afschrikken)
 • Foto’s kiezen die te veel op elkaar lijken
 • Foto’s kiezen waarop je saaie activiteiten onderneemt
 • Iets obsceens of anderszins aanstootgevends posten

Nog een tip die we je willen geven is dat je geen foto’s moet kiezen alleen om je account op te vullen. Als je maar 3 goede foto’s hebt, is dat prima! Vaak zijn slechte foto’s namelijk makkelijker om te onthouden dan de goede foto’s.

2.     Maak een memorabele bio

Het is verleidelijk om de profieltekst (of bio) over te slaan en gewoon op de foto’s te vertrouwen om de klus te klaren. Wat kunnen tenslotte 500 karakters meer of minder uitmaken?

Maar neem niet the easy way out. Als hij of zij twijfelt over je foto’s, kan een profiel dat hem of haar doet glimlachen of de aandacht trekt hem of haar gemakkelijk overtuigen om naar rechts te swipen. En hij of zij zal waarschijnlijk je profiel bekijken alvorens op je bericht te reageren. Dus waarom zou je een kans missen om indruk op haar te maken?

Je kunt op Tinder wegkomen met een veel meer overdreven, eigenwijs/grappige houding dan op reguliere datingsites zoals Match. Wees niet bang om moedig te zijn – het laatste wat je wilt, is saai zijn.

De beste Tinder-bio heeft 3 belangrijke elementen:

 • Hij trekt de aandacht. Je hebt veel concurrentie, dus je profiel moet opvallen en laten verlangen naar meer.
 • Hij is stijlvol. Net als bij je foto’s wil je een goede indruk maken. Zelfs als je Tinder alleen voor een hook-up gebruikt, moet je het niet te duidelijk maken.
 • Het maakt hem of haar aan het lachen. Een gevoel voor humor is bijna universeel aantrekkelijk, en als je profiel hem of haar aan het lachen maakt, zal het onthouden worden.

3.     Vind meer pagina’s leuk op Facebook

Dit is een tip waar je waarschijnlijk niet meteen aan denkt. Het hebben van een paar gemeenschappelijke interesses kan hem of haar ertoe brengen om naar rechts te swipen bij je profiel of op je berichten te reageren, en Tinder laat zien welke Facebookpagina’s je gemeen hebt met elk van je Tindermatches.

Dus investeer wat tijd in Facebook en begin met het leuk vinden van pagina’s voor films, auteurs, tv-shows, restaurants, enz. In tegenstelling tot de andere Tindertips, komt deze met een voorbehoud: ga niet uit je dak met de likes. Blijf bij pagina’s waarin je oprecht geïnteresseerd bent, want de onderwerpen zullen waarschijnlijk naar voren komen wanneer je berichten uitwisselt. De ander zal er snel achter komen dat je niet oprecht geïnteresseerd bent. Je komt dan misschien over als een leugenaar en dat is nooit een goede kwaliteit.

Hetzelfde kun je trouwens doen met Apple Music of Spotify. Hiermee kun je je favoriete liedjes laten zien en ook dit kan zorgen voor een leuk gesprek en goede Tindermatches.

4.     Investeer in je Tinder account

Zeker, Red Bull geeft je misschien niet echt vleugels. En Tinder Plus zal je waarschijnlijk niet meteen een ‘power-up’ geven zoals Mario’s paddenstoelen …

Maar voor de meesten van ons is zelfs een middelzware boost in onze Tinderresultaten minstens €9,99 (als je onder de 30 bent) of € 19,99 (als je 30+ bent) waard.

Je hebt tenslotte minstens al eens zoveel uitgegeven aan een meisje of jongen in een bar – terwijl je probeerde een vlam van aantrekkingskracht te ontsteken, maar geen vonk produceerde.

Dit is wat je krijgt in ruil voor die kleine investering in Tinder Plus:

 • Maandelijkse “boost”: elke Tinderboost duurt 30 minuten. Gedurende deze tijd wordt je profiel naar de top van de kaartenstapel voor singles in jouw regio geduwd. Tinder Plus-gebruikers krijgen elke maand een gratis boost, die echt lonend kan zijn als je deze op het juiste moment gebruikt.

Er is een vlaag van activiteit op Tinder tussen 20.00 en 22.00 uur, dus gebruik je Boost voor maximaal voordeel tijdens de piekuren van de app.

 • Onbeperkt aantal ‘vind-ik-leuks’: als geüpgradede gebruiker kunt je swipen totdat je vingers bloeden. Hoewel gewone Tinder-gebruikers beperkt zijn tot 100 likes per 12 uur, kun jij alle profielen die je aankunt leuk vinden en dus ook meer Tinder matches krijgen.

Dit is belangrijk, want als je snel dates wilt hebben, moet je snel en veel swipen. Als je zijn of haar andere foto’s en bio graag wilt bekijken, doe je dat maar nadat je al een match hebt gemaakt.

In plaats van iedereen naar rechts te swipen, neemt je direct een beslissing op basis van de eerste foto. Als je later naar meer foto’s van je matches kijkt, kun je degene die je niet leuk vindt eenvoudigweg ‘unmatchen’.

 • “Paspoort”-functie: Met het Tinderpaspoort kun je je locatie onmiddellijk wijzigen naar waar je maar wilt, wat super is als je bijvoorbeeld vaak reist.

Nu kun je gesprekken beginnen en dates plannen voordat je zelfs maar uit het vliegtuig bent gestapt. Dit komt ook goed van pas als je 15 tot 45 minuten buiten een groot metrogebied woont, en je niet wilt dat je locatie je tegenwerkt bij de mannen en vrouwen die in de stad wonen.

 • “Rewind”-knop: als Tinder Plus-lid kun je ook op een knop voor ongedaan maken klikken waarmee je terug kunt gaan en het laatste profiel dat je hebt geswiped opnieuw kunt bekijken.

Omdat heel snel swipen de juiste keuze is, moet je af en toe een paar mannen of vrouwen in de tegenovergestelde richting vegen.

 • 4 Extra’super likes’: Super likes laten hem of haar weten dat je die persoon superleuk vindt op een manier die voor de ander onmogelijk is om te missen. Tinder testte de functie in verschillende markten voordat deze wereldwijd werd uitgerold, en beweerde dat je 3 keer meer kans hebt om te matchen met een gebruiker die je ‘superleuk’ vond, en dat gesprekken die voortkwamen uit een super like 70% langer duren.

Tegenwoordig zijn super likes waarschijnlijk een beetje te overspeeld om zo goed te werken, maar ze zijn nog steeds effectief! Gewone Tindergebruikers krijgen 1 super like per dag, maar als Tinder Plusser heb je 5 van deze super likes per dag om te gebruiken voor de meeste Tindermatches!

5.     Gebruik onze geheime “super like-hack”

Er zijn veel twijfelachtige Tinderhacks, -tips en -trucs, maar deze werkt echt. Hier is het geheim voor hoe je die 5 super likes per dag echt kunt laten tellen en meer Tindermatches kunt krijgen!

Ten eerste, geef eerst een normale like om te kijken of je iemand leuk vindt (net zoals dat bij normale dates gaat). Als je dat doet, gefeliciteerd, je hebt een super like bewaard. Als je dat niet doet, gebruik dan gewoon de functie “rewind” om de vind-ik-leuk in een super like te veranderen.

Voordat je begint met swipen, zet je je Tinder op “Most Popular”, zodat je je super likes kunt gebruiken voor de meest aantrekkelijke mannen of vrouwen. Als je alle mogelijke “Most Popular”-matches hebt uitgeput, schakel dan over naar de “Recent Active”-optie. Je wilt geen super like verspillen aan iemand die de app zelden controleert of gebruikt.

Dit is een supereffectieve manier om veel Tindermatches te krijgen.

6.     Blijf daar niet gewoon staan… kom in actie!

Stuur nooit zomaar een bericht. Aantrekkelijke mannen en vrouwen worden geconfronteerd met een nooit eindigend spervuur ​​van “Hé” en “Hoe gaat het?” Hij of zij kan het zich veroorloven kieskeurig te zijn, dus reageren ze alleen op de beste Tinderberichten. Als je wilt dat hij of zij de moeite neemt om te reageren, doe dan ook wat moeite!

Laat een Tindermatch niet mislukken, alleen omdat je niet als eerste een berichtje wilde sturen. Hij of zij swipete ook naar rechts, dus verspil je kans niet.

Simpelweg het ijs breken is één van de meest effectieve Tindergeheimen voor een goede match. Het is de helft van het werk.

De beste Tindergespreksstarters trekken zijn of haar aandacht, prikkelen de nieuwsgierigheid en zorgen ervoor dat hij of zij op jou wil reageren.

7.     Word vloeiend in de kunst van het praten

Op Tinder is momentum de sleutel. Je primaire doel bij het uitwisselen van berichten is om dingen uit de app te halen voordat hij of zij de interesse verliest of zijn of haar profiel verwijdert. Zorg er dus voor dat je de Facebook of het telefoonnummer van je match regelt, of regel snel een date met hem of haar.

Wanneer moet je iemand op Tinder uitvragen?

Als een berichtenuitwisseling verandert in een uitgebreid gesprek, moet je toeslaan terwijl het strijkijzer heet is. Onthoud dat het een gesprek is, geen interview. Houd het licht en leuk, en wees niet bang om een ​​beetje overdreven te zijn.

Het is tenslotte Tinder… Het is beter risico’s te nemen dan op safe te spelen. Je weet wanneer je te ver bent gegaan en leert snel van je fouten.

Houd bij welke pick-up lines voor je werken en haal ze tevoorschijn wanneer je ze nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ter plekke creatief en geestig moet zijn, want je kunt een arsenaal aan go-to-reacties opbouwen die geschikt zijn voor vrijwel elke gelegenheid en ieder persoon.

Als hij of zij bijvoorbeeld iets zegt als: “Ik weet niet zeker hoe ik daarop moet reageren”, reageer jij met: “Het is oké, je hoeft niets te zeggen. Vertel me gewoon over jezelf, want je profiel komt een beetje tekort. Netflix of nachtleven? Strand- of bergweekend? Witte, melk- of pure chocolade?”

Dit soort vragen houden het gesprek luchtig. Je kunt altijd tijdens de real life date over serieuzere onderwerpen kletsen.

Stel altijd een vraag om het gesprek vooruit te helpen. Vragen stellen als ‘Dus wanneer heb je voor het laatst iets avontuurlijks of spontaans gedaan?’ kan er natuurlijk toe leiden dat je hem of haar vraagt ​​om af te spreken.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *