Liefdesverdriet SMS’jes: Nodige Regels + Negatieve en Positieve Voorbeelden

In dit artikel zal ik je vertellen wat de beste liefdesverdriet smsjes zijn om je ex terug te krijgen. Allereerst zal ik je de cruciale regels vertellen. Als je je niet aan deze regels houdt dan is de kans groot dat je ex gillend de andere kant op rent.

Na de regels zal ik je slechte en goede voorbeelden geven. De liefdesverdriet smsjes die je kansen gegarandeerd verpesten en de smsjes die ervoor zorgen dat je ex binnenkort smekend op je stoep staat.

Regels voor liefdesverdriet smsjes

Als je ‘liefdesverdriet smsjes’ googled, dan is de kans groot dat je deze al hebt verstuurd. Zo ja, stop er dan direct mee. Zo nee, WACHT!

De meeste mensen die deze smsjes sturen doen het namelijk fout. De grootste fout is dat ze te behoeftig zijn of kleffe ongewilde smsjes sturen. Vergeet romantische smsjes waarin je vertelt hoeveel liefdesverdriet je hebt, of rationeel uitlegt waarom jullie bij elkaar moeten zijn.

Een paar dingen die niet werken zijn:

 • Je ex rationeel overtuigen weer samen te komen
 • Je ex overtuigen van jouw liefde voor hem of haar
 • Je ex overhalen door te zeggen hoe verdrietig je bent

Als je één van dit soort smsjes stuurt dan duw je je ex alleen maar verder weg. Laat jezelf toe dit feitje nooit te vergeten: Liefde is instinctief en emotioneel, niet rationeel.

De kans dat 1, 2, 3 of 100 sm’sjes een emotie zo kunnen veranderen dat je ex weer samen wilt komen is nihil. Als je weer samen wilt komen door te smsen dan hebben je smsjes maar één doel… afspreken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Contact in het echte leven is 100 keer zo effectief als smsjes!

De kans is groot dat je ex op het moment geen contact met je wilt. Dat is door een negatieve emotie. Alle emotie’s zijn tijdelijk. Dus als je jezelf gunt een maandje te wachten voor je weer contact opneemt, dan is deze emotie weg en zal de automatische reactie niet jou wegduwen zijn.

Als je ex ooit aangetrokken tot jou is geweest dan kan hij of zij dat weer zijn. Zodra de negatieve gevoelens weg zijn is het een kwestie van de oude positieve gevoelens weer aanwakkeren. Dit kan alleen als je nooit je ex gek hebt gemaakt met akelig behoeftige en verdrietige smsjes, of als het al een tijd geleden is.

Maar wat nou als mijn ex contact met MIJ opneemt? Nou in dat geval wijs je hem of haar niet af. Zorg ervoor dat je het gesprek de goede kant op stuurt en dat je ex de redenen realiseert om weer samen te komen. Zorg ervoor dat je niet alle redenen laat zien waardoor de relatie beëindigd is.

Nog een regel is dat de smsjes luchtig moeten zijn. Voorkom problemen, negatieve emoties of verdriet. Hou het doel voor ogen, afspreken. Dit kan alleen als je ex het idee heeft dat het niet zo verdergaat als jullie bij het laatste contact ervaren hebben.

Meer cruciale regels om je ex terug te krijgen staan in het Ex Terug Methode ebook van edwin edinga.

Als je op zoek was naar romantische of motiverende zinnen zie dan de link hieronder.

12 Liefdesverdriet zinnen die je tot denken zetten

Wil je liever inspirerende of indrukwekkende quotes?

Bekijk dan dit artikel over liefdesverdriet zinnen

Liefdesverdriet appjes

Natuurlijk gelden dezelfde regels en tips voor de liefdesverdriet berichten die je via whatsapp stuurt.

Bij whatsapp kan ik je wel aanraden extra op te passen dat je niet te vaak berichten stuurt. Het is namelijk nog makkelijker een bericht te sturen en nog makkelijker voor je ex om afkeer tegen je te krijgen.

loesje liefdesverdriet

Wat je je ex niet moet smsen

Aan de hand van mijn uitleg moet je nu wel begrijpen wat voor liefdesverdriet smsjes je niet moet sturen.

Een aantal voorbeelden van liefdesverdriet smsjes die je niet moeten sturen zijn:

 • “We horen bij elkaar, begrijp je dat dan niet?”
 • “Mijn hart doet zo’n pijn, zie je dat dan niet?”
 • “Ik hou zoveel van je, ik kan niet leven zonder jou.”
 • “Kom alsjeblieft terug, je bent alles voor mij”
 • “Het spijt me, het spijt me, het spijt me, het spijt me!”
 • “Door jou voel ik me zo ontzettend slecht, je hebt me hart verpest.”

Je begrijpt wat ik bedoel.

Breng ook geen oude problemen op en begin geen nieuwe discussie’s.

Doe niet kinderachtig.

Probeer geen problemen via smsjes op te lossen

Probeer ook niet meer te smsen of moeite te doen dan je ex, sms niet vaker dan één keer per dag.

Wat je je ex wel kan smsen

Het is belangrijk dat je het respect van je ex terugkrijgt. Als je de bovenstaande tekst hebt gelezen dan weet je al wat je moet doen om juist geen respect te krijgen. Die smsjes doen niks goed, je komt alleen maar zwak over.

Als je een tijdje geen contact hebt gehad zorg er dan eerst voor dat jullie normaal of leuk contact kunnen hebben. Dit kan je doen met humor en smsjes die nieuwsgierigheid opwekken. Vergeet ook niet het doel, als jullie contact een tijdje weer normaal en leuk is dan kan je afspreken om bij te kletsen. Doe dit zo luchtig mogelijk.

Als het is gelukt om een afspraak te maken dan kan je gaan denken aan de volgende stap. De daarop volgende en de bovenstaande stappen worden gedetailleerd gedeeld in het ex terug methode ebook van Edwin Edinga.

In zijn risicovrij te bemachtigen ebook deelt hij ook voorbeelden die je direct kan kopieren om naar je ex te versturen. Deze smsjes kun je aanpassen naar jouw stijl waardoor de kans op hereniging nog groter wordt.

Deze methode leert je stap voor stap hoe jij je ex terugkrijgt en hem of haar doet smeken voor een hereniging, ongeacht hoe hopeloos de situatie nu ook lijkt.

Klik hier voor informatie en om de ex terug methode te downloaden

14 Reacties op "Liefdesverdriet SMS'jes: Nodige Regels + Negatieve en Positieve Voorbeelden"

 1. Pinokkio

  says:

  Ik heb een van de foute sms'jes in dit artikel gestuurd :P oeps, dat was echt dom van me... nu moet ik maar hopen dat het nog om kan draaien. Mijn vriendin heeft me 2 weken geleden verlaten en ik voel me echt klote. We waren op ski vakantie en net daarna gebeurde het... ze zei dat ze niet meer hetgeen voelde als voorheen. Ik weet niet wat ik hiermee aanmoet... Wat moet ik doen?

  • Oscar

   says:

   Nou in ieder geval niet meer van dat soort sms'jes sturen :P Ik raad je aan om een tijdje geen contact met haar op te nemen, zodat ze weer wat over je gaat nadenken.

   Als je nu wel meer berichten stuurt, kan ze dat als vervelend gaan ervaren. Dus gewoon even laten rusten. Uiteraard kan je ook de Ex Terug Methode aanschaffen, daar staan alle stappen in.

 2. kirsten

  says:

  Hallo,

  Ik en mijn vriend waren bijna 6 jaar samen.
  Al van mijn 15jaar was ik bij hem.
  Ik deelde alles met hem , we waren zeer close.
  Nu na al die jaren heel wat meegemaakt te hebben , goed en slechte dingen heeft hij er een punt achter gezet.
  Ik ben er echt niet goed van...
  Ik stop niet met wenen, eten en slapen gaan ook niet meer.
  Ik stuur hem inderdaad zulke smsjes , kwou hem zo graag overtuigen dat we wel samen passen. Hij was alles voor me!! Hij zei dat we de laatste tijd naast elkaar leefden en uit elkaar aan het groeien waren. Ik vind persoonlijk dat we daar echt aan kunnen werken!! Ik wil vechten voor hem , ik wil hem zo graag terug hebben! Ik voel me zo ongelukkig zonder hem. Ik heb geen zin meer in mijn studies , ik doe helemaal niets meer.
  Hij zegt dat hij me echt heel graag ziet maar dat de liefde wat over is. Ik zei hem dat we daar toch konden aan werken...
  Ik wil zijn vlammetje zo graag terug aanwakkeren. Wat moet ik toch doen? ? ? Help want ik ga helemaal ten onder!

  • Oscar

   says:

   Laat hem een tijdje met rust en ga de dingen doet die je (nog) wel leuk vindt. Er is vast een hobby of iets.

   Pas na een aantal weken neem je dan weer contact op. Ik kan helaas niet in detail uitleggen wat je precies moet doen want ik ken de situatie niet exact, maar voor alle stappen verwijs ik je naar de de Ex Terug Methode.

 3. [email protected]

  says:

  Wat te doen met een prille relatie die eerst vlammend van start ging. Alles superleuk met elkaar. Je spreekt een nieuwe date af. Leven er beide hard naartoe. De dag ervoor nog helemaal opgewonden van spanning en helaas op de dag van de date krijgt ze koorts. Allebei balen als een stekker. Ik toon veel medekeven met haar, laat blijken dat ik haar erg leuk vind en dat opeens krijg je te horen. ik vind je erg lief. Maar je bent verder als ik. Het ligt niet aan jouw maar aan mij. Ik ben verward nu en moet nu even rust voor mijn eigen hebben.

  Pats boem. Knal in mijn gezicht. Ok ik laat direct weten dat ze de tijd moet nemen die ze nodig heeft. En dat wat ons betrefd vanzelf wel goed gaat komen. Stapje voor stapje langzaam aan.
  Echter de koorts slaat over in een gemene longinfectie en tegelijk worden haar spontane reacties ed. Op een laag pitje gezet. En meer afstandelijk. Ze noemt me nog steeds lieve ... En eindigd met liefs enzo. Maar toch echt een heel ander soort contact als eerst...
  Ik poog afstand te houden, om minimaal een week geen contact meer op te nemen. Maar zij stuurd me dan weer tussendoor toch weer een appje hoe het met haar gaat enzo. Ik heb nu twee keer luchtig gepoogd om toch weer af te spreken. Maar daar gaat ze helemaal niet op in. Ze zwijgt erover. Ik regeer enkel nog als zij wat stuurd. En dan laat ik er tijd/dagen overheen gaan.
  Twee weken geleden gepoogd haar nog een keer te bellen toen zij dat slechte nieuws kreeg over die infectie. Kreeg haar niet gelijk aan de telefoon. Maar had nog niet neergelegd en ze belde blij terug. Had net de telefoon gemist vertelde ze. Had maar weinig tijd. Maar bleef uiteindelijk drie kwartier aan de telefoon hangen. Ik heb moeten afbreken. En we hadden een nieuwe afspraak gepland voor afgelopen donderdag, mits ze zich dan beter voelde om uit te gaan. Maar zondag appte ze me dat ze er een paar dagen tussenuit met haar broer naar Duitsland. Om rust te hebben en uit te zieken.

  Kortom, al met al voel ik steeds meer dat ze afstand wil nemen naar mij. Maar tegelijkertijd ook mij niet kwijt wil.... Ze laat daarover niets los.... Dat doet me juist onzeker maken.

  Ja ik heb liefdesverdriet, maar ik doe er alles aan om haar niet mijn leven te laten bepalen. Ik heb inmiddels al weer met twee andere vrouwen gedate. Leuke gezellige middagen gehad. En onderneem extra veel dingen. Dit helpt inderdaad goed en mijn zelfvertrouwen heeft weer een boost gekregen. Toch blijft mijn ex, tsja ex, we hebben nog steeds contact en het nee word is er nog niet uit steeds maar in mijn gedachten opkomen. Ook focus ik me op haar slechte kanten, en zelfs dat mag niet baten. Ik heb die blijkbaar al geaccepteerd, wat uiteindelijk ook een basis moet zijn voor een landurige relatie.

  Wat ik wil?
  Ik zou die positieve spontane vibe weer terugkrijgen en haar weer naar me laten verlangen.
  Want ik denk dat dit echt de ware is voor mij. Zeker nu ik al meerdere vrouwen heb gedate en daar steeks zij met kop en schouders bovenuit.

  Nu Vrijdagavond appte ze me dat haar ontsteking erger werd. Zondagavond laat heb ik haar nog een kort berichtje gestuurd van Kop op meid. Gewoon flink rust houden. Dan gaat het vanzelf goed komen. Sterkte. En dacht erbij. Dit is het enige wat ze komende week van mij krijgt.
  Stuurd ze me binnen 5 minuten een reactie terug dat ze naar de dokter gaat vandaag....
  Ik heb me nu toch voorgenomen om toch niet te reageren tot vrijdagavond ofzo. Maar wat als ze morgen ofzo laat weten hoe het met haar gaat en dat het inderdaad erger is geworden? En hoe het met mij gaat? Dan kan ik de verleiding moielijk weerstaan om niets te laten horen. Misschien mijn opvoeding ofzo.

  Wat nu best te doen?
  is dit de juiste weg? Aan blijven modderen met algemene appjes heen en weer? Ik vind het moeilijk, tegen het arrogante aan, als ik nu niets meer laat weten. Haar ziekte is niet iets om iemand toe te wensen en ik vind het ook rot voor haar. En dan maar hopen dat ze weer meer gaat verlangen naar mij. Ik push dan in ieder geval niet.
  Of nu gewoon toch hard tegen haar zeggen dat ik ze erg leuk vind. En ontzettend heb genoten van ons samenzijn. Maar dat ik ook wat rust voor mezelf moet nemen. Omdat ik voel dat het tussen ons nu niet zo lekker loopt.
  En dan een week of drie vier zwijgen om daarna het contact weer langzaam te herstellen en een nieuwe start te maken?

  Graag zou ik hier een antwoord op hebben.

  • Oscar

   says:

   Ik lees het volgende uit je tekst: ik ben aan het daten met een vrouw, ze vind mij niet leuk en aangezien ik zo hopeloos met vrouwen ben, blijf ik voor altijd achter haar aan lopen.

   Kijk, als je nou een relatie had gehad met een vrouw dan kon je die mogelijk nog herstellen, maar dat is amper gebeurd. Ze is niet geïnteresseerd dus zoek een ander! Ga uit, spreek wat nieuwe vrouwen aan en je bent deze snel vergeten.

   Goede tips staan op vandaagvrouwenversieren.nl

 4. Kleintje

  says:

  Wat te doen! Met een man die continu twijfeld en keer op keer de relatie stopt. We zijn inmiddels een jaar verder hij komt steeds terug en geeft zich dan voor de volle 100 procent voor me. In het begin wacht ik het steeds af maar stap er na een paar maandjes weer met beide benen in en ga de moeite weer nemen in de relatie. En dan krijgt hij zijn twijfels weer. Hij ziet geen toekomst hij mist iets. Maar wat weet en kan hij niet benoemen. We zitten nu weer op dat punt dat hij er een punt achter heeft gezet. Maar ergens voelt het voor mij nog steeds niet goed. In deze tijd ben ik veel om deZe jongen gaan geven en zie bij hem ook verliefdheid maar waarom toch steeds due twijfel

  • Oscar

   says:

   "In het begin wacht ik het steeds af maar stap er na een paar maandjes weer met beide benen in en ga de moeite weer nemen in de relatie."

   Het is onduidelijk wat je hiermee bedoeld.

   Waarom zou je ook je gedrag veranderen wanneer hij je leuk vindt en je wilt zien... blijkbaar vind hij je leuk(er) als je afwachtend bent. Mogelijk houdt de man er van om de leiding te nemen of iets dergelijks.

   Iemand aangetrokken tot je maken is eigenlijk best simpel... ontdek zo snel mogelijk wat hij of zij aantrekkelijk vindt (zoals bepaalde humor) en geef die persoon dat dan continu.

 5. dominik op de beeck

  says:

  Hallo

  Ik was samen met een meisje 5 maanden we woonden net samen en zijn uiteen ik zat op tinder en zij kwam erachter en toen ging allzs mis we hadden vaak ruzie over vanalles haar zoontje dat ik niet altijd even lief deed tegen hem en op een avond hadden wij ruzie en ging ze met iemand me naar huis om haar eigen te laten afzetten thuis echter heb ik hun betrapt met het knuffelen... en het weekend erna heb k haar weer betrapt op een smsje van die jongen met wil je me niet meer? Wij hadden zo hard ruzie dat ze me dumpte en nu wou ze dag ik haar toevoegde op Facebook nou dat deed ik weer maar nu zegt ze als volgt Ge doe wa ge wilt dominik maakt toch ni uit wie toevoegt en me wie ge bezig zijt, terwijl ze op mijn Facebook wil kunnen kijken en als ik haar negeer wordt ze kwaad als ik haar sms wordt ze kwaad ik weet geen raad of kant uit ook laat ze zich beininvloeden door vrienden en ik weet niet of het waar is maar zij voelt zich aangetrokken tot die jongen maar hij wilt geen relatie met haar ik probeer ook al 1 maand sorry te zeggen voor alles en als ik haar sms krijg ik vaak korte antworden of zelfs helemaal niets van reactie ik mis haar zo hard ik heb zo veel voor haar gedaan we dragen 1 zelfde tattoo dat zij heeft gekozen we waren egt onafscheidelijk van mekaar in die periode.... maar ik dring niet meer door bij haar ze gelooft ook niets van dingen waarom ze me een kans zou geven enz...

 6. myriam

  says:

  hallo, ik had reeds zeven jaar een lange afstandsrelatie wat niet altijd makkelijk was maar we hebben het overleeft met vallen en opstaan .Twee jaar geleden gingen we voor het eerst uit elkaar maar na een weekje waren we weer samen .Al die tijd was er voor mij geen vuiltje aan de lucht tot ik vorige week te weten kwam dat hij al een maand op een datingsite zat.
  Ik heb het dan ook uitgemaakt zonder er eerst met hem over te praten en hem ermee te confronteren .Hoe dom van me want ik heb toen mijn boosheid het van mijn verstand laten overnemen !Een paar dagen later hebben we dan toch gepraat en toen hebben we beslist een pauze in te lassen sindsdien(nu zes dagen ) hebben we mekaar niet meer gesproken . Na ons gesprek ,waar hij mij uitdrukkelijk vraagt hem een tijdje met rust te laten wat ik ook doe, zo een twee dagen later stuurt hij me zelf een sms waar ik niet op gereageerd heb want ik wil de no contact periode eventjes respecteren .Ik wil hem heel graag terug want zeven jaar veeg je niet zomaar uit maar hoe pak ik dit nu aan en ben ik reeds juist bezig met niet te reageren .

  • senh says:

   Beste Myriam,

   Als ik het goed begrijp ben jij er achter gekomen dat hij op een datingwebsite zit en maakte je uit begrijpelijke boosheid de relatie uit.

   Nu wil je dat het weer verder gaat als voorheen maar hebben jullie een pauze afgesproken.

   Ik vind niet dat je jezelf die reactie kan kwalijk nemen, of dom kan noemen. 

   Ik zou het impulsief noemen, maar wel begrijpelijk.

   Velen zouden je waarschijnlijk vertellen dat je bij je partner weg moet gaan. 

   Persoonlijk denk ik dat alleen jij degene bent die weet hoeveel je partner je waard is, en hoeveel je voor hem of haar over hebt.

   Wat betreft de oplossing:

   Het belangrijkste is in jouw situatie denk ik weer echt tot elkaar terug te komen. 

   Aangezien er voorheen niks aan de hand was zie ik niet het nut van een pauze in. 

   Daarom zou ik weer beginnen met het contact op te bouwen, en zeker niet tegen te houden.

   Aangezien hij zelf contact zoekt hoef je je geen zorgen te maken over contact leggen. 

   Je kan simpelweg een mailtje sturen of bellen en vertellen dat je behoefte hebt aan je partner, en dat je jullie zeven jaar samen niet zomaar weg wilt vagen. 

   Je kan vragen of hij een afspraak wilt inplannen om over jullie problemen maar vooral over de mogelijke oplossingen te praten.

   Probeer dit luchtig te vragen.

   In het gesprek waar jullie elkaar weer zien raad ik aan te geven dat je zo open mogelijk over je gevoelens wilt praten en vragen of hij dat ook wilt doen.

   Het doel van dit gesprek is op tafel te krijgen wat het probleem precies is. Want waarom zit hij op een datingsite?

   Weet hij wel hoe jij je er onder voelt?

   Is er iets waardoor jullie kunnen voorkomen dat het weer gebeurt?

   Als dit zo uit de lucht kwam vallen dan was er iets mis in de relatie. 

   Natuurlijk kan het ook zijn dat hij niet zo'n hoog geweten heeft en je puur bedriegt simpelweg omdat het kan. 

   In dat geval is de kans aanwezig dat hij het weer doet. Vaak is enige manier om dit te voorkomen door angst aan te wakkeren. Maar dit heb je door het betrappen en het tijdelijk uit te maken al gedaan.

   Maar het is ook mogelijk dat er meer dan alleen ontrouw en "hufterigheid" achter zijn vreemdgaan zit, in dit geval is het belangrijk dat jullie weer echt tot elkaar komen.

   Promoot dus vooral eerlijkheid aan zijn kant. Waar komt zijn behoefte om vreemd te gaan vandaan?

   Zodra je dit weet kunnen jullie een stuk meer.

   Voor meer tips over hoe je je ex terugkrijgt, ga je naar: exterugmethode.nl

   Groet,
   Edwin Edinga

 7. Don

  says:

  ik heb een meisje leren kennen. een aan het begin wilde z geen relatie met omdat ze haar volledige aandacht wilt/wilde vestigen aan haar studie (we doen dezelfde studie). we hebben dan zoveel tyd samen doorgebracht(in deze periode is erveel gebeurd van zoenen tot overal aanraken.. ik bn verliefd geworden) tot op een gegeven moment ze aan me zei "Don je hebt me al maar je wilt meer en dat kan je nog ni geven" btw ik mocht der zoenen wanneer ik wil.... ze is nog maagd. ik had haar dus gelaten ik gaf haar alleen maar nog hugs enzo want we gingen nog vaak samen uit met nog een aander vriendin en ik moest haar thuis afzetten. ze had me weleens verteld over iemand die ze leuk vond op de middelbareschool maar de persoon is verhuisd naarhet buitenland en ze was over die relatie... de laatste keer toen ik haar weer wil zoenen zei ze neen. ik vroeg waom ze zei iemand anders heeft gevoelens voor haar en de persoon was al eerder voor mij dus iemand die z vroeger kende... het ergste is dat ik dacht dat ik haar al had dus ik vertrouwde wat ze zei. en ja wat moet ik doen want ik wil haar nogsteeds??

 8. cloud

  says:

  hoi ik heb een vraag
  het is met me ex 4 weken uit
  jaar samengewoont en 2 kids
  begin teveel sms
  nu zit ik in die 30 dagen fase
  maar ze bericht me de na 5 dagen niks gehoord te hebben.
  maar dan alleen dat ik nog iets heb liggen en dan aflever bij fam
  plus dat erbij krijg dat niet meer goedkomt tussen ons .
  dit is iets wat bij elk bericht mee krijg.
  en ik alles van fb van ons moet verwijderen .
  heb hier nog geen antwoord op gegeven en werdt nog gebelt maar doordat druk was ook niet opgenomen .
  wat raad je aan.

 9. anoniem

  says:

  Hoi,

  Mijn ex en ik hadden bijna 5 jaar een relatie,
  afgelopen jaar zwanger en helaas doodgeboorte met 6 maanden.
  ik was er kapot van en kreeg geen steun van mijn vriend.
  hierdoor ben ik ''weggerend'' van de relatie. mijn spullen gepakt en weggegaan.
  hij wou me de eerste 2 weken nog terug alleen ik weerhield dit omdat ik zoiets had :'' nu oppeens wel en eerst niet''
  nu probeer ik hem al 6 maanden terug te krijgen. ik heb hem in tussen tijd 3 x gezien en ook intiem geweest.
  hij zegt nu dat hij me uiteindelijk wel weer wil zien maar geeft geen indicatie wanneer.

  ben ik nu zo hopeloos dat ik hierop wacht? ben ik eventueel een 2 keus geworden?

  ik weet niet wat ik hiermee aanmoet ook omdat ik vermoed weer zwanger te zijn. ik weet niet hoe ik hem moet uitleggen dat ik niet in de juiste ''state of mind'' was toen ik wegging en hoe hij dit kan begrijpen.

  tips zijn welkom..

  groetjes

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *