15 Gouden Tips om Mannen te Versieren & te Verleiden

Half verscholen achter een groepje vriendinnen volg jij hem met je ogen. Hoe zijn ogen stralen wanneer hij lacht; hoe zijn schouders zijn zelfvertrouwen verraden; hoe zijn lippen zich tegen de opening van zijn bierflesje plaatsen. Geen detail ontglipt je. Tegelijkertijd voel het bloed naar je wangen stijgen. Hij moest eens weten hoe jij hem bespiedt, te angstig om hem te benaderen.

In films zie je vaak hoe een vrouw, gekleed in een strakke jurk, heupwiegend en zelfverzekerd op een man afstapt waar zij geïnteresseerd in is. Haar uitstraling, gecombineerd met gevatte humor en een vlotte babbel, zorgen ervoor dat ze de man in kwestie om haar vinger windt. Maar in het echte leven gaat dit meestal lang niet zo gemakkelijk. Hoe kan je toch een man versieren en verleiden?

Wat is verleiding? 

Verleiding kan gedefinieerd worden als het lokken van iemand om in de gewenste stemming of positie te komen. Leugens en manipulatie vallen niet onder verleiding. Het is niet het proberen een dronken persoon te versieren, of je anders voordoen dan je bent.

Verleiding is geen kunstvorm; verleiding is een vaardigheid, een proces.  

Bij verleiding draait het allemaal om het genieten van het moment. Ware verleiding is niet gelijk aan seks. Seks is het samenkomen van verlangens. Bij verleiding gaat het er niet om dat de verlangens bevredigd worden. Het gaat om de opwinding van de verlangens zelf, om het spelletje dat gespeeld wordt, waarbij de verlangens steeds dichterbij komen. 

Bij verleiding speelt anticipatie dus een grote rol. Door een ander te verleiden of door verleid te worden, anticipeer je op zijn/haar volgende zet; op de volgende blik, de volgende streling, het volgende woord. En je anticipeert op hetgeen zal volgen op de verleiding – in veel gevallen seks. Door verleiding ontstaat (een verhoogde) anticipatie. 

Waar is verleiding voor nodig? 

man-versieren1De heimelijke, gestolen blikken. Het stiekeme glimlachje. De zwoele klank in de stem. Waarom bestaat er zoiets als verleiding? Wat voor doel dient het? Het antwoord is eigenlijk vrij simpel; je moet als het ware warmlopen voordat je werkelijk kunt genieten van elkaar. Je moet de spanning en aantrekkingskracht laten opbouwen tot een explosief hoogtepunt

Verleiding kan hét ingrediënt vormen voor een langdurige relatie. Partners klagen weleens dat de spanning uit de relatie is. De lust voor elkaar is gedimd. Maar dit komt vaak omdat de partners geen moeite meer doen om die spanning te laten opbouwen. Ze gaan direct over op seks. Dat wordt het belangrijkste; werkelijke begeerte komt op een lager pitje te staan. 

Daarnaast kan door verleiding het lichaam zich voorbereiden op seks. Fysiek gezien wordt seks erg pijnlijk of zelfs onmogelijk als het geslachtsdeel niet klaar is. Bij mannen betekent dit dat verleiding nodig is om een erectie te krijgen, en bij vrouwen dat zij genoeg natuurlijke lubricatie aanmaken om hun vagina voldoende te bevochtigen voor geslachtsgemeenschap. 

Wat is nodig voor verleiding? 

In een woord: zelfvertrouwen – en toegeven, enkele skills. Maar het allerbelangrijkste als je een man wilt verleiden, is vertrouwen hebben in jezelf, en in jouw eigen sensualiteit. Want als je actief wilt proberen een man te verleiden, moet je wel zelf geloven dat je verleidelijk bent; dan kom je ook geloofwaardiger over in jouw verleidingspoging.

Maar zelfvertrouwen moet ook gepaard gaan met lekker in je vel zitten. Je moet je wel goed voelen bij het verleiden. Doe niks waar jij je niet prettig bij voelt! Dit betekent ook dat er niet per se een vaste lijst ingrediënten voor verleiding bestaat. Iedereen is anders, dus waar jij je prettig bij voelt verschilt per persoon, evenals wat de man verleidelijk vindt aan een partner.

Tips om een man te versieren?

Naast zelfvertrouwen – en lekker in je vel zitten – heb je dus ook enige skills nodig om een man te verleiden. Maar let dus wel, je moet deze dus wel toepassen en uitvoeren met een gezonde portie zelfvertrouwen. Anders vallen jouw versierpogingen helaas al snel in het water.

Maar allereerst volgen een aantal tips om een man aan de haak te slaan.

Versiertip #1: Look your best

Een verzorgd uiterlijk trekt veel sneller de aandacht – op een positieve manier! – dan een onverzorgde verschijning. Als je graag een man wilt versieren, zorg er dan dus voor dat je er goed verzorgd uitziet. Daaronder valt te verstaan: schoon haar, schone nagels, nette kleding, niet-versleten schoeisel.

Onthoudt wel: een verzorgd uiterlijk en er op je paasbest uitzien staat los van schoonheid. Jóuw schoonheid straalt uiteraard feller door een goede verzorging, maar door je goed te verzorgen hoef je je niet te conformeren aan het heersende schoonheidsideaal.

Wees wel gewoon jezelf – alleen dan de best verzorgde versie van jezelf.

Immers geldt ‘’beauty is in the eye of the beholder’’; wat de een mooi vindt, vindt de ander juist niet mooi, en vice versa. Als een man jou niet aantrekkelijk vindt, so be it. Jij vindt toch ook niet iedere man knap? Verander jezelf niet voor een man, maar kijk gewoon verder naar mannen die jou wél zien staan.

man-versieren2

Ga gekleed in het rood à la Marilyn Monroe; rood is een erg verleidelijke kleur

Versiertip #2: Houd oogcontact

Een belangrijke manier om een man te laten zien dat je geïnteresseerd bent, is simpelweg door hem aan te kijken. En het oogcontact vast te houden wanneer hij opkijkt. Maar niet te lang! Jouw doordringende gestaar kan zijn interesse namelijk juist de kop in drukken.

Versiertip #3: Lach naar hem

Wanneer je hem aankijkt, probeer dan eens naar hem te (glim)lachen. Vooral een klein lachje, dat doet denken dat je een geheim met je meedraagt, zal zijn interesse laten groeien. Maar nogmaals, houd zijn blik niet te lang vast. Wend je hoofd weer de andere kant op, je lachje nog steeds rond je lippen spelend.man-versieren3

Versiertip #4: Raak hem aan

Als je het voor elkaar hebt gekregen om dichter bij hem in de buurt te komen, kan je nog een heel duidelijk signaal aan hem afgeven dat je hem wel ziet zitten. Raak hem aan. Laat je hand even lichtjes op zijn arm rusten, of – als je echt durft, en het niet ongepast is voor de situatie – haal je hand eens door zijn haar. Met iedere aanraking zendt je een bericht uit: ‘’ik wil je’’.

Versiertip #5: Wees hot and cold

Maar maak het hem niet té gemakkelijk! Probeer juist een soort een kat-en-muisspelletje te spelen.

Laat hem duidelijk zien dat je interesse hebt, maar stel jezelf niet continu beschikbaar voor hem.

Hij moet wel een beetje voor jou vechten. Antwoord bijvoorbeeld niet na drie seconden al op zijn berichtjes, en wees niet op elke avond beschikbaar voor een afspraakje.

Versiertip #6: Toon interesse in wat hij te zeggen heeft

Misschien heb je het zelf al eens gemerkt, maar zodra je je gesprekspartner vraagt naar zijn/haar eigen interesses verandert er iets in de houding van die persoon – hij/zij draait zich meer naar jou toe, het lichaam ontspant en zijn haar ogen zijn op jou gericht.

Plotseling wordt hij/zij veel meer betrokken bij het gesprek, en wordt zijn/haar mening over jou positiever. Want jij bent écht geïnteresseerd.

man-versieren4

Door dus een man te vragen naar een onderwerp waar hij graag over praat – of over zichzelf in het algemeen – is de kans groter dat zijn gevoelens over jou positiever worden. Maar blijf dan wel oprechte interesse tonen. Hij kan heel goed aanvoelen wanneer je niet écht geïnteresseerd bent. Dit kan ervoor zorgen dat hij liever niet meer met jou omgaat.

Signalen waar je op moet letten – is hij geïnteresseerd?

Maar hoe kan je eigenlijk merken of de man waarin jij geïnteresseerd bent, ook echt in jou geïnteresseerd is? Met andere woorden, wanneer weet je of je hem aan de haak geslagen hebt, en wanneer weet je of je een einde moet breien aan je versierpogingen? Enkele signalen dat hij misschien toch niet je flirt van de avond is:

  • Hij blijft bij je uit de buurt. Of het nu het geval is dat hij zo snel mogelijk verdwijnt zodra jij op hem afgestapt bent, of dat hij je überhaupt al buiten gehoorsafstand houdt; wanneer een man jou duidelijk niet in zijn buurt wil hebben, is dit een duidelijk signaal dat hij niet geïnteresseerd in je is.
  • Hij flirt voor je neus met een ander. Oké, dit kán een teken zijn van zijn – vrij belabberde – flirt skills; hij wil jou jaloers maken door met een ander te flirten. Maar het is over het algemeen een overduidelijk signaal dat hij niet in je geïnteresseerd is, en een ander boven jou verkiest – autsj.
  • Hij let niet op als je tegen hem praat. Dwaalt zijn blik af als jij tegen hem praat? Glanst er geen sprankeltje belangstelling in zijn ogen als jij je verhaal doet? Dan is hij in de eerste plaats erg onbeleefd. Maar nog belangrijker: het is glashelder dat hij geen interesse in je heeft.
  • Zijn lichaam is afgewend. Is zijn lichaamshouding alles behalve uitnodigend? Helaas pindakaas, hij is niet geïnteresseerd.
  • Hij flirt met jou… maar ook met anderen. Deze is misschien nog wel het pijnlijkste van allemaal. Je denkt dat hij ook interesse in jou heeft, maar stiekem is hij gewoon van nature een flirt. En die realisatie doet pijn.

Tips om een man te verleiden

Goed, je hebt een man aan de haak geslagen. Maar hoe krijg je hem nu enthousiast voor de volgende stap (seks)? Of hoe behoud je de spanning als je eenmaal al een tijdje samen bent? Het antwoord: verleid hem. Hoe je dat doet, lees je in de volgende tips:

Verleidingstip #1: Gelóóf dat je sexy bent!

man-versieren5Niets is zo verleidelijk als een gezond portie zelfvertrouwen. Geloof in jouw eigen sensualiteit, en dan straal je dit ook uit. Dat maakt je onweerstaanbaar aantrekkelijk voor jouw man. Dus stop met jezelf te verstoppen achter dikke truien, en omarm wie jij bent, gebreken en al. Pas dan ben jij écht sexy.

Verleidingstip #2: Spray wat parfum op je haar of achter in je nek

Onderschat niet de kracht van geur! Geur is een van de meest krachtige onbewuste invloeden op ons oordeel over onze sekspartner. Hoe jij ruikt is een essentiële factor op jouw verleidingssucces. Spuit dus wat parfum op jouw haar, zodat de geur beter verspreid wordt, of achter je nek – intiem, subtiel en effectief.

Verleidingstip #3: Stel een nieuw standje voor

Een manier om jouw man snel opgewonden te maken; een nieuw standje uitproberen staat voor een nieuwe spanning in de slaapkamer. Dus trek je stoute schoenen aan en vertel hem dat je zin hebt om te experimenteren in bed.

Verleidingstip #4: Stap samen onder de douche

Natte, glanzende, naakte lichamen, samen in een kleine ruimte, waar ze kunnen doen wat ze willen – voor zover dat kan in die kleine ruimte. Need I say more? Het is de perfecte mix voor een sensuele ervaring samen.

man-versieren6

Verleidingstip #5: Klim het bed in met erg onthullende kleding

Maak hem gek met jouw lichaam en hul jezelf in zo min mogelijk kleding wanneer je het bed in stapt. Toon hem veel van jou, maar net niet genoeg om het belangrijkste van jezelf bloot te geven. En laat hem dan maar eens proberen zijn handen thuis te houden.

Verleidingstip #6: Loop ’s ochtends zo lang mogelijk rond in je ondergoed

Het lijkt oh-zo onschuldig, maar dat is het oh-zo zeker niet. Door nog even rond te blijven lopen in je ondergoed, laat je zien dat je je niet schaamt voor jouw lichaam. Je zit lekker in je vel, en kunt ook sexy zijn zonder er veel moeite voor te hoeven doen. En wat is er nou onweerstaanbaarder dan dat (zie ook #1)?

Verleidingstip #7: Stuur hem een berichtje met ‘’Ik heb vanavond een verrassing voor je…’’

man-versieren7Vooral als hij in de auto naar huis zit… in de file. Tijdens die tergende langzame minuten racen allerlei mogelijk scenario’s door zijn hoofd. Hij zal helemaal gek worden van de anticipatie op wat er zou kunnen komen. Eenmaal bij jou aangekomen, zal die opgebouwde spanning tot een spectaculair hoogtepunt komen.

Verleidingstip #8: Vertel hem dat hij tijdens het voorspel zijn handig niet mag gebruiken

Eigenlijk snap je pas echt hoe waanzinnig je hem dan drijft van lust wanneer je dit zelf uitgeprobeerd hebt. Probeer maar eens de neiging te onderdrukken om hem aan te raken tijdens de seks – dat houdt jij niet lang vol. Dus laat staan hoe erg jij hem erdoor zal laten verlangen naar jou als je hem vertelt dat hij zijn handen niet mag gebruiken tijdens het voorspel.

Verleidingstip #9 (voor de echte waaghalzen): Eet een ijsje/banaan voor zijn neus op – en gebruik veel tong

Oké, deze optie is misschien niet voor iedereen weggelegd. De grens tussen sensueel en pornoster is uiteraard nogal klein in dit scenario. Maar als het jou lukt om dit sensueel en oh-zo onschuldig te doen, dan kan jij jezelf officieel een ware verleid(st)er noemen.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *