One Night Stand Tips? Het 4 Stappenplan voor Succes

Het verbaasd me soms hoe makkelijk het gaat. Op weg naar huis -nadat ik een biertje gedaan had met vrienden-, fiets ik haar voorbij. Ik zeg: ‘Hoi’. Waarna ik even later gruwelijke seks heb. Ik denk nog terug aan al die dates die zo ontzettend moeizaam gingen. Waarbij ik het gevoel had dat ik urenlang ‘geïnvesteerd’, maar ook zelfs wanneer alles klikte het zoenen lekker was enzovoorts, altijd weer een moeilijk gesprek. Ik dacht echt dat ik altijd de verkeerde meiden uitzocht. Of, het is niet aan mij besteed, ik ben niet sexy genoeg.

Waarom lukte het andere jongens nou keer op keer, terwijl anderen keer op keer tegen mogelijke gesprekken aanlopen.

Vandaag ga ik antwoord geven op deze vraag. Echter, er zijn meerdere wegen naar rome.  De ene maakt een vrouw gewoon zo snel geil dat ze niet logisch meer na kan denken. Haar logische brein wordt als het ware uitgeschakeld. Problematisch wordt het echter, als het langer dan 25 min fietsen is om thuis te komen vanuit de club. Dan dien je misschien wat ‘subtieler’ te werk te gaan.

Het stappenplan

Ik ga een stappenplan geven. Volg je het goed, dan heb je seks, volg je het niet zo goed, dan wat minder ;-).

Er zijn 4 fasen die belangrijk zijn :

 1. Ontmoeting
 2. Date
 3. Pull
 4. Escaleren

Elke fase neemt ongeveer een uur in beslag.

Het is net skateboarden

Echter, voordat ik jullie een stappenplan ga uitleggen, wil ik jullie eerst een verhaal van skateboarden uitleggen.

Ik vergelijk vrouwen versieren vaak zoals skateboarden. Hoe meer vaart je hebt, hoe makkelijker je over het heuveltje heen gaat. Als er teveel weerstand is, dan ga je niet over het heuveltje heen. Hoe makkelijker de eerste heuveltjes gaan, hoe makkelijker de volgende heuveltjes.

bulb

Echter, je kan dus ‘weerstand’ hebben zoals tegenwind. Maar er zijn ook dingen die voor vaart zorgen. Zoals een goede afzet, een goede eerste indruk.

Nu is weerstand of vaart makkelijk te herkennen bij skateboarden: Logisch, je skateboard gaat langzamer of juist sneller. Bij vrouwen is dit iets subtieler waarneembaar:

Weerstand bij vrouwen

 • Ze is makkelijk benaderbaar of juist niet, ze staat in een hoekje of juist in het midden van dansvloer.
 • Ze kijkt veel om zich heen, of is juist heel gericht op haar vriendinnen.
 • Ze gaat enthousiast in op je voorstellen, of ze zegt nee tegen alles wat je voorstelt.
 • Ze raakt je aan, of ze is afstandelijk en verstijfd wanneer je haar aanraakt.
 • Ze kijkt geïnteresseerd naar je, of is aan het wegdromen of gaat in ‘haar hoofd’ zitten.
 • Ze moet steeds om je lachen, of is juist heel erg verveeld.
 • Ze is het met alles wat je zegt eens, of ze is juist heel kritisch.

Is er teveel weerstand? Dan betekend niet dat het onmogelijk is, alleen dat het allemaal wat langer duurt en dat je wat minder snel vooruit gaat. Aangezien we het over een one night stand hebben is tijd een issue, dus kan je overwegen om door te gaan naar een andere chick als het te lang duurt.

Zoals een goede afzet, of tegenwind of juist wind mee voor snelheid kan zorgen zodat je over je heuveltjes heen komt, zijn er dingen bij vrouwen versieren die voor wind mee kunnen zorgen of juist wind tegen. Deze kunnen bij jou liggen, maar ook bij haar.

Wat zorgt voor snelheid?

 • Uiterlijk (ja uiterlijk telt, maar lang niet zoveel als je denkt)
 • Je gemoedstoestand. (Vrolijke mensen zijn nou eenmaal leuker)
 • Zelfvertrouwen/ uitstraling
 • Je kleding
 • Je lichaamshouding
 • Of je sociaal bent met anderen
 • Jouw wilskracht
 • Haar zelfvertrouwen
 • Haar gemoedstoestand (alcohol, of enthousiast)
 • Met welke type vriendinnen ze is, of ze over haar oordelen of niet
 • Haar mening over ‘casual seks’ en versieren

Zo zijn er nog duizenden factoren op te noemen die van invloed zijn. Ben je ergens wat minder goed in, dan is het belangrijk dat je dus compenseert, zodat je nog wat meer snelheid hebt om haar te overtuigen. Geloof mij, er zijn genoeg mogelijkheden, jij moet alleen de juiste vinden.

Goed, genoeg over skateboarden. Laten we het stappenplan behandelen.

Fase 1) De ontmoeting

Een ontmoeting kan overal plaatsvinden, op internet, in de club of op straat. Dat maakt voor mij niet uit, je mag het ook een same day lay noemen. Over de ontmoeting kunnen we urenlang doorpraten. Maar de fase van ontmoeten is ‘geslaagd’ als ze steeds je voorstellen opvolgt, bijvoorbeeld dat je samen even een drankje gaan drinken of even samen apart gaan zitten.

Wil je jezelf veel tijd besparen, en maakt het je niet uit met welke chick je naar bed gaat. Richt je dan vooral op 1 ding:

Screening.

Voordat je op een vrouw afstapt, kan je dus letten of ze open staat voor contact, hoe vrij ze zich gedraagd. Daarnaast kan je bij het aanspreken haar meteen (sociaal) aanraken en kijken hoe ze er op reageert. Zo zie je meteen hoe hard je gaat.

Om zo te kijken of ‘het skateboard’ hard genoeg gaat. Gaat het te langzaam? Next! Nu zal je merken dat deze methode zeer makkelijk en effectief is, alhoewel het niet werkt bij 9 van de 10 vrouwen, je gaat geheid seks hebben als je genoeg blijft proberen. Het nadeel is dat je niet altijd aardig gevonden wordt door iedereen en dat je soms eindigt met een lelijke chick. Dat moet je zelf weten.

Screening is altijd belangrijk, maar soms kan je ok prima een leuke avond hebben als het niet allemaal snel gaat, zolang je er maar komt toch? Dan maar kleinere stapjes.Vaak is het zelfs zo, dan ik vrouwen nog niet heb gezoend of seksueel heb aangeraakt voordat ik met ze op ‘date’ ga.

Daarnaast is het belangrijk om de ‘logistiek’ goed is, dat doe je door drie vragen te stellen:

 • Met wie ben je hier?
 • Wat doe je morgen?
 • Hoe ben je hier?

Als ze met één vriendin is, bij haar broer slaapt en de bob is en morgenvroeg moet werken, dan schiet het natuurlijk niet op.

Fase 2) (Mini) Date

Wanneer je nou in een kroeg of een club staat, dan is het slim om een minidate te hebben. Bijvoorbeeld pizza samen eten of samen een wandeling maken (dat je daarna niet meer in de kroeg kan, is mooi meegenomen 😉 ). Aangezien ik in Amsterdam woon, stel ik altijd voor een romantische wandeling te maken langs de grachten. Breng het enthousiast en zeg: ‘Ik vind het leuk met je te praten, maar hier kunnen we niet zo goed praten, laten we …… dat is romantisch ;)’. Het is voor haar ook een goede ‘smoes’ om tegen haar vriendinnen te zeggen wat ze met je meegaat zonder seks te hebben.

Fase 3) Omlullen

Ergens op die minidate, is het belangrijk om over één hobbel heen te zijn gekomen, namelijk: haar mening over casual seks. Is het iets goeds, of juist slecht? Verschillende redenen kunnen haar er van weerhouden om tot actie over te gaan. Het kan ook zijn dat je tijdens het screenen weinig weerstand bent tegengekomen. Grote kans dat ze ook geen negatieve mening heeft over casual seks. Kom je ergens weerstand tegen, grote kans dat ze ergens een mening heeft over dat het te snel gaat.

Het is dus juist goed als je niet te duidelijk hebt laten merken wat je van haar wilt om weerstand te voorkomen, en dan je een leuke klik met haar hebt. Nu heb ik goed nieuws: Je kan haar mening vaak makkelijk omlullen.

Je kan gewoon letterlijk vragen met een big smile: We hebben nu toch een leuk gesprek, uit interesse: heb je ooit een one night stand gehad?

Voor elke reden komt er nu een ‘herkadering’.

Reden 1: Ik ben geen slet/ik hou niet van casual seks

Mijn respons: Ja dat begrijp ik wel. Maar weetje je hebt verschillende soorten liefde. Je hebt goedkope lustige liefde, en hebt de liefde met verplichting, zoals een relatie, maar je hebt ook die liefde waarbij je een connectie voelt en dat alles gewoon natuurlijk aanvoelt. Dat je je op je gemak voelt, dat zorgt echt voor een heerlijk gevoel. Hoe denk jij daarover?

Reden 2: Ik wil geen slet gevonden worden door mijn vriendinnen.

Mijn respons: Ja dat begrijp ik wel. Dat is ook vervelend. Weet ik sommige mensen zijn er wel heel erg mee bezig, maar ik persoonlijk praat ik er met mijn vrienden eigenlijk nooit over. We hebben veel belangrijkere dingen te bespreken. Ik heb geen validatie of roddel nodig. Op een gegeven moment gaat het over connectie en vertrouwen. Je moet uiteindelijk gewoon doen wat goed voelt

Reden 3: Ik wil niet dat ik emotioneel gekwetst wordt.

Mijn respons: Ja dat begrijp ik wel. Maar weetje, je moet gewoon doen wat goed voelt en in het moment leven. Ik kan je ook niets beloven, maar op dit moment voel ik mezelf fijn bij je. Soms moeten dingen gewoon groeien en ontwikkelen.

Zo zijn er nog wel een paar, maar dit zijn de meest belangrijke.

Fase 4)  De pull

‘Een chick pullen’, komt een beetje uit de pick up sprookjes land. Dat wil niets anders zeggen dat je zorgt dat een chick met je mee naar huis gaat. Om geen slapende honden wakker te maken, en haar logische brein nog even bezig te houden, heb je hier dus een ‘reden’ voor nodig, anders dan seks.

Voorbeelden zijn: Samen ben & jerries eten, de goudvis bekijken, samen pictionairy spelen, party & co spelen, een pyjama party met happy feed en popcorn.

NB: Na fase 3 is het prima om haar te zoenen, maar zelfs hier wacht ik nog even mee. Het is namelijk zo dat als jullie wel gezoend hebben, zij donders goed weet wat jullie gaan doen. En soms moeten vrouwen zich wat meer op hun gemak voelen.

Fase 5) Escaleren

Escaleren, een onderwerp  wat eigenlijk nog een extra artikel benodigd. Maar in het algemeen gaat het als volgt:

 • Ik ga in het midden van de bank zitten, vervolgens leg ik mijn knie tegen haar been aan.
 • Ik knuffel haar regelmatig om de meest belachelijke redenen.
 • Vervolgens ga ik salsa met haar dansen, die overgaat in romantisch slowen.
 • Maak het licht uit, en begin haar te zoenen.
 • Vervolgens zoen ik haar nek, trek zachtjes aan haar haar.
 • Ik raak met mijn hand haar borst aan.
 • Vervolgens vinger ik haar door de broek heen.
 • Waarna vervolgens mijn hand verdwijnt.
 • Vervolgens trek ik mijn broek en alles uit en leg haar hand op mijn penis.
 • Etc. etc.

Have fun!

Dat was het wel weer voor vandaag. Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *