Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk In Een Man? Lees Het Hier!

Helaas voor velen is niet iedere man gezegend met het uiterlijk van Brad Pitt. Met zijn looks weet hij vrouwenharten over de hele wereld sneller te laten kloppen. Het feit dat hij zowel gevoelige als stoere personages weet te spelen op het witte scherm is enkel de kers op een zeer aantrekkelijke taart.

Maar wat als je niet het uiterlijk of het acteertalent van Brad Pitt bezit? Wat als je een man bent met een ´doodgewone´ kantoorbaan, en zonder gezicht of lichaam waar je miljoenen mee kunt verdienen? Dan zal je toch iets harder aan de bak moeten dan een Hollywoodster, die zelfs met een zwerverslook nog miljoenen vrouwen kan laten kwijlen.

Wanneer je op succesvolle wijze een vrouw wilt veroveren, zal je op een aantal zaken moeten letten. Er gaat namelijk veel meer schuil achter een succesvolle versierpoging dan een buitengewoon knap uiterlijk en een status als hartenveroveraar. Maar wat zijn deze zaken?

Een verzorgd uiterlijk

Het moet duidelijk zijn dat er een verschil zit tussen een uiterlijk van een Hollywoodster en een verzorgd uiterlijk. Bij de eerste is het kenmerkend dat hij door de gemiddelde mens als zeer aantrekkelijk beschouwd wordt, door bijvoorbeeld een perfecte rechte neus, opvallende ogen, een scherpe kaaklijn, een volle bos haar en een getraind lichaam.

Onder een verzorgd uiterlijk wordt daarentegen verstaan dat je – simpelweg – uitziet alsof je jezelf goed verzorgd. Dit betekent dat je aandacht besteedt aan persoonlijke hygiëne. Dus als jij ervoor zorgt dat je geen vet haar hebt, dagelijks je tanden poetst, regelmatig een douche neemt, en niet rondloopt in gekreukte kleding, zal je veel gemakkelijker aan de vrouw komen.

Zelfvertrouwen

Een verzorgd uiterlijk is echter uiteindelijk niets waard, als je niet het zelfvertrouwen weet uit te stralen dat ermee gepaard gaat. Vrouwen voelen zich erg aangetrokken tot mannen die erg zeker van zichzelf overkomen. Dit geeft aan dat ze weten hoe ze hen moeten behandelen. Verwar zelfvertrouwen echter niet met arrogantie! Hier knappen vrouwen doorgaans op af.

Zelfvertrouwen uit zich in de manier waarop je jezelf weet te presenteren. Je lichaamshouding is hierbij erg van belang. Loop bijvoorbeeld met je schouders recht, en sta met beide benen stevig op de grond. Hierdoor krijg jij een sterke uitstraling, en is jouw aanwezigheid zo voelbaar, dat geen enkele vrouw jou kan negeren.

Humor

Iets anders waar bijna geen enkele vrouw omheen kan, is een goed gevoel voor humor. Een verzorgd uiterlijk en een flinke dosis zelfvertrouwen vormen een goede start, maar als je een vrouw aan het lachen weet te maken, stijgen haar waardering voor en interesse in jou direct.

Dat je haar aan het lachen kan maken, toont voor een vrouw namelijk aan dat je haar weer in een plezierige stemming weet te brengen, wanneer zij zich een keer ´down’ voelt. Oftewel, humor is haar sleutel tot geluk, en daarmee het jouwe. Weet je haar gelukkig te maken door haar aan het lachen te krijgen, dan wordt je daar vervolgens zelf ook gelukkig van.

Het is echter belangrijk om je te realiseren dat niet iedereen hetzelfde gevoel voor humor heeft. Wat jij hilarisch vindt, vindt een ander misschien heel cru of juist heel flauw. Als een vrouw die jij probeert te versieren je aankijkt alsof je van Mars komt, betekent dit nog niet dat een andere vrouw juist wel heel hard zal lachen om jouw humor. Blijf dus gewoon jezelf!

Een verzorgend karakter

Op het idee van een samenleving waarin enkel mannen de taak van het onderhouden van het gezin – als kostwinner en veilige haven – tot zich nemen, wordt tegenwoordig over het algemeen neergekeken. De feministen onder ons beginnen al te huiveren bij het idee dat zij door een man onderdrukt worden, en beroofd van hun kansen op werk of gelijke rechten.

Toch blijkt heel vaak dat vrouwen stiekem hunkeren naar een man die hen een gevoel van veiligheid weet te bezorgen. Ze willen zich graag beschermd voelen door hun grotere, sterkere man, die hen kan beschermen tegen al het kwaad van de wereld.

In deze zin zijn vrouwen dus eigenlijk vrij tegenstrijdig: ze willen in elk aspect als gelijke gezien worden, maar door een veilige haven voor hen te creëren, vallen ze – letterlijk – meteen in je armen. Als man kan jij hier echter je vruchten van plukken: laat haar zien dat je haar kunt beschermen en verzorgen, en ze is de jouwe.

Assertiviteit

Niets is zo aantrekkelijk voor een vrouw als een man die weet wat hij wil. Een man die doelgericht te werk gaat, laat daarmee zien dat hij bereid is om knokken voor datgene dat hij wil. Dit betekent tevens dat hij er niet vies van is om direct te zijn in zijn liefdesleven, hij zal dus snel op de vrouw afstappen die hij aantrekkelijk vindt, en haar duidelijk maken wat hij wil.

Assertiviteit is enigszins gelinkt aan een verzorgend karakter. Als jij als man heldere doelen op hebt gesteld in je leven, dan heeft jouw leven tevens stabiliteit. Het hebben van stabiliteit wordt vervolgens gerelateerd aan het bieden van veiligheid, dat vrouwen zien als een essentiële factor binnen de kwaliteiten van een man. Zorg er dus voor dat je assertief bent!

Het lijkt soms moeilijk om iets dat dat diep in je zit te veranderen, maar iedereen kan het, zelfs voor kinderen zijn er assertiviteits trainingen.

Financiële stabiliteit

Tegenwoordig kunnen vrouwen zelf een volledig inkomen genereren, en wordt het als oppervlakkig beschouwd om een mening over iemand te vormen op basis van zijn/haar bankrekening. Desondanks letten vrouw doorgaans ook op de mate van financiële stabiliteit van een man waar zij geïnteresseerd in is.

Financiële stabiliteit geeft namelijk aan of een man wel of niet een harde werker – dus assertief – is, en fungeert als een vorm van het bieden van veiligheid. Nogmaals, indien je als man succesvolle een vrouw wilt versieren, moet je haar laten zien dat je haar veiligheid, bescherming, kan bieden. Oftewel, financiële zekerheid leidt tot het veroveren van een vrouw.

Tips om een vrouw te versieren

Om erachter te komen welke verdere stappen je moet ondernemen om op succesvolle wijze een vrouw te versieren, kan je Gratis Dating Advies aanvragen. Hierbij krijg je tevens het ebook ´De Geheimen Van Het Versieren´. Deze leren je onder andere wat je wel en niet moet doen tijdens het versieren. Als je deze tips opvolgt, vindt jij binnen no-time een vrouw!

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *