Over mij – Jaap Bakker

Hi, ik ben Jaap Bakker.

Ik ben de hoofdredacteur van liefdescollege.nl

Ik ben 6 jaar getrouwd en we hebben samen een zoontje van 2 jaar.

Ik ben opgeleid als social psycholoog aan de universiteit van Amsterdam. In 2013 was ik klaar met mijn opleiding en begon dat jaar mijn eigen praktijk, in Amstelveen. In mijn praktijk ontdekte ik al snel dat veel problemen, waar mensen mee worstelen, te maken hebben met hun liefdesleven. Ze hebben bijvoorbeeld moeite een partner te vinden of kunnen hun ex niet loslaten. Ik besloot al snel me te specialiseren tot relatietherapeut. Als relatietherapeut kreeg ik deze inspiratie om deze blog te starten, dat was in 2014.

Inmiddels heb ik 7 jaar ervaring als relatietherapeut en heb inmiddels meer dan 100 mensen geholpen hun levensgeluk te vinden. Met liefdescollege hoop ik een breder en groter publiek te bereiken. Zo kan ik meer mensen helpen met liefdesproblemen en belangrijke levensvraagstukken. Zo vindt je op mijn blog informatie over dating, (het verwerken van) liefdesverdriet, liefdesrelaties en het terug winnen van je ex partner.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de keuken te vinden. Ik hou ervan om lekker te kokkerellen en hoop ooit nog eens mee te mogen doen met het programma Heel Holland Bakt. Als ik niet in de keuken ben dan zit ik vaak op mijn racefiets om de calorieën weer te verbranden. Je wilt tenslotte ook gezond blijven.

De missie van Jaap Bakker

Het geeft me voldoening als ik mensen heb kunnen helpen naar een gelukkiger leven. Een goed liefdesleven is de basis van een gelukkig leven. Met mijn praktische tips en adviezen hoop ik zoveel mogelijk mensen de handvatten aan te reiken die ze helpen bij het behalen van hun eigen geluk.