Dating tips? Lees Gratis Artikelen Over Dating tips

Ineens Afknappen Op Iemand: 7 Signalen en Wat Ze Betekenen

Voel je plotseling niet meer hetzelfde voor iemand die je leuk vond? Misschien lijkt het van de ene op de andere dag dat alles wat ze doen je irriteren. Het is alsof je je enthousiasme voor degene hebt verloren; wat ooit zo leuk en aantrekkelijk was voelt ineens anders.

Dit plotselinge afknappen kan je behoorlijk overvallen en vragen oproepen over je gevoelens en relaties. Gedefinieerd als de ick: een plotselinge, onverklaarbare afkeer van iemand waar je eerder gevoelens voor had. Kun je er van afkomen? Dit zijn de 7 signalen die erop wijzen dat je af lijkt te haken, wat deze signalen betekenen voor je relatie of date, en hoe je ermee omgaat.

Doorgaan naar artikel »

Verschillende Soorten Hechtingstijlen: Wie Ben Jij in Relaties?

Heb je je ooit afgevraagd waarom jij je op een bepaalde manier gedraagt in relaties? Waarom sommige mensen je direct dichtbij laten komen, terwijl anderen een muur om zich heen bouwen die niet te slechten lijkt? Het heeft te maken met de verschillende soorten hechtingstijlen die eenieder heeft.

Deze stijlen komen voort uit de psychologie en zijn vaak geworteld in onze vroegste ervaringen. Ze sturen hoe we liefhebben, communiceren, en zelfs hoe we conflicten oplossen. Hier kom je meer te weten over de 4 geïdentificeerde hechtingstijlen in relaties, om te ontdekken wie jij bent als partner!

Doorgaan naar artikel »

Duidelijkheid Vragen aan Date: Hoe Pak Je Het Aan?

Ben je al een tijdje aan het daten en ben je toe aan duidelijkheid vragen aan je date? Je vraagt je waarschijnlijk af: “Waar staan we nu eigenlijk?” Tussen de lachende gezichten en flirterige berichtjes door is duidelijkheid vragen aan een date soms als het zoeken naar een naald in een hooiberg.

Maar, vrees niet! Om dit met overtuiging te vragen, moet je dit artikel gewoon even verder lezen. Duidelijkheid vragen aan je date kan een kunst op zich zijn, helemaal als het op echte verbinding en begrip aankomt. Luister daarom naar je intuïtie en houd de volgende punten in gedachten:

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Die Je Moet Volgen Als Je Een Open Relatie Hebt

Een open relatie is een liefdesverhouding waarbij beide partners ermee instemmen andere romances te ontdekken. Dit kan een geweldige manier zijn om je seksualiteit te verkennen en een band met anderen op te bouwen, maar het kan ook een flinke uitdaging zijn als je het niet goed aanpakt!

Voor sommige mensen helpt het wegnemen van de druk van een monogame relatie hen zich beter te binden aan hun belangrijkste partner. Elke relatie is echter uniek, en wat voor jou en je partner het beste werkt, kan misschien heel iets anders zijn. Of je nu een open relatie overweegt of al hebt, hieronder vind je wat je moet weten over wanneer een open relatie een goed plan is of niet en 6 tips die je kunt volgen om duurzame relaties op te bouwen.

Doorgaan naar artikel »

8 Signalen om een Narcistische Man te Herkennen

Ga je sinds kort op dates met een man die het prachtig vindt om het over zichzelf te hebben? Of misschien heb je een mannelijke collega op de werkvloer die maar niet kan stoppen met praten over zijn eigen pracht en praal. Waarschijnlijk heb je te maken met een narcistische man. Een narcist staat ook wel bekend als iemand met ‘een ziekelijke liefde voor zichzelf’. Meestal heeft een narcist een negatieve impact op zijn omgeving en het welzijn van anderen.

Maar hoe herken je nu eigenlijk dat je te maken hebt met een narcistische man? Bij het bepalen of iemand een narcist is, maken de meeste mensen het vaak ingewikkelder dan nodig is. Kom hier meer te weten en lees verder voor een diepgaande blik op de mogelijke oorzaken en signalen dat je met een narcistische man te maken hebt. Tot slot geven we aan het eind van dit artikel enkele tips voor het leren omgaan met een narcist.

Doorgaan naar artikel »

3 Voordelen Van Online Daten + 3 Tips

Online daten heeft de laatste jaren een steeds positiever imago gekregen. Toch zijn er nog gemengde ervaringen met online daten. Sommige mensen hebben heel normale en positieve ervaringen met online daten die uiteindelijk in een positieve relatie eindigen. Weer anderen hebben juist een negatieve ervaring met online daten, zoals vervelende situaties en vaak negatieve relaties.

Online daten heeft zoals alles in het leven voor- en nadelen. Zou je willen weten waarom je juist wel aan online daten moet beginnen of juist door moet gaan met online daten, dan ben je bij dit artikel over de voordelen van online daten aan het juiste adres.

“Online daten is helemaal hip en in, en het is zeker het proberen waard!”

Doorgaan naar artikel »

Ondeugend Daten? Tips Voor Een Spannende Afspraak

Seksuele ontmoetingen zijn spannend en leuk, maar je moet je als je begint met deze manier van daten beseffen dat je wel je best moet doen om iemand te vinden om mee te daten. Seksdatingsites bestaan er om het seksdaten voor seksdaters makkelijker te maken en om seksdaters bij elkaar te brengen zonder veel moeite te doen. Als je echt alleen op zoek bent naar seks, dan is het aan te raden dat je gebruik maakt van een seksdatingsite.

Ben je nieuw in de wereld van ondeugend daten of wil je gewoon tips krijgen voor ondeugend daten, dan ben je bij dit artikel bij het juiste adres. Wil je weten hoe je deze dates nog ondeugender en spannender kan maken of wil je weten hoe je begint met seksdaten? Wij leggen het je allemaal uit!

Doorgaan naar artikel »

7 Tips om Succesvol te Daten Tijdens Corona

Het afgelopen jaar is er een nieuwe term in het leven geroepen: coronadaten. We weten vast en zeker allemaal wel wat dit is, maar hoe werkt dit eigenlijk? Wanneer de samenleving wordt gedwongen om zichzelf te isoleren, hebben we vanzelfsprekend minder mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je liefdesleven op een laag pitje komt te staan.

In plaats van de traditionele after-work borrel en het bezoeken van andere uitgaansgelegenheden om een leuk iemand te ontmoeten, zijn singles alsmaar meer aan de slag gegaan met virtuele dates. Om je wegwijs te maken met de huidige coronasituatie, hebben we in dit artikel de beste tips samengesteld om je voor te bereiden om te daten tijdens deze rare tijden.

Doorgaan naar artikel »

8 Beste Gratis Datingapps (Getest)

Online daten is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Verschillende datingapps bieden je talloze mogelijkheden om een date te scoren en nieuwe mensen te leren kennen. De voordelen van datingapps zijn talrijk. Online dating is heel handig om je bloot te stellen aan een enorme verscheidenheid aan potentiële partners, waar je ook maar wilt!

Online daten kan je wellicht helpen om onzekerheden weg te nemen en makkelijker mensen te ontmoeten. Maar hoe weet je nou, met al die datingapps, welke app eigenlijk het beste is voor jou? We zoeken het hier uit. Maak dus snel kennis met onze selectie van de 8 beste datingapps die geheel gratis te gebruiken zijn en je direct kunt inzetten om nieuwe, leuke mensen te leren kennen!

Doorgaan naar artikel »

6 Geheimen Voor Succesvol Online Dating

Het bezoeken van een parenclub of afhankelijk zijn van wie je vrienden aan je introduceren, is allang niet meer van deze tijd. Zelfs het bezoeken van een café of restaurant om de ware te vinden, is vandaag de dag (gelukkig) niet meer nodig. Als je een partner wil vinden, hoef je je zelfs niet meer mooi aan te kleden: het kan gewoon vanuit je luie stoel — zolang je maar een internetverbinding hebt.

Online dating opent vele deuren en biedt nieuwe mogelijkheden voor mensen die een wederhelft zoeken. Het is gemakkelijker, sneller en efficiënter dan in het ‘echte’ leven iemand zoeken. Tegelijkertijd kan het ook nieuwe problemen in het leven roepen en kunnen mensen het soms als lastig ervaren — zeker in het begin. Mocht je geen succes hebben, wees dan niet getreurd: dit valt op te lossen. Lees snel verder voor 6 tips.

Doorgaan naar artikel »