Dating tips? Lees Gratis Artikelen Over Dating tips

Dominant Gedrag in Relaties: Hoe Vind Je Balans? – 10 Tips

Dominantie in een relatie houdt in dat één partner vaak of altijd de touwtjes in handen heeft, beslissingen neemt en de koers van de relatie bepaalt. Dit hoeft niet direct een probleem te zijn, maar het kan een erg storende factor worden als de inbreng van een ander compleet overschaduwd wordt door een overweldigend verlangen om te controleren.

In zulke gevallen wordt de relatie onevenwichtig en is er een reëel risico dat het gevoel van gelijkwaardigheid en respect verloren gaan. Is hiervan sprake in jouw relatie? Is jouw partner zo dominant dat jouw ideeën en behoeften regelmatig naar de achtergrond verdwijnen, of ben jij juist meer degene die de leiding neemt en mogelijk onbewust de inbreng van je partner beperkt? Hier leer je hoe je deze dynamiek herkent, begrijpt en hoe je de balans in een relatie kunt bestendigen.

Doorgaan naar artikel »

De Perfecte Man Maar Niet Verliefd: Waarom & Wat Nu? – 7 Tips

Heb je eindelijk een man ontmoet die alle vakjes lijkt aan te vinken? Hij is attent, intelligent, grappig, en ziet er ook nog eens goed uit. Kortom, hij lijkt de perfecte man. Maar er ontbreekt iets cruciaals – de vlinders in je buik zijn nergens te bekennen!

Het roept wellicht wat verwarring op, want hoe kan het nu dat je niet verliefd bent op iemand die objectief gezien zo ideaal lijkt te zijn voor? Het is een herkenbare situatie voor veel vrouwen (maar ook mannen) en roept de grote vraag op: wat nu als je de perfecte man hebt gevonden, maar niet verliefd bent? Met deze 7 tips zul je een pad vinden dat zowel eerlijk is tegenover jezelf als respectvol naar de ander.

Doorgaan naar artikel »

Hij Wil Me Alleen Zien Als Het Hem Uitkomt: Wat Nu?

Daar zit je dan, thuis, wachtend op een bericht van hem. Het is alweer een tijdje geleden dat je hem hebt gezien. Je hart maakt een sprongetje wanneer hij eindelijk een berichtje stuurt, maar diep vanbinnen weet je dat hij alleen contact zoekt wanneer hij het wil.

Wat als hij me alleen wil zien als het hem uitkomt? Het blijft een pijnlijke realiteit voor velen. Het kan zo een droevig refrein zijn over ongelijkmatige liefde, waarin jouw behoeften en verlangens in de schaduw staan van zijn grillen en wensen. Deze situatie kan diep snijden en een gevoel van onzekerheid en onderwaardering oproepen. Maar wat kun je eigenlijk echt doen als je vastzit in deze emotionele achtbaan?

Doorgaan naar artikel »

Duidelijkheid Vragen aan Date: Hoe Pak Je Het Aan?

Ben je al een tijdje aan het daten en ben je toe aan duidelijkheid vragen aan je date? Je vraagt je waarschijnlijk af: “Waar staan we nu eigenlijk?” Tussen de lachende gezichten en flirterige berichtjes door is duidelijkheid vragen aan een date soms als het zoeken naar een naald in een hooiberg.

Maar, vrees niet! Om dit met overtuiging te vragen, moet je dit artikel gewoon even verder lezen. Duidelijkheid vragen aan je date kan een kunst op zich zijn, helemaal als het op echte verbinding en begrip aankomt. Luister daarom naar je intuïtie en houd de volgende punten in gedachten:

Doorgaan naar artikel »

Is een Open Minded Relatie Iets Voor Jou? Doe de Test!

Wist je dat in diverse culturen en beschavingen, van inheemse gemeenschappen uit de Amazone en het oude Tibet, tot in bepaalde gemeenschappen van Afrika, een open minded relatie als volkomen normaal werd beschouwd?

Terwijl in de Westerse wereld monogamie al lange tijd als de standaard geldt, toont de geschiedenis ons dat menselijke relatiedynamieken ook heel divers kunnen zijn. Maar de hamvraag is natuurlijk: Is een open minded relatie iets voor jou? Blijf lezen en doe de test om daarachter te komen!

Doorgaan naar artikel »

Ik Twijfel Over Mijn Relatie: Uitmaken of Niet? – 3 Tips

Twijfel over een relatie? Onvoorstelbaar veel koppels krijgen ermee te maken, gewoon omdat het balanceren van liefde, gevoelens voor elkaar en je eigen levenspad een behoorlijke uitdaging kan zijn. Mensen groeien uit elkaar, voelen een interesse voor iemand anders of vinden het moeilijk om in harmonie met zichzelf een duurzame relatie te onderhouden.

De hamvraag is: moet je het uitmaken of niet? Als twijfel over je relatie iets is waar je mee worstelt, nodigen we je uit om aandachtig verder te lezen. In deze blog geef ik je 3 praktische tips om een weloverwogen, oprecht besluit te maken, rekening houdend met zowel je hoofd als je hart.

Doorgaan naar artikel »

Spirituele Liefde: 7 Stappen Voor Een Diepere Connectie

Spirituele liefde is meer dan een emotionele connectie; het is een diepe spirituele reis die onze zielen laat samensmelten. Het is de fluistering van harten, de vonk die licht werpt op onze diepste wezens. Dit is een liefde die geen grenzen kent, die stijgt boven het aardse en ons verbindt met het goddelijke. Spirituele liefde vraagt om meer dan alleen aantrekkingskracht, het gaat dieper dan de oppervlakkige attractie; het vereist ontwaking en inspiratie.

Spirituele of ware liefde belichaamt de essentie van connectie, transcendentie, en evolutie, en nodigt ons uit om voorbij het fysieke te kijken, naar de diepten van onze ziel en de ziel van de ander. Maar hoe kun je deze verborgen schat eigenlijk onthullen, en de ultieme connectie vinden die de ziel laat zingen? Hier zijn 7 stappen om je te helpen een diepere spirituele connectie te creëren in je relaties!

Doorgaan naar artikel »

Hoe Moet Je Flirten: 9 Tips Om Je Crush Interesse Te Tonen

Wist je dat flirten veel meer zegt over wie je bent dan alleen het uiten van interesse in je crush? Het kan zowel een uiting van zelfvertrouwen als van onzekerheid zijn. Het kan een manier zijn om te laten zien dat je openstaat voor nieuwe mensen en ervaringen, of juist een manier om jezelf te beschermen tegen afwijzing.

Of het nu gaat om die ene collega, de knappe barista in je favoriete koffiezaak, of de leuke persoon die je online hebt ontmoet, flirten kan een leuke en opwindende manier zijn om iemands aandacht te trekken. Maar hoe moet je flirten? Hoe trek je de aandacht van je crush en houd je die vast? In deze blog delen we 9 tips voor mannen én vrouwen om je de kunst van het flirten te laten zien, zodat je je crush kunt aantrekken om elkaar te leren kennen!

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Die Je Moet Volgen Als Je Een Open Relatie Hebt

Een open relatie is een liefdesverhouding waarbij beide partners ermee instemmen andere romances te ontdekken. Dit kan een geweldige manier zijn om je seksualiteit te verkennen en een band met anderen op te bouwen, maar het kan ook een flinke uitdaging zijn als je het niet goed aanpakt!

Voor sommige mensen helpt het wegnemen van de druk van een monogame relatie hen zich beter te binden aan hun belangrijkste partner. Elke relatie is echter uniek, en wat voor jou en je partner het beste werkt, kan misschien heel iets anders zijn. Of je nu een open relatie overweegt of al hebt, hieronder vind je wat je moet weten over wanneer een open relatie een goed plan is of niet en 6 tips die je kunt volgen om duurzame relaties op te bouwen.

Doorgaan naar artikel »

8 Signalen om een Narcistische Man te Herkennen

Ga je sinds kort op dates met een man die het prachtig vindt om het over zichzelf te hebben? Of misschien heb je een mannelijke collega op de werkvloer die maar niet kan stoppen met praten over zijn eigen pracht en praal. Waarschijnlijk heb je te maken met een narcistische man. Een narcist staat ook wel bekend als iemand met ‘een ziekelijke liefde voor zichzelf’. Meestal heeft een narcist een negatieve impact op zijn omgeving en het welzijn van anderen.

Maar hoe herken je nu eigenlijk dat je te maken hebt met een narcistische man? Bij het bepalen of iemand een narcist is, maken de meeste mensen het vaak ingewikkelder dan nodig is. Kom hier meer te weten en lees verder voor een diepgaande blik op de mogelijke oorzaken en signalen dat je met een narcistische man te maken hebt. Tot slot geven we aan het eind van dit artikel enkele tips voor het leren omgaan met een narcist.

Doorgaan naar artikel »