Dating tips? Lees Gratis Artikelen Over Dating tips

Daten via Tiktok? 3 Valkuilen + 3 Geheimen

Geen enkele app heeft de afgelopen jaren zo’n explosieve groei doorgemaakt als TikTok. Drie jaar geleden wist je misschien niet eens wat TikTok is, en nu is de kans groot dat je de app zelf op je telefoon hebt, en er meerdere uren per week zoet mee bent. Dat heeft veel mensen aan het denken gezet over waar ze deze app allemaal nog meer voor zouden kunnen inzetten.

Eén van de inventievere manieren om TikTok te gebruiken, is om via deze app te daten. Hoe scoor je precies een date via TikTok, waar moet je op letten als je dit probeert, en welke fouten moet je hierbij voorkomen? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

3 Voordelen Van Online Daten + 3 Tips

Online daten heeft de laatste jaren een steeds positiever imago gekregen. Toch zijn er nog gemengde ervaringen met online daten. Sommige mensen hebben heel normale en positieve ervaringen met online daten die uiteindelijk in een positieve relatie eindigen. Weer anderen hebben juist een negatieve ervaring met online daten, zoals vervelende situaties en vaak negatieve relaties.

Online daten heeft zoals alles in het leven voor- en nadelen. Zou je willen weten waarom je juist wel aan online daten moet beginnen of juist door moet gaan met online daten, dan ben je bij dit artikel over de voordelen van online daten aan het juiste adres.

“Online daten is helemaal hip en in, en het is zeker het proberen waard!”

Doorgaan naar artikel »

Van Casual Naar Exclusief Daten? Zo Introduceer Je Het

Daten kan soms een beetje onduidelijk zijn, doordat er veel ongeschreven en vage regels zijn waar je je aan zou moeten houden. Het is een soort spel waarbij je zeker niet snel moet opgeven, maar waar je spelenderwijs steeds beter in wordt. Je moet steeds verschillende dingen uitproberen om te komen waar je wilt zijn tijdens het daten.

Het kan juist hierdoor lastig zijn om erachter te komen hoe je van een informele relatie een serieuze relatie kunt maken. Natuurlijk moet het wel van twee kanten komen. Ben je er zeker van dat deze relatie echt iets zal kunnen worden, dan is het zeker verstandig om dit naar de ander te communiceren, maar dat kan soms nog wel lastig zijn. Wil je weten hoe je dit het beste kan doen, lees dan snel verder.

Doorgaan naar artikel »

Ondeugend Daten? Tips Voor Een Spannende Afspraak

Seksuele ontmoetingen zijn spannend en leuk, maar je moet je als je begint met deze manier van daten beseffen dat je wel je best moet doen om iemand te vinden om mee te daten. Seksdatingsites bestaan er om het seksdaten voor seksdaters makkelijker te maken en om seksdaters bij elkaar te brengen zonder veel moeite te doen. Als je echt alleen op zoek bent naar seks, dan is het aan te raden dat je gebruik maakt van een seksdatingsite.

Ben je nieuw in de wereld van ondeugend daten of wil je gewoon tips krijgen voor ondeugend daten, dan ben je bij dit artikel bij het juiste adres. Wil je weten hoe je deze dates nog ondeugender en spannender kan maken of wil je weten hoe je begint met seksdaten? Wij leggen het je allemaal uit!

Doorgaan naar artikel »

7 Tips om Succesvol te Daten Tijdens Corona

Het afgelopen jaar is er een nieuwe term in het leven geroepen: coronadaten. We weten vast en zeker allemaal wel wat dit is, maar hoe werkt dit eigenlijk? Wanneer de samenleving wordt gedwongen om zichzelf te isoleren, hebben we vanzelfsprekend minder mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je liefdesleven op een laag pitje komt te staan.

In plaats van de traditionele after-work borrel en het bezoeken van andere uitgaansgelegenheden om een leuk iemand te ontmoeten, zijn singles alsmaar meer aan de slag gegaan met virtuele dates. Om je wegwijs te maken met de huidige coronasituatie, hebben we in dit artikel de beste tips samengesteld om je voor te bereiden om te daten tijdens deze rare tijden.

Doorgaan naar artikel »

Dating Via Instagram? Zo Doe Je Dat – 14 Expert Tips

Hoewel er meer datingapps zijn dan ooit, kun je Instagram ongetwijfeld aan deze lange lijst toevoegen. De social media-dienst wordt door vele gebruikers ingezet als het platform bij uitstek voor sociale vlinders! Het biedt je namelijk een simpele manier om met anderen online te praten, zowel voor werk als voor je privé- en datingleven.

In dit artikel willen we met je doornemen hoe je Instagram kunt inzetten om een date te scoren. We geven je hier de beste tips om het maximale te halen uit online flirten op dit platform. Lees dus snel verder als je kennis wilt maken met de beste manieren om je liefdesleven te versterken met Instagramdating.

Doorgaan naar artikel »

8 Beste Gratis Datingapps (Getest)

Online daten is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Verschillende datingapps bieden je talloze mogelijkheden om een date te scoren en nieuwe mensen te leren kennen. De voordelen van datingapps zijn talrijk. Online dating is heel handig om je bloot te stellen aan een enorme verscheidenheid aan potentiële partners, waar je ook maar wilt!

Online daten kan je wellicht helpen om onzekerheden weg te nemen en makkelijker mensen te ontmoeten. Maar hoe weet je nou, met al die datingapps, welke app eigenlijk het beste is voor jou? We zoeken het hier uit. Maak dus snel kennis met onze selectie van de 8 beste datingapps die geheel gratis te gebruiken zijn en je direct kunt inzetten om nieuwe, leuke mensen te leren kennen!

Doorgaan naar artikel »

6 Geheimen Voor Succesvol Online Dating

Het bezoeken van een parenclub of afhankelijk zijn van wie je vrienden aan je introduceren, is allang niet meer van deze tijd. Zelfs het bezoeken van een café of restaurant om de ware te vinden, is vandaag de dag (gelukkig) niet meer nodig. Als je een partner wil vinden, hoef je je zelfs niet meer mooi aan te kleden: het kan gewoon vanuit je luie stoel — zolang je maar een internetverbinding hebt.

Online dating opent vele deuren en biedt nieuwe mogelijkheden voor mensen die een wederhelft zoeken. Het is gemakkelijker, sneller en efficiënter dan in het ‘echte’ leven iemand zoeken. Tegelijkertijd kan het ook nieuwe problemen in het leven roepen en kunnen mensen het soms als lastig ervaren — zeker in het begin. Mocht je geen succes hebben, wees dan niet getreurd: dit valt op te lossen. Lees snel verder voor 6 tips.

Doorgaan naar artikel »

7 Beste Dating Apps voor Mannen en Vrouwen

Relaties zijn in onze tijd een stuk anders dan vroeger, maar dit geldt ook voor daten. Waar je vroeger nog geluk moest hebben om iemand in het dagelijks leven tegen te komen, kun je nu (gelukkig) online op jacht. Je ‘dating pool’ is gelukkig groter dan vroeger — je bent niet meer afhankelijk van de mensen op je studie, op je werk of in je omgeving.

De wirwar aan online datingapps kan echter wat intimiderend zijn. Er is een groot aanbod aan apps, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig helpen wij je op weg! In dit artikel noemen wij de beste datingapps voor mannen en vrouwen, zodat jij binnen de kortste keren een geslaagde date kan scoren!

Doorgaan naar artikel »

5 Tips om Veel Dates te Scoren via Feeld

Tegenwoordig zijn er talloze datingapps die je binnen een paar minuten op je telefoon kan downloaden. Aan de ene kant is dat natuurlijk ontzettend positief, want er zijn meer manieren dan ooit om een (seks)date te scoren. Aan de andere kant kan dat ook wel een beetje onoverzichtelijk zijn, want wat zijn nou precies de verschillen tussen al die apps, en hoe gebruik je ze op de juiste manier?

In dit artikel zoom ik in op datingapp Feeld. Je leert wat het verschil is tussen Feeld en andere datingapps, en bovendien zal ik je uitleggen hoe je optimaal gebruik maakt van Feeld, door je een vijftal tips te geven waarmee je maximaal zult scoren op deze app! Lees dus vooral verder als je graag mensen wilt oppikken via Feeld, want dat zal voor je succeskansen zeker geen kwaad doen!

Doorgaan naar artikel »