Dating tips? Lees Gratis Artikelen Over Dating tips

Ik Twijfel Over Mijn Relatie: Uitmaken of Niet? – 3 Tips

Twijfel over een relatie? Onvoorstelbaar veel koppels krijgen ermee te maken, gewoon omdat het balanceren van liefde, gevoelens voor elkaar en je eigen levenspad een behoorlijke uitdaging kan zijn. Mensen groeien uit elkaar, voelen een interesse voor iemand anders of vinden het moeilijk om in harmonie met zichzelf een duurzame relatie te onderhouden.

De hamvraag is: moet je het uitmaken of niet? Als twijfel over je relatie iets is waar je mee worstelt, nodigen we je uit om aandachtig verder te lezen. In deze blog geef ik je 3 praktische tips om een weloverwogen, oprecht besluit te maken, rekening houdend met zowel je hoofd als je hart.

Doorgaan naar artikel »

Spirituele Liefde: 7 Stappen Voor Een Diepere Connectie

Spirituele liefde is meer dan een emotionele connectie; het is een diepe spirituele reis die onze zielen laat samensmelten. Het is de fluistering van harten, de vonk die licht werpt op onze diepste wezens. Dit is een liefde die geen grenzen kent, die stijgt boven het aardse en ons verbindt met het goddelijke. Spirituele liefde vraagt om meer dan alleen aantrekkingskracht, het gaat dieper dan de oppervlakkige attractie; het vereist ontwaking en inspiratie.

Spirituele of ware liefde belichaamt de essentie van connectie, transcendentie, en evolutie, en nodigt ons uit om voorbij het fysieke te kijken, naar de diepten van onze ziel en de ziel van de ander. Maar hoe kun je deze verborgen schat eigenlijk onthullen, en de ultieme connectie vinden die de ziel laat zingen? Hier zijn 7 stappen om je te helpen een diepere spirituele connectie te creëren in je relaties!

Doorgaan naar artikel »

Hoe Moet Je Flirten: 9 Tips Om Je Crush Interesse Te Tonen

Wist je dat flirten veel meer zegt over wie je bent dan alleen het uiten van interesse in je crush? Het kan zowel een uiting van zelfvertrouwen als van onzekerheid zijn. Het kan een manier zijn om te laten zien dat je openstaat voor nieuwe mensen en ervaringen, of juist een manier om jezelf te beschermen tegen afwijzing.

Of het nu gaat om die ene collega, de knappe barista in je favoriete koffiezaak, of de leuke persoon die je online hebt ontmoet, flirten kan een leuke en opwindende manier zijn om iemands aandacht te trekken. Maar hoe moet je flirten? Hoe trek je de aandacht van je crush en houd je die vast? In deze blog delen we 9 tips voor mannen én vrouwen om je de kunst van het flirten te laten zien, zodat je je crush kunt aantrekken om elkaar te leren kennen!

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Die Je Moet Volgen Als Je Een Open Relatie Hebt

Een open relatie is een liefdesverhouding waarbij beide partners ermee instemmen andere romances te ontdekken. Dit kan een geweldige manier zijn om je seksualiteit te verkennen en een band met anderen op te bouwen, maar het kan ook een flinke uitdaging zijn als je het niet goed aanpakt!

Voor sommige mensen helpt het wegnemen van de druk van een monogame relatie hen zich beter te binden aan hun belangrijkste partner. Elke relatie is echter uniek, en wat voor jou en je partner het beste werkt, kan misschien heel iets anders zijn. Of je nu een open relatie overweegt of al hebt, hieronder vind je wat je moet weten over wanneer een open relatie een goed plan is of niet en 6 tips die je kunt volgen om duurzame relaties op te bouwen.

Doorgaan naar artikel »

8 Signalen om een Narcistische Man te Herkennen

Ga je sinds kort op dates met een man die het prachtig vindt om het over zichzelf te hebben? Of misschien heb je een mannelijke collega op de werkvloer die maar niet kan stoppen met praten over zijn eigen pracht en praal. Waarschijnlijk heb je te maken met een narcistische man. Een narcist staat ook wel bekend als iemand met ‘een ziekelijke liefde voor zichzelf’. Meestal heeft een narcist een negatieve impact op zijn omgeving en het welzijn van anderen.

Maar hoe herken je nu eigenlijk dat je te maken hebt met een narcistische man? Bij het bepalen of iemand een narcist is, maken de meeste mensen het vaak ingewikkelder dan nodig is. Kom hier meer te weten en lees verder voor een diepgaande blik op de mogelijke oorzaken en signalen dat je met een narcistische man te maken hebt. Tot slot geven we aan het eind van dit artikel enkele tips voor het leren omgaan met een narcist.

Doorgaan naar artikel »

Daten via Tiktok? 3 Valkuilen + 3 Geheimen

Geen enkele app heeft de afgelopen jaren zo’n explosieve groei doorgemaakt als TikTok. Drie jaar geleden wist je misschien niet eens wat TikTok is, en nu is de kans groot dat je de app zelf op je telefoon hebt, en er meerdere uren per week zoet mee bent. Dat heeft veel mensen aan het denken gezet over waar ze deze app allemaal nog meer voor zouden kunnen inzetten.

Eén van de inventievere manieren om TikTok te gebruiken, is om via deze app te daten. Hoe scoor je precies een date via TikTok, waar moet je op letten als je dit probeert, en welke fouten moet je hierbij voorkomen? Dat alles en meer lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

3 Voordelen Van Online Daten + 3 Tips

Online daten heeft de laatste jaren een steeds positiever imago gekregen. Toch zijn er nog gemengde ervaringen met online daten. Sommige mensen hebben heel normale en positieve ervaringen met online daten die uiteindelijk in een positieve relatie eindigen. Weer anderen hebben juist een negatieve ervaring met online daten, zoals vervelende situaties en vaak negatieve relaties.

Online daten heeft zoals alles in het leven voor- en nadelen. Zou je willen weten waarom je juist wel aan online daten moet beginnen of juist door moet gaan met online daten, dan ben je bij dit artikel over de voordelen van online daten aan het juiste adres.

“Online daten is helemaal hip en in, en het is zeker het proberen waard!”

Doorgaan naar artikel »

Van Casual Naar Exclusief Daten? Zo Introduceer Je Het

Daten kan soms een beetje onduidelijk zijn, doordat er veel ongeschreven en vage regels zijn waar je je aan zou moeten houden. Het is een soort spel waarbij je zeker niet snel moet opgeven, maar waar je spelenderwijs steeds beter in wordt. Je moet steeds verschillende dingen uitproberen om te komen waar je wilt zijn tijdens het daten.

Het kan juist hierdoor lastig zijn om erachter te komen hoe je van een informele relatie een serieuze relatie kunt maken. Natuurlijk moet het wel van twee kanten komen. Ben je er zeker van dat deze relatie echt iets zal kunnen worden, dan is het zeker verstandig om dit naar de ander te communiceren, maar dat kan soms nog wel lastig zijn. Wil je weten hoe je dit het beste kan doen, lees dan snel verder.

Doorgaan naar artikel »

Ondeugend Daten? Tips Voor Een Spannende Afspraak

Seksuele ontmoetingen zijn spannend en leuk, maar je moet je als je begint met deze manier van daten beseffen dat je wel je best moet doen om iemand te vinden om mee te daten. Seksdatingsites bestaan er om het seksdaten voor seksdaters makkelijker te maken en om seksdaters bij elkaar te brengen zonder veel moeite te doen. Als je echt alleen op zoek bent naar seks, dan is het aan te raden dat je gebruik maakt van een seksdatingsite.

Ben je nieuw in de wereld van ondeugend daten of wil je gewoon tips krijgen voor ondeugend daten, dan ben je bij dit artikel bij het juiste adres. Wil je weten hoe je deze dates nog ondeugender en spannender kan maken of wil je weten hoe je begint met seksdaten? Wij leggen het je allemaal uit!

Doorgaan naar artikel »

7 Tips om Succesvol te Daten Tijdens Corona

Het afgelopen jaar is er een nieuwe term in het leven geroepen: coronadaten. We weten vast en zeker allemaal wel wat dit is, maar hoe werkt dit eigenlijk? Wanneer de samenleving wordt gedwongen om zichzelf te isoleren, hebben we vanzelfsprekend minder mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat je liefdesleven op een laag pitje komt te staan.

In plaats van de traditionele after-work borrel en het bezoeken van andere uitgaansgelegenheden om een leuk iemand te ontmoeten, zijn singles alsmaar meer aan de slag gegaan met virtuele dates. Om je wegwijs te maken met de huidige coronasituatie, hebben we in dit artikel de beste tips samengesteld om je voor te bereiden om te daten tijdens deze rare tijden.

Doorgaan naar artikel »