Ondeugend Daten? Tips Voor Een Spannende Afspraak

Seksuele ontmoetingen zijn spannend en leuk, maar je moet je als je begint met deze manier van daten beseffen dat je wel je best moet doen om iemand te vinden om mee te daten. Seksdatingsites bestaan er om het seksdaten voor seksdaters makkelijker te maken en om seksdaters bij elkaar te brengen zonder veel moeite te doen. Als je echt alleen op zoek bent naar seks, dan is het aan te raden dat je gebruik maakt van een seksdatingsite.

Ben je nieuw in de wereld van ondeugend daten of wil je gewoon tips krijgen voor ondeugend daten, dan ben je bij dit artikel bij het juiste adres. Wil je weten hoe je deze dates nog ondeugender en spannender kan maken of wil je weten hoe je begint met seksdaten? Wij leggen het je allemaal uit!

Seksdating

Voor singles die op zoek zijn naar seks zijn er verschillende seksdatingsites. Op deze sites zitten vaak meer mannen dan vrouwen, waardoor je als man extra je best moet doen om een seksafspraak te kunnen maken. Maar wees niet getreurd, iedereen kan een afspraak maken op deze sites, zolang je er maar op je best uitziet en trouw blijft aan wie je bent.

Een onenightstand of seksdate, met als enig doel seks, wordt op deze sites aangeboden. Deze sites bieden de mogelijkheid om mensen te ontmoeten die allemaal hetzelfde willen: een seksdate zonder dat er verwachtingen en/of verplichtingen aan vast zitten, die alleen draait om een fijne tijd met seks als doel.

Op deze sites kan je mensen vinden zoals jij die op zoek zijn naar iemand die binnen een korte tijd seks met iemand wil, die er geen gevoelens aan zal verbinden. Het is daarom ook erg van belang dat je je met die instelling aanmeldt bij deze sites. Bijna niemand is namelijk op zoek naar liefde of een relatie. Seksdating is het doel van iedereen die zich op deze sites aanmeldt.

Als je aan het seksdaten bent, is het van belang dat je meteen tot het punt komt dat je duidelijk wilt maken: je wilt seks. Er is geen tijd voor lange of saaie gesprekken over jullie levens of gevoelens, er is alleen tijd voor het maken van de afspraak en de seks zelf, en dan ga je verder met je leven.

Wil je je graag aanmeldden op een sekssite, maar weet je het niet zeker, dan kunnen een aantal dingen je helpen bij het maken van deze beslissing. Ten eerste moet je jezelf afvragen wat jij wilt. Als het antwoord “seks” is, dan kan het zijn dat seksdaten iets voor je is. Als je antwoord iets als “seks en liefde” of “seks en een relatie” is, dan moet je je aanmelden bij een gewone datingsite, waar het echt draait om het opbouwen van een relatie en om gevoelens.

Seksdatingsites

Nu je weet wat seksdatingsites zijn en je zeker weet dat het iets voor jou is, is het tijd om een website of app te vinden die bij je past en waarop je kan beginnen met zoeken naar seksdates.

De top 3 seksdateplatforms zijn:

  • Novamora
  • Regiosexcontact
  • Ondeugend daten

De eerste seksdate die aangeraden wordt is Novamora. Bij deze site is het duidelijk waarvoor je komt: seks. Het is een gebruiksvriendelijk platform dat je goed kan helpen om je volgende seksdate of zelfs sekspartner te vinden. Alles op dit platform draait om seks en dat is juist wat je wilt als je op zoek bent naar een seksdate. Het enige nadeel van het platform is dat het niet helemaal gratis is, maar soms moet je iets over hebben voor een hulpmiddel dat je goed helpt bij het zo snel mogelijk vinden van een date. Overigens is aanmelden wel gratis.

De tweede seksdatingsite die veel aangeraden wordt is Regiosexcontact. Bij deze site moet je er echt zeker van zijn dat je alleen wil seksdaten, want het is alleen gemaakt voor casual daten zonder verwachtingen en gevoelens. Bij deze datingsite zal je gegarandeerd een seksdate scoren; doordat er zoveel leden zijn, zit er namelijk altijd wel iemand bij die wel een afspraak met je wil maken. Het is een site waarmee je snel een date krijgt, die makkelijk te gebruiken is en daarnaast ook veilig te gebruiken is, wat zeker een pluspunt is.

Tenslotte is er een datingsite die ook een aanrader is, namelijk Ondeugend daten. Het is een platform waarbij je je moet aanmelden als je maar één doel hebt, en dat is ondeugen (seks)daten (het zit al in de naam). Als je supersnel een date wilt vinden binnen een mum van tijd, dan is deze site zeker iets voor jou. Deze site helpt je perfect bij het zoeken van een date en doet het snel; wat wil je nou nog meer? Deze site is wel voor wat meer “gevorderde daters” wat betreft de snelheid van het vinden van een date.

Het vinden van een platform dat bij jou past, is iets wat je moet doen door de sites te proberen, maar doe dit één voor één. Als je een platform uitgeprobeerd hebt, maar het toch niet echt bij jou past, wees dan niet getreurd en probeer dan een ander platform. Als je merkt dat bijna geen enkel platform bij je past, dan kan het ook zijn dat je misschien toch niet wil seksdaten en een “normale datingsite” uit moet proberen.

“Ondeugend daten is niet voor iedereen, zorg ervoor dat je zeker weet dat je dit echt wilt”

Tips voor een goede seksdate

Nu je weet op welke sites je een seksdate kan vinden en een afspraak kan maken, moet je ook weten hoe je deze afspraak het beste kan aanpakken. Gebruik deze tips voor je volgende date, dan weet je zeker dat het een geslaagde date zal zijn.

Wanneer je voor het eerst een seksdate met iemand gaat hebben, is het gemakkelijk om overweldigd te raken, vooral omdat je eraan moet wennen dat je de persoon niet helemaal kent en ook amper zal leren kennen. Je kan natuurlijk ook niet alles perfect doen en er is daarom altijd ruimte voor fouten. Deze tips kunnen je helpen om ongelukken tijdens je sekdate te voorkomen.

Neem de tijd

Als je je seksdate ontmoet, hebben jullie al een tijdje met elkaar gechat, en hoewel jullie berichten vaak al erg ondeugend zullen zijn, zijn woorden niet genoeg: je moet nu actie ondernemen. Het is van belang dat je met elkaar afspreekt wat jullie die avond gaan doen en dat jullie het niet gehaast doen; jullie hebben beiden naar dit moment uitgekeken en willen er daarom ook zo lang mogelijk van genieten.

Hierbij horen kussen, aanraken en andere vormen van voorspel. Dit kan voor de ander en voor jezelf de seksuele ontmoeting maken of breken. Het is soms moeilijk om te beginnen, maar als je begint met praten en vertellen wat jullie willen, zullen jullie snel beginnen en je op je gemak voelen. Je op je gemak voelen is voor iedereen anders, maar praten is een goede manier om te beginnen.

Je kan ook beginnen met het drinken van een lekker drankje of het creëren van een goede sfeer door sensuele muziek te draaien. Ook kan je films zoals Fifty Shades of Grey opzetten om het ongemak een beetje weg te nemen en een begin te maken aan de avond.

Draag de juiste kleding

Pas je kleding aan op de seksdate. Vraag ook aan je date wat die sexy of aantrekkelijk vindt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je partner van rollenspel houdt, en dan kan je je kleding daarop afstemmen. Als je date van SM houdt, dan kan je bijvoorbeeld een strakke jurk aandoen of een korset met een visnetpanty.

Probeer hierbij zo creatief mogelijk te zijn. Het doel hiervan is niet alleen om iets te dragen waar je sekspartner van zal genieten en opgewonden van zal raken, maar ook om iets te kiezen waar jij je prettig en sexy bij voelt. Zoek daarom goed de balans op: het moet passend voor de date zijn en tegelijkertijd prettig voor jou.

Het is extra sexy als je zelfverzekerd bent in je kleding. Een ander belangrijk ding dat vaak vergeten wordt, is dat je iets moet dragen wat je makkelijk uit kan doen. Hoe langer het duurt om je kleding uit te trekken, hoe sneller de spanning van de seks zal verdwijnen, en dat wil je natuurlijk niet.

Wees proactief om veilige seks te hebben

Het is vooral bij seksdates heel erg belangrijk dat je veiligheidsmaatregelen treft. Door deze stappen door te nemen, ben je verzekerd van een gezonde toekomst zonder soa’s voor jullie beiden en worden ongewenste zwangerschappen voorkomen.

Zorg er ten eerste voor dat je jezelf regelmatig test als je je bezighoudt met seksdates. Zorg er daarnaast ook voor dat je niet met anderen naar bed gaat die niet getest zijn en dat je dit voor het hebben van seks ook aan hen vraagt, zodat je er zeker van bent.

Als je volwassen genoeg bent om op sekdates te gaan, ben je ook volwassen genoeg om je voorafgaand aan de ontmoeting te laten testen en samen een gesprek te voeren over soa-testen. Geloof de ander niet zomaar op diens woord en laat hem of haar het bewijzen door de uitslag van de test aan je te laten zien. Niemand wil dat een plezierige avond in iets negatiefs en ongewensts veranderd.

Neem je gezondheid echt serieus een neem daarom altijd condooms mee. Zorg ervoor dat er altijd een condoom gedragen wordt en doe een nieuw condoom om als je een andere handeling uit gaat voeren. Op deze manier weet je zeker dat je veilig bezig bent en hoef je je geen zorgen te maken.

Kies de juiste plek voor je seksdate

De plek waar je de seksdate gaat hebben, speelt ook een rol bij het succesvol maken van de avond. Kies een leuk hotel op een rustige plek, waar je zeker weet dat je niet gestoord wordt en waar je niet al te vaak komt. Het kiezen van een neutrale ruimte zorgt ervoor dat jullie je beiden meer op gemak zullen voelen.

Kijk online goed naar foto’s en lees de beoordelingen van eerdere gasten. Het is van belang dat je seks hebt in een schone en prettig omgeving. Zorg er ook voor dat je op een rustige dag boekt zodat je niet het hele hotel wakker houdt met jouw seksdate.

Het is daarnaast ook van belang dat je de kamer netjes achterlaat. Wees daarom niet al te wild tijdens het hebben van seks, want je wilt niet de schoonmakers met bergen onprettig werk opzadelen. Neem daarom ook schoonmaakspullen mee zodat je de kamer op een nette manier achter kan laten.

Denk er vooral ook aan dat jij het ook niet prettig had gevonden om zoiets op te ruimen of schoon te maken. Ook is het onprettig om in een kamer te moeten slapen met veel gebruikssporen.

Neem een seksuele uitrusting mee

Als het je eerste seksdate is, kan het zijn dat je door de spanning niet weet wat je moet doen. Om lastige situaties te voorkomen, is het van belang dat je hulpmiddelen meeneemt om je spanning op te vangen. Denk hierbij aan glijmiddel, sekspeeltjes en andere dingen die je denkt nodig te hebben.

Houd je doel voor ogen

Je bent deze zoektocht naar een seksdate zonder gevoelens en verwachtingen begonnen in een poging om meer opwinding in je leven te brengen. Het kan zijn dat je de eerste keer niet meteen dit doel vervult, maar houd vol: je wordt er steeds beter in naarmate je meer van dit soort dates hebt.

Richt je tijdens de date op het seksueel genot van elkaar. Ervoor zorgen dat jij en je seksdate genieten moet je prioriteit zijn tijdens de ontmoeting. Als je de druk en de spanning na een tijdje loslaat, zal het genot waar je naar op zoek bent veel gemakkelijker te verkrijgen zijn.

Doe ook goed je best om de date leuk en vol genot te maken voor de ander en focus niet alleen op je eigen genot. Je date is namelijk met hetzelfde doel als jij naar deze date gekomen en wil ook diens doel bereiken. Praat met elkaar over wat jullie willen bereiken met deze date en help elkaar om elkaars doelen te bereiken.

“Je kan de date zo leuk en opwindend maken als jij zou willen!”

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *