“Mijn Ex Heeft een Ander Maar Ik Wil Hem/Haar Terug!” Wat Nu?

We krijgen regelmatig reacties van mensen die zeggen dat hun vriend of vriendin na de relatiebreuk al snel een andere relatie heeft.

Dit is enorm frustrerend en een grote teleurstelling. De kans dat je ex bij je terugkomt wordt op die manier steeds kleiner.

In dit artikel zal ik je vertellen hoe je het beste kunt omgaan met de situatie als je ex een ander heeft, en wat je vooral niet moet doen.

Tenslotte deel ik waardevolle tips en stappen om je ex terug te krijgen, zelfs als hij/zij zich in een nieuwe relatie bevindt.

Deze stappen zijn noodzakelijk om te begrijpen als je besluit om het nog een keer met je ex te proberen.

Waarom heeft mijn ex (zo snel) een ander?

We beginnen gelijk met een belangrijke vraag… want ik vermoed dat je graag wilt weten WAAROM je ex eigenlijk zo snel al een nieuwe relatie heeft…

Dit is een terechte vraag. In de regel komt dit door het plots wegvallen van de relatie die hij/zij met jou had. Hierdoor is je ex (en ook jij uiteraard) even van slag. Dat is ook de periode waarin mensen vaak irrationele beslissingen gaan maken.

Eén van de verlangens na de relatiebreuk die bij veel mensen naar boven komt, is om zo snel mogelijk de aandacht terug te krijgen die ze van hun ex kregen.

Na een relatiebreuk ontstaat uiteraard een leegte. Je zult merken dat je opeens zeeën van tijd hebt maar zonder passionele seks, liefde of aandacht.

Gevolg: een rebound relatie.. Wat dat precies is zal ik je nu uitleggen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

De rebound relatie: de “opvul” relatie

De term “rebound” komt uiteraard uit het Engels en betekent “terugkaatsen”. 

Het betekent dus letterlijk een “terugkaats relatie”, een relatie die nét is aangegaan nadat een andere uit is gegaan.

Er is een grove regel over welke periode het dan precies gaat. Als je het aantal jaren wat de relatie heeft geduurd omzet naar maanden, dan is het aangaan van een nieuwe relatie binnen die tijd een rebound relatie.

Voorbeeld: als je na een relatie van 5 jaar binnen 5 maanden een nieuwe relatie hebt, kan je spreken van een rebound relatie.

Normaal gesproken kun je stellen dat hoe sneller je ex in een  ander relatie springt, des te groter de kans is dat het een wanhopige poging is om zijn/haar liefdesverdriet te vergeten.

Uiteraard kunnen het aantal maanden verschillen per persoon. Dit is afhankelijk van de ‘nuchterheid’ per persoon en in welk tempo de persoon door het liefdesverdriet proces gaat.

Een andere factor is uiteraard of jij nog echt houd van je ex of dat gevoel al vrij snel wegvloeit.

Hieronder de redenen en de nadelen van een rebound relatie.

3 redenen om een rebound relatie aan te gaan

 1. Om je ex zo snel mogelijk te vergeten en jezelf af te leiden van je verbroken relatie
 2. Het sneller proberen te verwerken van je liefdesverdriet (wat op lange termijn slecht werkt)
 3. Het verkrijgen van de aandacht en liefde die je mist na je relatiebreuk

3 nadelen van de rebound relatie

 1. Het is een ongezonde relatie die meestal niet lang standhoudt
 2. Als je ex er achter komt, kan je hem/haar flink kwetsen
 3. Het is slechts een korte termijn oplossing en kan je uiteindelijk nog meer pijn doen

Rebound relatie heart for sale quote

Hoe ga je ermee om?

Omdat je ex een nieuwe relatie is begonnen wilt dit nog niet zeggen dat hij of zij écht over je heen zijn.

Soms kan dit het tegenovergestelde betekenen, hoe gek het ook klinkt. Ze proberen hun liefdesverdriet kwijt te raken door zichzelf af te leiden.

Dit maakt de liefdesbreuk voor je ex makkelijker om te verwerken. Maar het kan ook betekenen dat je ex werkelijk geen gevoelens meer voor je hoeft.

Een aantal tips en ideeën om er meer om te gaan:

 • Neem het niet persoonlijk dat je ex met een ander is gegaan. Ga dus ook niet denken dat het aan jou ligt dat die ander al snel een ander heeft.
 • Word niet geobsedeerd met het idee dat je ex al met een ander is. Het heeft op dat moment ook geen zin, want dat hij/zij een relatie heeft is al gebeurd. Je moet het dus voor nu accepteren.
 • Ga niet direct oordelen over de situatie. Je zou kunnen denken: mijn ex heeft blijkbaar nooit om mij gegeven. Dat is iets wat je simpelweg niet weet.
 • Het kan ook zomaar zijn dat je ex zoveel liefdesverdriet ervaart dat hij/zij zo snel mogelijk een uitvlucht heeft gezocht bij een ander. Conclusie: je weet het gewoon niet… het is enkel speculeren!

De overwegingen van een vrouw om direct met een ander te gaan zijn uiteraard net wat anders dan voor een man. Hieronder voor beide geslachten wat specifieke informatie.

Mijn ex-vriendin heeft een ander…

Zoals je weet, zijn vrouwen meer emotionele wezens dan mannen. Je herkent misschien wel het volgende. Stel: je vriendin is boos op je. Ze zegt niet precies wat er mis is.

Jij vraagt wat er precies mis is en na wat gepraat te hebben komt ze met wat haar mis zit (soms kan dit ook lang duren). Nadat je het probleem hebt aangehoord, probeer jij (de man) zo snel mogelijk een goede oplossing te bedenken voor het probleem.

Maar nu komt het… de vrouw vind die oplossing eigenlijk niet zo belangrijk, het aankaarten van het probleem is om ervoor te zorgen dat je meer aandacht aan haar besteed.

Voor de man lijkt het zo alsof een vrouw een probleem heeft die ze opgelost wilt maar eigenlijk gaat het om aandacht en liefde. Hiermee zie je al direct dat mannen veel rationeler zijn en meer oplossingsgericht zijn… de oplossing zit hem bij de vrouw niet in de oplossing, maar in de emotie.

Als je ex-vriendin dus met een ander gaat kan je er al redelijk vanuit gaan dat dit emotioneel van aard is. Zij wilt de leegte en het gemis aan aandacht en liefde herwinnen. Voor de seks alleen zal ze het waarschijnlijk niet doen, dat is meer iets voor mannen.

Mijn ex-vriend heeft een ander…

Zoals gezegd zijn vrouwen gemiddeld emotioneler dan mannen. Mannen zijn vaak wat rationeler.

Ook is seks voor de meeste mannen belangrijker. Bij een man zou het dus zo maar kunnen zijn dat hij seksuele verlangens heeft en dat dat hem drijft om snel met een ander te gaan.

De seks met een andere vrouw is voor een man spannender maar waarschijnlijk is de man er ook al snel achter dat de seks met deze andere vrouw een stuk minder goed is. De nieuwe partner weet namelijk minder over wat hij prettig vindt… of zijn ex was slecht in bed, dat kan ook.

Jaloers meisje

3 dingen die je het beste kunt doen

Als je ex al snel een ander heeft, kan je je boos of gefrustreerd voelen. Het is alleen niet slim om dit te uiten. Ik raad je aan om de volgende 3 dingen te doen in deze situatie:

#1: Accepteer de situatie

Accepteer de situatie volledig zoals ie nu is. Op dit moment kan je er ook weinig aan doen. Verderop in dit artikel zal ik je vertellen wat je kunt doen om hem of haar voor je terug te winnen.

 1. Als je hem haar of nog terug wilt, kan je je nu beter focussen op jezelf. In plaats van achter hem of haar te lopen zou je eens een vakantie moeten nemen, een leuke hobby weer oppakken en misschien wel een make-over doen. Hierdoor maak je meer kans om weer in de smaak te vallen van je ex.
 2. Genieten van je vrijgezelle leven en als je er aan toe bent weer eens met iemand gaan daten… en ja, je kunt best genieten, want die rebound relatie van je ex zal toch vrij snel in elkaar donderen (lees verderop in het artikel hoe je dit aanpakt).

3 dingen die je te allen tijde moet vermijden

 1. Probeer niet te gaan denken voor je ex en een oordeel te gaan plaatsen over zijn/haar rebound relatie. Je weet namelijk niet waarom diegene de relatie aan is gegaan, waarschijnlijk is je partner ook niet eens bewust van de reden.
 2. Denk niet direct dat het aan jou ligt of dat hij of zij jouw helemaal niet waardeert of ooit gewaardeerd heeft. Misschien is het wel zo dat je ex wel zo erg veel pijn ervaart, dat diegene deze leegte direct wil opvullen bij een ander.
 3. Boos worden op je ex en hem of haar uitmaken voor *** (vul een scheldwoord naar keuze in)

Mijn ex heeft een ander maar ik wil haar terug

Dus je wilt je ex terug? Wat je goed moet beseffen is dat je geen onbeperkte kansen krijgt om je ex terug te winnen.

Het is geen videospel waarbij je telkens opnieuw kunt beginnen als het niet lukt. Dat betekent dat je de kansen die je krijgt niet wilt verpesten.

Daarom is voorbereiding ontzettend belangrijk, helemaal als er een ander in het spel is.

Als je de persoon van wie je houdt verliest, dan raak je al snel in paniek. Je activeert de ‘vecht of vlucht’ reactie in de hersenen. En wanneer je hersenen in paniek raken, denk je niet meer logisch.

Om je ex niet nog verder van je af te duwen is het belangrijk dat je niet in paniek raakt. Bedelen en smeken om je ex terug te halen werkt alleen in Hollywood films, niet in het echte leven. De waarheid is namelijk dat niemand zich aangetrokken voelt tot een persoon die zwak en hulpeloos is.

Als je laat merken dat je niet zonder je ex kunt leven, dan zal hij/zij zich steeds minder tot je aangetrokken voelen totdat je definitief wordt verbannen uit zijn/haar leven.

Hoe meer je appt of belt, des te onaantrekkelijker je voor je ex zult zijn. Als je jouw ex vertelt hoeveel je van hem/haar houdt, zal je er alleen maar wanhopiger uitzien.

De reden waarom dit niet werkt is omdat je al deze dingen uit wanhoop doet om hem of haat terug te krijgen. Niet omdat je van iemand houdt, maar omdat je bang bent je ex te verliezen. Omdat je bang bent de rest van je leven alleen te zijn.

Maar wat nou als je dit soort fouten hebt gemaakt? Het eerste wat ik je wil adviseren is om hier onmiddellijk mee te stoppen. Nu wordt het tijd om te leren wat je in deze fase kunt doen om je kalmte te hervinden en je ex terug te krijgen.

Na enkele weken radiostilte kun je gaan testen of je ex nog steeds openstaat voor contact, ondanks dat hij/zij momenteel een ander heeft.

Het contact herstellen moet je op een rustige manier aanpakken. Als je te direct bent dan heb je kans dat je ex je afstoot.

Want onthoud dat de nieuwe partner het niet zal waarderen als jij weer contact met je ex hebt. Jij zal als een bedreiging voor haar/zijn nieuwe relatie worden gezien.

Op het moment dat de nieuwe partner van je ex erachter komt dat je contact onderhoudt, dan zal deze persoon er alles aan doen om het contact tussen jullie te verbreken.

Het beste wat je kunt doen is je ex een luchtig en grappig berichtje sturen via whats app. Denk aan iets dat jullie allebei in het verleden leuk vonden. En gebruik dit in jouw voordeel.

Denk aan iets grappigs of een leuke herinnering. En gebruik dit als een opener om het contact met je ex te herstarten. Je  moet echter niet overdrijven, want overdreven veel berichten sturen zal alleen maar wanhopig overkomen.

Als je merkt dat je ex het leuk vind om sporadisch contact met je te hebben, dan wordt het tijd voor de volgende stap. Je moet nu het initiatief nemen om elkaar te ontmoeten.

Drink op een rustige, neutrale plek een kop koffie samen. Houd het ontspannen en laat het niet al te lang duren. De kans is groot dat je ex nog steeds gevoelens voor je heeft en komt opdagen.

Het is jouw taak om je ex op haar/zijn gemak te stellen. Laat je ex genieten van de tijd met jou. Gebruik de tijd die jullie samen hebben om te praten over wat er in je leven is veranderd. Houd het positief. Je wilt alleen over de goede tijden en herinneringen praten.

Zelfs als ze het heeft over iets negatiefs over jou of over jullie relatie, moet je er geen drama van maken. Het is eigenlijk een goed teken. Je kunt namelijk nu aan je ex bewijzen dat je echt bent veranderd door kalm te blijven. Je laat je ex zien dat je in staat bent om een normaal gesprek te voeren zonder verwijten.

Leer hoe je met verwijten en negativiteit omgaat in een gesprek. Leer hoe je iemand kunt begrijpen zonder dat je overkomt als iemand die over zich heen laat lopen of niet in staat is om van zijn gemaakte fouten in het verleden te leren.

Je wilt tijdens het samenzijn met je ex het fysiek contact behouden. Doe dit wel altijd subtiel en geef je ex niet meteen een kus op de mond! Je wilt dingen nabootsen die stelletjes met elkaar doen.

Denk dan aan:

 • Houd haar/zijn hand vast wanneer je de straat oversteekt
 • Geef je ex een duwtje als hij/zij iets grappigs zegt
 • Gebruik een doekje om iets van haar/zijn gezicht af te vegen
 • Laat je ex eten proeven met jouw lepel

Je begrijpt de hints wel denk ik. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat jullie een leuke tijd met elkaar hebben en je ex te laten zien dat in positieve zin veranderd bent.

Je wilt dat je ex naar huis gaat en denkt ‘dit was gezellig, ik wil graag het contact onderhouden’.

In het ideale geval wil je dat het haar/zijn idee is om weer bij elkaar te willen komen.

Als je tot nu toe alles goed hebt gedaan, wil je ex-partner je waarschijnlijk al terug. In de meeste gevallen zal hij/zij beginnen te praten over het idee om weer bij elkaar te komen, over hoe je relatie zal zijn als je weer bij elkaar komt.

Maar waak ervoor dat je niet te snel gaat!

Je zou net zo sceptisch moeten zijn om weer bij elkaar te komen als je ex in eerste instantie was. Je bent immers allebei uit elkaar gegaan. En je wilt niet opnieuw in een gebroken hart belanden.

Dus als jullie twee besluiten om weer bij elkaar te komen, doe dan rustig aan en analyseer je nieuwe relatie voordat je er volledig aan vastklampt.

Het geheim om je ex-vriend/vriendin alsnog terug te winnen

Ik vermoed dat je het niet leuk vindt dat een ex er snel met een ander vandoor is gegaan. Gelukkig is er een manier om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe dramatisch de situatie op dit moment ook lijkt.

De manier waarop je op een effectieve manier contact opneemt met je ex wordt exact uitgelegd in de methode van Edwin Edinga. Hij is dé expert in Nederland en België op het gebied van het herstellen van een verbroken relatie. Vele duizenden koppels zijn door hem al weer herenigd… wordt jij de volgende?

In zijn ‘Ex Terug Methode’ leer je onder andere het volgende:

 • Wat de meeste mensen fout doen na een relatiebreuk
 • Voor hoe lang je geen contact met hebben met je ex
 • Hoe je ex weer opnieuw aantrekkingskracht voor je gaat voelen
 • De verschillen tussen mannen en vrouwen
 • Het stap-voor-stap plan tot volledig hereniging

Krijg je relatie weer terug en behoud je ex voor altijd!

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

15 Reacties op ""Mijn Ex Heeft een Ander Maar Ik Wil Hem/Haar Terug!" Wat Nu?"

 1. Sandra

  says:

  Vraag, mijn ex had een relatie van 18 jaar, ze waren eerder 2 jaar uit elkaar geweest. Weer bij elkaar en 2 kinderen gekregen.
  Hij heeft deze relatie verpest door geen aandacht en liefde meer te geven en ze ging er vandoor met een andere man. Kort daarna overleed zijn moeder... Na daten en daten kwam ik na een jaar en een paar maanden.
  Ik weet dat hij om mij gaf maar was emotioneel niet beschikbaar gaf ook weinige genegenheid. Ik trok dat niet en ben na 5 maanden gestopt.

  2 weken later had hij een nieuwe, waarin voor de buitenwereld nu lijkt alsof dit de ware is. Relatie op fb, zijn kinderen weten het nu wel en ze zeggen totaal verliegd te zijn.
  De vrouw met wie hij wat heeft is net sinds eind mrt weduwe, hij had een hartstilstand in het bijzijn van haar en de kinderen.
  2 maanden later had ze wat met mijn ex.

  Rebound oke.... Dat was ik dan denk ik!
  Gezien hij nu wel alles kan. Of het is wederom een opvulling of om te laten zien dat hij het nu wel kan. Mensen zijn soms lastig te begrijpen.
  Voelt zuur!

 2. Arjan

  says:

  Ik ken haar via een dating site waar ik ook op stond ik had nog nooit een relatie gehad.
  Haar relatie was net na 24 jaar zo plots en onwerkelijk uitgegaan
  Naar 10 maanden te hebben gemailt heb ik de stoute schoenen aan getrokken en bij haar aangebeld of ze een relatie wilde.

  Ze wilde vriendschap,een relatie kwam te vroeg zo zei ze. We gingen de maanden die er op volgden samen leuke dingen doen.
  Maar ook in die zelfde tijd had zij haar 2 kinderen en de zorgen daar over.
  Ze zijn beiden ligt autisme en hebben veel aandacht nodig.
  Het uitgaan deed haar goed ze knappe daar erg van op.

  Slapen bij haar mocht ik echter niet nu nog steeds niet net als zo plots voor de deur staan.
  Ik moest het altijd eerst even laten weten of het wel gelegen kwam.
  De band werd sterker,ook hadden we diepgaande gesprekken over haar breuk met haar ex, de kinderen,en het dagelijks leven .

  We zijn 5 jaar samen voel steeds meer dat zij zich meer en meer afzonderlijke houd .
  Mede om dat ik haar vroeg om een relatie te starten om dat we samen passen

  Steeds valt zei terug op de gebeurtenissen van haar breuk met haar ex voor 6 jaar terug wat zo pats boem over was.we hebben daar ieder een mening over.
  Ook wil zij haar ex beslist niet terug maar ik denk dat het anders zit.

  We zijn afgelopen zomer voor het eerst sinds 5 jaar samen op vakantie geweest voor een midweek.
  Zij voelde mijn liefde voor haar zo zei ze, de week verliep voor mij normaal.
  Bij thuis komst had ik de andere dag een berichtje op mijn telefoon dat we elkaar beter niet meer konden zien.
  Jij wil dat ik jou meisje ben en ik wil dat beslist niet zijn.

  Naar twee weken weer contact of we samen nog leuke uitjes konden doen want ik mis je .
  We zijn naar de sauna geweest ook naar drie dagen een bedankje er voor ik voel me super weer bedank !

  Weer twee weken later na niets te hebben gehoord heb Ik contact gezocht,weet je nog we zouden nog samen een strand wandeling maken op schier ja leuk maar jij probeerde mij te versieren en ik wil beslist geen relatie met je. Maar als vrienden kunnen we dit misschien wel doen . Wat mij brand is ik voel haar ware liefde maar durven niet.

  We zijn beide dol verliefd toch houd en blijft ze ver op afstand het bijna 7 jaar geleden naar haar breuk met haar ex. Ik heb geen last van verlating angst.
  Wel angst dat ze mij straks terug wil .Onze liefde is zo echt zo warm en tegelijkertijd eigenlijk is het helemaal niets. De kracht het spel maakt verslaafd eigenlijk is het niets en toch kunnen we niet zonder elkaar. Wat is wijsheid in dit spel .

  • Martine

   says:

   'Beiden dolverliefd?'..
   En ze wil toch je meisje niet zijn?
   Nou zij is niet verliefd hoor, geloof me..
   Jij wel, obsessief verliefd, lijkt wel.

  • Martin

   says:

   Ik maak uit je reactie ook op dat jullie nooit echt een relatie hebben gehad en dat het voor haar ook nooit verder dan dat ging worden. Het beste wat jij hier denk ik uit kan halen is het gewoon een keer concreet vragen of er wat in zit. Mocht dat niet zo zijn, dan is het misschien handig om de jacht te staken.

 3. Jolien

  says:

  Na drie jaar zijn men vriend en ik uit elkaar gegaan nadat een andere vrouw hem bestookte met smsjes en hij ermee uit wou gaan en ik Niet mee mocht was dsn 20 weken zwanger omdat ik jaloers reageerde en zei als je met haar weggaat hoeft het voor mij niet is hij dan maar vertrokken de sms'jes die ze stuurde waren wel heel de tijd van schatje van hier en lieveke van daar zelf fotos van haar in bikikni enzo drie weken later zijn ze een koppel maar hij zegt zelf dat ze veel ruzie enzo hebben noet rechtstreeks tegen mij ook mist hij me en ziet me schijnt nog graag maar door onze ruzie kan het nie meer goedkomen zegt hij tegen mensen ook al wil ik dat wel ben nu ondertussen al 30weken zwanger en zpu hem terug willen voor onze baby er is
  Zit hij nu in een rebound relatie of niet

 4. Hilda

  says:

  Ik ben wel eens de rebound geweest van een andere man... Dat was echt vreselijk! Ik dacht dat hij hopeloos verliefd op me was, maar hij gebruikte me gewoon om die andere trut terug te krijgen! En verrek, het is hem nog gelukt hoor! Ik ben gewoon gebruikt door die lul. Dus denk ook eens aan die persoon zelf als je een rebound aangaat!!!

  • anoniempje

   says:

   hallo hilde me ex en ik zijn 7nweken uit elkaar vandaag hij had binnne 4 dagen een ander vrouw de vrouw was getrouwd en beide relatie van 8 jaar gehad. ze woonde binnen 4 dagen ook gelijk bij hem in met haar 3 kinderen. en ik.en me Kids zijjn weg gegaan. dus beide van rel naar rel gegaan. beb veel contact mer hem hij belt elke dag voor de kinderen maar belt ook om dingen te vragen aan mij vanwat hij met bepaalde spullen moet doen of waar io ben geweest wat ik heb gedaan en alles . zou dit ook zeker wen rebound kunnen zijj om weg te lopen voor se gevoel?

 5. Karel

  says:

  Hallo

  Ik heb een relatie van 1jaar en 3maand achter de rug, ik ben dom geweest om er een punt achter te zetten! Paar dagen na de breuk heb ik haar gesproken maar ik had een i don`t care attitude waardoor ze iets had van het kan hem allemaal toch niets schelen. En heb zelfs enkele keren gezegt dat ze geen hoop meer moest hebben (was gelogen)! Na deze dag is ze dan terug beginnen daten. Nu heeft ze terug een vriend ongeveer 3weken al. Ik heb haar gevraagt om af te spreken om effen te praten, hebben we dan ook gedaan. Ik heb haar gezegt dat ik weet dat ik een grote dick was die dinsdag en zij reageerde idd was dat niet gebeurd waren we waarschijnlijk terug samen! Heb haar ook gezegt dat ik hoop dat hij haar gelukkig maakt, maar het uiteraard jammer was maar het verleden niet te veranderen is. Ik heb echt spijt van de breuk en men dick move die dinsdag. Maar wat kan ik nu doen? Ik zie ze nog graag!

  • Dennis

   says:

   ik denk dat er nu nog niet heel veel te doen valt. het beste wat je kan doen is gewoon jezelf blijven en kijken of die relatie met de ander wat wordt. als dat zo is dan wordt de kans klein dat ze terug komt.

  • Karel

   says:

   Kleine update: ze heeft me gisteren gecontacteerd via sms. ze zij me dat ze nog met me in haar hoofd zit.

   • Joris

    says:

    Ik wil sowieso ff zeggen dat je niet te veel aan het lijntje moet hangen. Dat deed mijn ex ook met me, ze speelde gwn met m'n hoofd en maakte me gek. Ga gewoon op zoek met een ander, je ex is niet voor niets je ex. Tenminste dat was bij mij, miss is het bij jou anders.

 6. Lotus

  says:

  Na 27 jaar lief en leed is het over. Voor hem dan, ik mis hem enorm. Ook al heeft hij snel een vriendin gekregen waar hij nu, na 1 jaar, ook al mee samen woont. Zelfs de levensverzekering staat nu op haar naam. En dan te bedenken dat ik nooit met vriendinnen zoals zij om mocht gaan, dat waren sletten die een slechte invloed op mij hadden. En nu woont ie in zo'n wijf. Hoe zuur is dat? Hij heeft mijn dochter en mij bij het grofvuil gezet, zogezegd. Alles is mijn schuld volgens hem en ik indoctrineer onze dochter zogenaamd. Hij is een narcist van de bovenste laag en toch mis ik hem en zou willen dat hij een rebound relatie had en terug kwam bij ons. Hoe bizar is dat?! Ik kan alleen aan de leuke dingen denken, al zijn dat er weinig ondanks 27 jaar samenzijn. Jeetje als ik dit schrijf denk ik over mezelf...wat n muts ben jij zeg! Je verdient zóveel beter dan wachten op iemand die je ingeruild heeft nadat hij je persoonlijkheid verschrompeld had!!. Men zegt wel eens; volg je eigen raad en advies op.....

 7. Iris

  says:

  Soms moet je het gewoon accepteren hoor dat een ex weg is. Geloof me je bent beter af er zijn nog genoeg mannen (of vrouwen) op de wereld die je blij kunnen maken

 8. Doris Azum

  says:

  Verzoen uw verbroken relatie / huwelijk met de hulp van deze geweldige spreukgieter die me heeft geholpen mijn geliefde binnen 48 uur terug te krijgen. Neem vandaag nog contact op met Dr. Odigie als u ook hulp nodig heeft, hieronder vindt u de diensten die hij verleent
  Liefdesspreuk
  Huwelijksspreuk
  Zwangerschapsspreuk
  Goodluck-spreuk
  Promotie spreuk
  Win rechtszaak spreuk
  Elke andere soort spreuk die je wilt
  E-mail: dr.odigie0014@gmail. com
  WhatsApp:: +2349047957673

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *