Versieren? Lees Gratis Artikelen Over Versieren

11 Geheimen Voor De Beste Dirty Talk

“Talk dirty to me!” We hebben allemaal mensen in films het wel eens zien doen. Maar heb je het (dirty talk) ooit zelf wel eens in het echte leven geprobeerd? Ongemakkelijk… want, wat zeg je dan? Hoe zeg je het? En hoe voorkom je dat het volkomen belachelijk klinkt? Wat als je het probeert en hij of zij gewoon in lachen uitbarst? Is het überhaupt het proberen waard?

In dit artikel geven we je dé 11 geheimen voor de beste dirty talk!

Doorgaan naar artikel »

7 Geheimen Om Meer Aantrekkingskracht Te Krijgen

Iets meer aantrekkingskracht is iets wat we allemaal wel zouden willen. Veel mensen denken echter dat het een kwestie van geluk is: je hebt simpelweg het geluk dat je aantrekkelijk bent, of niet. Dat is een grote misvatting. In werkelijkheid is aantrekkingskracht een combinatie van een heleboel verschillende factoren, en op veel van die factoren heb je wel degelijk invloed.

Doorgaan naar artikel »

5 Slimme Plekken & Manieren om een Leuke Man te Vinden

5 Slimme Plekken & Manieren om een Leuke Man te Vinden

Vrijgezel zijn kan soms stress opleveren, vooral als je in een periode zit waarin je snakt naar een leuke vent en het lijkt alsof je die nooit zult gaan tegenkomen.

Het is niet dat je geen dates hebt, want die heb je wel. Het zijn echter geen mannen die geschikt zijn voor een lange-termijn relatie.

Je ziet je vriendinnen stuk voor stuk in relaties belanden en leuke momenten delen met hun vriend. Jij blijft echter hopeloos achter en vrijgezel.

Je vrienden en familie zeggen dat alles goed komt en dat ook jij de ware zult vinden. Je voelt je alleen maar meer onbegrepen door dit soort goedbedoelde adviezen.

In dit artikel lees je de slimme plekken en manieren om een leuke vent te ontmoeten.

Doorgaan naar artikel »

Flirten op het Werk: 6 Tips om Je Collega Subtiel te Versieren

Ooit wel eens geflirt met een van je collega’s? De kans is groot van wel.

Privé en werk gescheiden houden lijkt niet iedereen te lukken. Regelmatig ontstaan er relaties en affaires tussen collega’s op de werkvloer.

Uit een internetpeiling van de Arbo Unie blijkt dat 35% van de werkenden wel eens een affaire heeft gehad met een collega.

Doorgaan naar artikel »

Wat is de Friendzone? Betekenis, 5 Signalen + Hoe Je er Uit Komt

Heimelijk kijk je opzij, je ogen vallend op degene naast je. Automatisch begint je hart sneller te kloppen, en voel je je warm worden vanbinnen. Niemand anders geeft je deze gevoelens, behalve die ene persoon, en je kunt je geen leven zonder hem/haar voorstellen. Je wilt niets liever dan hem/haar in je armen nemen en nooit meer laten gaan. Er is slechts één probleem: hij/zij ziet jou als niets anders dan een vriend(in).

Zo dichtbij, en toch zo ver weg… Niets is zo frustrerend als de friendzone; je weet wat je wilt – wíé je wilt – maar het glipt continu door je vingers. Het liefst zou je het uit willen schreeuwen: ´IK HOU VAN JE! IK KAN JE GELUKKIGER MAKEN DAN WIE DAN OOK!’. Helaas gaat dat niet zo gemakkelijk. Maar hoe kan je er toch voor zorgen dat je eindelijk uit de friendzone kan ontsnappen?

Doorgaan naar artikel »

5 Gouden Tips om Beter te Flirten & Meer Sjans te Krijgen

Flirten is die speciale manier van communiceren waarbij we andere mensen op subtiele wijze laten blijken dat we (seksuele) interesse in hem of haar tonen.

In de meest basale vorm betekent het namelijk dat we ons tot iemand aangetrokken voelen.

Niet alleen is het leuk om met andere mensen te flirten, het is ook nog eens ontzettend handig!

We laten namelijk zien dat we iemand leuk vinden. Vervolgens is het aan deze persoon om je flirt te beantwoorden.

Lees in dit artikel 5 gouden flirttips die je beter laten flirten en ervoor zorgen dat je meer succes krijgt bij de andere sekse!

Doorgaan naar artikel »

Hoe Sla Ik Hem aan de haak? 5 Tips om Hem te Versieren

Tja, je hebt een man gezien die je koste wat het kost aan de haak wil slaan. Je begint je toch af te vragen of liefde op het eerste gezicht misschien stiekem toch bestaat. Maar hoe krijg je hem zover dat hij hetzelfde over jou denkt? Of het nu op een date is of tijdens een avondje stappen; dit zijn de vijf tips die je nodig hebt om te zorgen dat hij voor jou smelt.

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Om Je Te Helpen Bij Het Zoenen

De heimelijke blikken, de stiekeme glimlachjes, een knipoog hier en daar; er is een persoon waar jij je ogen niet vanaf kunt houden. Je voelt je sterk aangetrokken tot die ene persoon, en je voelt je uitzinnig wanneer je merkt dat hij/zij ook geïnteresseerd is in jou. De aandacht geeft je het gevoel alsof je zweeft op een wolk van euforie.

Maar je wilt meer, het oogcontact is niet voldoende. Je wordt vervuld van een verlangen naar fysiek contact. Het verlangen om zijn/haar hand op jouw hand te voelen, jullie torso’s tegen elkaar te voelen, zijn/haar armen om je heen te voelen, maar vooral om zijn/haar lippen op de jouwe te voelen. Er is echter één probleem: je hebt geen idee hoe je (goed) moet zoenen.

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Om Je Vlam Aan De Haak Te Slaan

Als single ben jij in staat om met volle teugen te genieten van al het schoons dat de datingwereld jou te bieden heeft. Tijdens het uitgaan, op de werkvloer, op school, tijdens het winkelen, of op een datingsite, zie jij een hoop knappe koppen voorbij komen, die jouw hart sneller doen slaan.

Wellicht ben jij de persoon die genoeg zelfvertrouwen heeft om vervolgens ook echt toenadering te zoeken tot de persoon die jouw interesse gewekt heeft, of ben jij juist degene die van het type ´kijken, kijken, niet kopen´ is. Oftewel, zodra iemand op je pad komt tot wie jij je erg aangetrokken voelt, kruip jij je terug in je schulp en observeer je vanaf een afstandje.

Doorgaan naar artikel »

Wat Vinden Vrouwen Aantrekkelijk In Een Man? Lees Het Hier!

Helaas voor velen is niet iedere man gezegend met het uiterlijk van Brad Pitt. Met zijn looks weet hij vrouwenharten over de hele wereld sneller te laten kloppen. Het feit dat hij zowel gevoelige als stoere personages weet te spelen op het witte scherm is enkel de kers op een zeer aantrekkelijke taart.

Maar wat als je niet het uiterlijk of het acteertalent van Brad Pitt bezit? Wat als je een man bent met een ´doodgewone´ kantoorbaan, en zonder gezicht of lichaam waar je miljoenen mee kunt verdienen? Dan zal je toch iets harder aan de bak moeten dan een Hollywoodster, die zelfs met een zwerverslook nog miljoenen vrouwen kan laten kwijlen.

Doorgaan naar artikel »