11 Geheimen Voor De Beste Dirty Talk

“Talk dirty to me!” We hebben allemaal mensen in films het wel eens zien doen. Maar heb je het (dirty talk) ooit zelf wel eens in het echte leven geprobeerd? Ongemakkelijk… want, wat zeg je dan? Hoe zeg je het? En hoe voorkom je dat het volkomen belachelijk klinkt? Wat als je het probeert en hij of zij gewoon in lachen uitbarst? Is het überhaupt het proberen waard?

In dit artikel geven we je dé 11 geheimen voor de beste dirty talk!

Waarom zou je dirty talk willen doen in de slaapkamer?

Hoe graag mensen ook over seks praten, we lijken niet allemaal hetzelfde enthousiasme te delen over praten tijdens de seks. Natuurlijk kan er af en toe een ooh en aah naar buiten komen, of, als iemand echt enthousiast is, kan er iets explicieters verschijnen. Maar weinig mensen nemen echt de moeite om deze kreten om te zetten in iets effectievers; dirty talk.

Of het nu gaat om gevoelens van ongemakkelijkheid of omdat we op andere, buigzamere manieren bezig zijn, velen concentreren zich in de slaapkamer niet echt op hoe ze dirty kunnen praten tijdens seks.

Dat is jammer. Het is zonde om dirty talk niet te implementeren in je seksleven. Waarom? Ten eerste worden sommige mensen echt opgewonden van dirty talk, en als dat ook voor je partner geldt, dan wil je ze waarschijnlijk het plezier geven waar ze behoefte aan hebben. Voor een ander kan dirty talk seks echt naar een hoger niveau tillen, mits het op de juiste manier wordt gedaan.

Je vertelt er je partner niet alleen mee wat je niet leuk vindt, wat je wel leuk vindt, en wat je allemaal wilt doen, maar het maakt je ook meer aanwezig in het moment. En, zoals je partner je waarschijnlijk zal vertellen, het loont om hardop na te denken. Hieronder volgen een aantal geheimen over hoe je dirty talk kunt toepassen.

11 geheimen voor de beste dirty talk

1.     Houd het simpel

Het is niet nodig om een ​​pornoster te zijn. Zeg wat op dat moment natuurlijk voor je aanvoelt, en heb zeker niet het gevoel dat je van tevoren een uitgebreid seksverhaal moet verzinnen. Dit is geen rare seksmonoloog; je hoeft niet de hele tijd te praten. Zelfs een goed geplaatste “Ik kan niet wachten om je in mij te voelen” als je door de deur loopt of als je kust, kan de dirty talk doen lukken.

Je moet altijd aan je zintuigen denken en als dirty talk niet iets is dat je vaak gebruikt, voel je dan niet onder druk gezet om het wel te gebruiken. Het zou je partner bijvoorbeeld ook af kunnen stoten als je je partner plotseling vraagt ​​“zijn kleine spermacontainer te neuken”.

Probeer speels te zijn en begin lekker vroeg. Als je partner op het werk is of boodschappen moet doen, geef dan wat hints over wat je later met hem of haar van plan bent.

Het advies is om langzaam de verwachting op een seksuele ontmoeting op te bouwen. Het sturen van een sms als: “Ik kan niet wachten tot vanavond..” is een gemakkelijke inleiding tot dirty talk. En als je dirty talk in het echte leven te spannend vindt, kun je het natuurlijk ook enkel via WhatsApp doen.

2.     Zeg simpelweg wat je voelt

Dirty talk gaat altijd om wat je echt voelt op dat moment. Het moet niet voelen alsof je een toneelstukje of act opvoert. Oké, dus wat zeg je dan? Een goede plek om te beginnen is om de geweldige sensaties die je op dat moment ervaart onder woorden te brengen.

Dat kan zo simpel zijn als “Ik voel me zo geil nu!” Ook is het voor velen sexy en opwindend als je te horen krijgt dat de ander komt. Je kunt dus bijvoorbeeld zeggen: “Ik kom!” Maar je kunt je partner ook gaandeweg updates geven over de stadia van opwinding. Dit verstaan we al onder dirty talk.

Gewoonweg zeggen wat je voelt is een makkelijke manier om te beginnen met dirty talk zonder dat het ongemakkelijk aanvoelt. Start dus met het uiten van wat je voelt!

Een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken zijn:

 • “Oh mijn god, ik vind het heerlijk als je me zomaar aanraakt.”
 • “Je huid voelt zo lekker aan tegen mijn huid.”
 • “Ik vind het heerlijk om je te proeven … en ik vind het heerlijk als je mij proeft.”
 • “Het voelt gewoon zo goed als je me overal aanraakt.”
 • “Ik vind het geweldig hoe je tong voelt.”

3.     Wees niet te serieus

Het beste is om het licht en leuk te houden. Als je net begint, kan dirty talk ongemakkelijk zijn. Je zult gekke momenten en gegiechel hebben, maar dit is natuurlijk niet erg – je moet er even inkomen.

Houdt niet vast aan hoe dirty talk volgens jou hoort te klinken. Het belangrijkste is om gewoon van elkaar te genieten. Een waarschuwing: zorg ervoor dat als je lacht, je met elkaar lacht, niet om elkaar. Lach nooit spottend om de pogingen van je geliefde tot dirty talk! Hierna zal de ander zich namelijk nog ongemakkelijker voelen en misschien wel nooit meer aan dirty talk willen deelnemen.

4.     Zeg wat je wilt dat de ander blijft doen of wat jij gaat doen

Over dirty talk moet je niet te lang nadenken, anders lijkt het geforceerd. Een makkelijke manier om dirty talk gaande te houden tijdens de seks, is gewoon zeggen wat je wilt dat de ander blijft doen en wat je zelf van plan bent te doen.

Als je partner al iets doet wat je wereld op zijn kop zet, moedig hem of haar dan zeker aan. Positieve bekrachtiging zal ervoor zorgen dat je geliefde je meer geeft van wat je verlangt en het is tegelijkertijd dirty talk. Enkele zinnen die je zou kunnen gebruiken, zijn: “Dit voelt zo goed, ja daar,nu, ga dieper, ga sneller, niet stoppen, ga harder!”

Het werkt altijd je partner te complimenteren door bijvoorbeeld te zeggen “dit voelt zo goed”. Het klinkt goed en het is ook dirty talk, jullie zullen er beide nog meer opgewonden van raken. Ook kun je laten weten wat je met de ander gaat doen.

Zinnen die je kunt gebruiken om te laten weten wat je wilt dat de ander doet:

 • “Eerst wil ik dat je me uitkleedt en dan dat je elk deel van mijn lichaam kust. “
 • “Ik heb je in mij nodig … nu.”
 • “Vanavond wil ik dat jij het heft in handen neemt.”
 • “Ik heb altijd al gewild dat iemand me een pak slaag geeft … en ik wil dat jij dat bent.”
 • “Ik wil dat je mij laat komen.”

Zinnen die je zelf kunt gebruiken om te zeggen wat je bij de ander gaat/wilt doen:

 • “Ik ga je kleren van je lichaam trekken en daarna ga ik los.”
 • “Ik ga je zo hard laten komen.”
 • “Wat wil je dat ik met je doe? Ik ben overal voor in.”
 • “Vanavond ga ik elk deel van je lichaam kussen – en ik bedoel dan ook echt *elk* deel.”
 • “Ik heb me de hele dag voorgesteld wat ik vanavond met je ga doen.”

5.     Stel zelfverzekerde vragen

Dirty talk hoeft geen eenrichtingsverkeer te zijn, dus betrek je partner bij je dirty talk. Stel vragen als “Vind je het leuk hoe ik je laat voelen?” of “Wil je dat ik dat harder of sneller doe?”. Ook kun je bijvoorbeeld dingen vragen zoals: “Vind je het lekker als ik je dijen zo kus?” of “Ik draag mijn heetste string speciaal voor jou … hoe vind je het staan?”. Dit soort vragen zorgen voor spannende momenten in de slaapkamer en vallen daarom ook onder dirty talk.

“Dirty talk is een dialoog, geen monoloog.”

6.     Praat over de lichaamsdelen van je partner die je sexy vindt

Houd je van zijn grote, sterke armen? Zijn zachte lippen? Vertel het hem. Houd je van haar mooie billen? Ronde borsten? Vertel het haar dan. Dit zorgt niet alleen voor sexy dirty talk, het zal hem of haar ook helpen zich sexy en begeerd te voelen. Het zal zorgen voor minder ongemakkelijke momenten.

7.     Voeg dramatische pauzes toe, wat zuchten en diep ademhalen.

Vertel hem of haar wat je gaat doen: “Ik … ga … naar …” Wat? Wat ga je doen? De spanning! Een beetje zware ademhaling in zijn of haar oor of een kleine zucht na elke pauze, dit bouwt de spanning op en helpt je de dirty talk nog iets dirtier te maken.

8.     Voel je op je gemak als je buiten de slaapkamer over seks praat

Onderzoek toont aan dat mensen die het prettiger vinden om in hun dagelijks leven over seks te praten, een bevredigender seksleven hebben. Als je nooit over seks praat, wordt het niet per se gemakkelijker om praatgraag te worden in de slaapkamer, dus schroom niet om er op andere momenten met je partner over te praten.

Mensen raken vooral geïntimideerd door dirty talk omdat ze niet weten wat ze moeten zeggen. We weten niet goed hoe we ons moeten uiten. De meeste mensen praten niet openlijk over seks, dus ze moeten gewoon in de mood komen om zich op hun gemak te voelen.

9.     Als je iets zegt dat niet goed gaat, praat er later over

Een beetje nerveus lachen is prima, maar soms zeg je misschien iets dat je partner triggert. Ze hebben misschien niet de durf om je te vertellen waarom het hen op dat moment stoorde, maar als je het gevoel krijgt dat je te ver bent gegaan, praat er dan zeker later over.

Bespreek hoe je een erotische ruimte aan het creëren bent waar dirty talk over fantasie gaat, niet over hoe je je in werkelijkheid voelt over die persoon. (Denk bijvoorbeeld aan hoe sommige mensen het sexy vinden om daddy te worden genoemd, maar het gaat om autoriteit en seksuele dominantie, niet om incestueuze fantasieën.) Als de ander hier echter niet van houdt, laat de fantasie dan achterwege.

Als je een fout maakt of te ver gaat, corrigeer het dan gewoon. Erken en respecteer dat je partner het niet leuk vindt. Waardeer het daarnaast dat hij of zij dit met je kan delen, en laat ze ook weten dat ze je niet eens hoeven te vertellen waarom het gewoon niet hun ding is (behalve als ze dit graag willen vertellen natuurlijk), en ga dan verder.

10.  Je fantasieën

Niets telt als het tussen de lakens wordt gezegd, dus als je je zelfverzekerd voelt, grijp dan de kans en vertel hem of haar al je gekste fantasieën. Als de gedachte je choqueert, probeer dan voor een spiegel te oefenen – vooral de bijzonder ondeugende delen – totdat je ze kunt zeggen zonder je te schamen of te lachen.

11.  Het hoeft geen X-rating te hebben om goed te zijn.

Read the room. Gooi er niet iets supervulgairs uit, tenzij alle tekenen erop wijzen dat dat een goed idee is. Vaak weet je zelf wel of je partner iets leuk zou vinden qua dirty talk, en hier moet je het dan ook gewoon bij houden. De ander kan zich anders vreselijk ongemakkelijk voelen en dit is het tegenovergestelde van wat je wilt bereiken met dirty talk.

Een lijstje met goede dirty talk-zinnen

En nu, om het je nog gemakkelijker te maken, volgt hier een korte lijst met zinnen die je in een mum van tijd kunt gebruiken:

 • “Ik wil je… nu!”
 • “Ik heb nagedacht over wat ik met je wil doen …”
 • “Je smaakt zo goed.”
 • “Precies daar. Raak mijn _____.”
 • “Ja, meer, harder!”
 • “Als ik thuis kom, wil ik je in mijn favoriete jurk zien zonder slipje …”
 • “Het maakt me gek als je _____.”
 • “Ik kom je halen.”
 • “Sneller schatje.”
 • “Ik wil dat je me als speelgoed gebruikt.”
 • “Ik vind het zo geil als je mijn naam kreunt.”
 • “Laat mij nu naar beneden gaan.”
 • “Ik wil je gigantische, dikke, harde lul in mij”
 • “Ik wil aan je enorme lul zuigen”
 • “Lik mijn kutje”
 • “Neuk me hard.”
 • “Niet stoppen.”
 • “Proef me!”
 • “Ik ben zo geil/Ik ben zo opgewonden.”
 • “Ik ga je keihard neuken.”

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *