Je Ex Vriend Terug Krijgen? Wat Anders Werkt + 3 Tips

Er is een groot verschil tussen je ex vriend terug krijgen en je ex vriendin terug krijgen. In dit artikel vertel ik precies hoe jij ervoor zorgt dat je ex vriend binnenkort smekend bij jou op de stoep staat en wilt dat jullie nooit meer uit elkaar gaan.

Doe dit voor je ex vriend een ander heeft en jij de kans om hem terug te krijgen voorgoed verliest.

Wat anders is aan je ex vriend terug krijgen

mannen zijn anders dan vrouwen, maar niet heel anders. Mannen zijn over het algemeen iets rationeler en seksueler. Dit betekent dat logica met een tintje seksualiteit goed kan helpen.

Dit zegt niet dat je ex vriend enkel rationeel overtuigd moet worden. Als de wil er niet is dan gaat het niet lukken. Vaak wordt bij mensen een onlogische logica bedacht enkel om zichzelf te overtuigen van een emotie.

Mijn punt is dat je met rationaliteit een iets grotere impact hebt dan bij vrouwen, maar dat het niet alles is.

zie de tips hieronder en ontdek hoe je met deze feiten binnen geen-tijd je ex vriend terug zal krijgen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex vriend terugwinnen – 3 simpele tips

#1 Weet waarom het is uitgegaan

Als je niet weet waarom het is uitgegaan hoe zorg je er dan voor dat het niet weer fout gaat? Voordat je je ex vriend terug gaat proberen te te krijgen zal je er eerst achter moeten komen wat er fout ging, en waarom.

Als je ex vriend het heeft uitgemaakt dan had hij gegarandeerd een rationele beredenering. Misschien wilde hij nog bij je zijn maar heeft hij het enkel uitgemaakt door deze rationele gedachtegang.

Natuurlijk kan de reden ook van emotionele aard zijn. Misschien was de spanning namelijk weg uit de relatie en vond hij het daarom niet leuk meer. Maar er zat gegarandeerd een rationele beredenering bij.

Wil je je ex vriend terug krijgen, dan zal je er hoe dan ook voor moeten zorgen dat hij naast emotionele, ook rationele redenen heeft om te herenigen. Om dat te bereiken moet je weten waarom het is uitgegaan en hoe het in de toekomst beter kan.

Dus, weet wat de rationele beredenering is achter de breuk en je kan hem laten zien, welke verandering deze beredenering teniet doet. Als hij het rationeel kan beredeneren weer samen met je te komen, dan ben je al een stuk verder.

Als je daarnaast ook nog ervoor zorgt dat je ex vriend ECHT terug bij je wilt komen(door zijn gevoel), dan zal je gegarandeerd slagen.

#2: Je ex vriend terug krijgen met emoties

Ook gevoelsmatig moet hij terug bij je willen komen. Een rationele logica is slechts 1 van de twee ingrediënten.

Wat velen die hun ex vriend terug willen fout doen is:

  • smeken
  • stalken
  • spammen

Deze drie punten moet je zoveel mogelijk zien te vermijden. Dit zijn dingen die er voor zorgen dat je ex vriend afkeer krijgt. Wat beter werkt is je ex een tijdje rust geven zodat alle negatieve emoties die geassocieerd zijn met de breuk dempen. Zodra dat is gebeurt kan je weer contact maken.

Er zijn verschillende methoden om weer emoties in je ex op te wekken. Deze leg ik later uit.

#3: seks als derde pilaar?

Je ex vriend kan je terug willen door logica, emotie’s maar ook door seksuele behoefte. Als deze drie motivatie’s bijéénkomen dan kan de behoefte voor een hereniging indrukwekkend groot worden.

Alleen jij weet echt hoe je je (ex)man bevredigt. Jij weet wat hij leuk vindt, maak hier gebruik van. Ik begrijp het goed als je dit niet wilt doen. Je kan namelijk bang zijn dat hij ondanks de seks geen relatie meer wilt. Dan maak je het emotioneel alleen moeilijker voor jezelf.

Als je wel seks wilt of durft te gebruiken voor het terug krijgen van je ex vriend, dan kan seks ontzettend goed werken. Niet bij elke man, maar wel bij veel mannen. Je kan “kinky” dingen smsen die ervoor zorgen dat hij langs komt en jullie weer contact hebben.

Het beste is om er eerst voor te zorgen dat er normaal contact is, maar het is altijd een leuk hulpmiddel. Je ex vriend terugkrijgen kan ook prima zonder deze tip. Er zijn bijzonder sterke methodes om zonder seks je ex vriend terug te krijgen. Lees verder voor deze methodes.

Stap-voor-stap tot in detail uitgelegd hoe jij je ex vriend zal terug krijgen (hij zal smeken)

Oplettende hebben doorgehad dat tip 1 en 2 niet tot in detail zijn uitgelegd. Voor precieze uitleg die ervoor zorgt dat je ex vriend binnenkort voor je deur “o sole mio” aan het zingen is, verwijs ik je door.

Edwin Edinga heeft het namelijk zijn levenswerk gemaakt om relaties te begrijpen. Zo heeft hij een heel groot gedeelte van zijn leven bezet aan het begrijpen hoe liefde (weer) kan worden opgewekt. Duizenden mannen en vrouwen heeft hij hierbij geholpen.

Klik en ontdek Edwin’s geniale methode

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *