Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Ontdek Gratis Tips & Artikelen

Jouw relatie mag dan technisch gezien over zijn, jij bent nog lang niet klaar om er een punt achter te zetten. Je houdt nog steeds van je ex, en je denkt steeds: hoe krijg ik mijn ex terug? Daarvoor heb je hulp nodig; gelukkig vind je hier vele gratis tips en info die jou zullen helpen je ex terug te krijgen.

Gebruik deze Psychologische Triggers om Je Ex Terug te Winnen

Ex terug gelukkig stel

Edwin Edinga heeft een methode ontwikkeld met exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek precies waar het fout is gegaan en welke psychologische schakelaars je kan gebruiken om jullie liefde weer te doen gloeien.

Als er ooit liefde is geweest dan kan het er weer zijn, dus lees snel meer over methode en zie binnenkort je ex op handen en voeten bij je terug keren.

Klik hier voor meer informatie over de Ex Terug Methode

Doorgaan naar artikel »

Jouw Ex wil Vrienden Blijven? Zo Krijg Je Jouw Ex Terug

Het is net uit met je lover en je mist hem of haar eigenlijk erger dan verwacht. Dit komt mede omdat jullie nog steeds ‘vrienden’ zijn, want dat had je toenmalige wederhelft belooft. Jullie konden volgens hem of haar niet meer samen zijn, maar uiteraard kunnen jullie nog wel vrienden blijven.

Hoewel jij daar totaal geen zin had, heb je het maar gewoon geaccepteerd. Jij was nog verliefd en je wilde je ex gewoon nog blijven zien. Naar jouw idee was dit de enige manier waarop dit mogelijk zou zijn. En wie weet, dacht je, misschien kan je wel nieuw leven blazen in de oude liefde die jullie hadden.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug na Vreemdgaan? 8 Gouden Tips

Met een zwaar hart kijk je toe hoe je vriend(in) – nu ex – je de rug toekeert en de afstand tussen jullie vergroot. ‘’Het spijt me!’’ roep je hem/haar nog na, je stem brekend. Maar het wil niet baten. Je hebt het verknald. Je hebt het vertrouwen van je ex geschaad, en zijn/haar hart gebroken. Het is je eigen schuld, maar zover had je het nooit willen laten komen. Je houdt nog steeds van hem/haar.

Toch is houden van vaak niet genoeg om te voorkomen dat een relatie strandt. Er komen meerdere factoren om de hoek kijken die jullie relatie op de proef zullen stellen, zoals een andere man of vrouw. In een moment van zwakte ben jij met diegene vreemdgegaan. Toen je vriend(in) kwam hierachter, heeft hij/zij jullie relatie verbroken. Maar jij wilt hem/haar juist helemaal niet kwijt.

Doorgaan naar artikel »

Seks met Je Ex? Alle Belangrijke Voor- en Nadelen + 2 Tips

Na het uitgaan van een relatie is het meestal zo dat beide betrokkenen permanent afstand van elkaar nemen, en elkaar volledig uit hun leven verbannen. Mensen die een relatie uitmaken, doen dit vaak omdat ze wel klaar zijn met hun ex, en geen behoefte meer hebben aan hem of haar op wat voor manier dan ook. Dit kan echter ook anders gaan.

Er zijn namelijk ook gevallen waarin de relatie met je ex misschien niet meer werkte, maar waarin jullie nog wel lichamelijk tot elkaar aangetrokken zijn, en daar nog wel iets mee willen doen. In zo’n geval kan een puur seksuele relatie een uitkomst bieden.

Doorgaan naar artikel »

Heeft Je Ex Terugpakken Zin? 5 Stappen Tegen Liefdesverdriet

Wraak is zoet. En zeker waar het jouw overspelige en bedriegende ex betreft. Al die tijd leefde jij in een waan. Je dacht dat jullie het goed hadden samen en je was je van geen kwaad bewust. En waarom zou je ook? Jij was volledig geïnvesteerd in jullie relatie en in je ex-partner. Je had het volste vertrouwen in hem/haar en was ervan overtuigd dat jullie relatie nog lang zou voortduren.

Maar wat voelde jij je verraden toen je eindelijk achter de waarheid kwam. Terwijl jij in een wereld leefde waarin je partner compleet aan jou toegewijd was en je stiekem de trouwklokken al hoorde luiden, lag jouw (ex-)partner te rollebollen in het bed van een ander. Je bent verdoofd, verward en zwaargekwetst. Maar tegelijkertijd wakkert er ook een vuur van woede; je wilt je ex zien branden.

Doorgaan naar artikel »

Je Ex Terug Na een Half Jaar? Je Ex Terug in 4 Fases

Je relatie is voorbij. Dat is natuurlijk bepaald geen leuk gegeven, maar dat is nu eenmaal hoe het vaak gaat in de liefde. Maar wat het nog veel zuurder maakt, is dat je het wellicht idee hebt dat jullie relatie helemaal niet uit had hoeven gaan.

In zo’n geval kan het een goed plan zijn om te proberen je ex terug te winnen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pak je zoiets in vredesnaam aan? In dit artikel komen enkele tips langs die je hierbij kunnen helpen. Hoewel het natuurlijk onmogelijk is om garanties te bieden op het gebied van de liefde, is er een goede kans dat je, als je deze tips nauwkeurig volgt, al binnen een half jaar weer een relatie hebt met je ex.

Doorgaan naar artikel »

Kun Je Je Ex Nog Terugkrijgen als deze Je Compleet Negeert?

Er zijn veel dingen die pijn kunnen doen in een relatie. Ruzies waarbij de felle woorden over en weer vliegen, of die misschien zelfs fysiek pijn doen. Of je partner/ex die klef met een ander staat te doen, waarvan je weet dat het is om jou te pesten. Maar wat misschien nog wel de meeste pijn doet, is wanneer jouw ex doet alsof je niet bestaat en je negeert.

Sommige mensen zijn beter in het negeren dan anderen. Als jouw ex zo’n persoon is en jou compleet negeert, kan dat ontzettend lastig voor jou zijn. Dit is helemaal zo wanneer jij nog gevoelens hebt voor je ex. Je gaat je dan afvragen: kan ik mijn ex nog wel terugkrijgen, als hij/zij me zo negeert? Gelukkig biedt dit artikel je steun en toeverlaat!

Doorgaan naar artikel »

6 Lessen Wanneer Je Ex Meteen een Andere Relatie Heeft

Een relatie beëindigen is natuurlijk nooit een leuke ervaring. Vaak gaan mensen vriendelijk uit elkaar, maar het gebeurt ook vrij vaak dat het onder minder leuke omstandigheden gebeurt. Maar goed, als je ineens zonder relatie zit is het toch even bedenken hoe je nu verder moet. Je maakt allemaal plannetjes, je zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer met vrienden op stap gaat. Allemaal leuk en aardig, maar dan zie je ineens dat je ex er met een ander vandoor is gegaan. Terwijl het net uit is tussen jullie. Ai.

Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kan treffen om ervoor te zorgen dat je er zelf niet aan onderdoor gaat en er sterker uitkomt. Hieronder vind je 6 lessen om ervoor te zorgen dat je goed omgaat met de nieuwe relatie van jouw ex.

Doorgaan naar artikel »

Heeft Je Ex Geen Gevoelens Meer Voor Je? 5 Belangrijke Tips

Je herkent het misschien wel: aan het begin van jullie relatie zijn jij en je partner intens gelukkig samen. Jullie zijn stapelverliefd op elkaar en er lijkt niets tussen jullie te kunnen komen. Het klikt zo goed tussen jullie twee, dat het lijkt alsof die gevoelens nooit voorbij zullen gaan. Maar na een tijdje beginnen die vlinders in je buik te verdwijnen…

Of misschien gebeurde dit alleen bij jouw partner, terwijl jij nog heel verliefd was. Jullie kregen steeds meer confrontaties, die er op een gegeven moment voor zorgden dat jullie uit elkaar gingen. Alleen… jouw gevoelens zijn nog steeds niet weg, en die van je ex wel! Hoe zorg je dat hij of zij jou weer leuk gaat vinden? In dit artikel vind je 5 belangrijke tips!

Doorgaan naar artikel »

Hem Opnieuw Verliefd Op Je Maken? Ontwijk deze 7 Blunders!

Je loopt wat rond te struinen in de supermarkt, op zoek naar die ene overheerlijke reep chocolade, tot je plotseling je ex tegen het lijf loopt – letterlijk. Met grote ogen kijk je hem aan. Je voelt het bloed al naar je wangen lopen, en de zenuwen gieren door je lichaam. En wanneer hij je schouders vastpakt om ervoor te zorgen dat je niet omvalt, beginnen de vlinders in je buik weer te fladderen. Shit!

Nee hè! En je dacht nog wel dat je over hem heen was. Vuile verrader, schreeuw je inwendig naar je lichaam. Je neemt een diepe zucht. Wat nu? Je houdt nog van je ex, en je wilt dolgraag weer een relatie met hem, als je je op hol geslagen hart moet geloven. Maar er is wel één probleem: hoe zorg je ervoor dat je ex ook weer van jou gaat houden?

Doorgaan naar artikel »