Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Ontdek Gratis Tips & Artikelen

Jouw relatie mag dan technisch gezien over zijn, jij bent nog lang niet klaar om er een punt achter te zetten. Je houdt nog steeds van je ex, en je denkt steeds: hoe krijg ik mijn ex terug? Daarvoor heb je hulp nodig; gelukkig vind je hier vele gratis tips en info die jou zullen helpen je ex terug te krijgen.

Gebruik deze Psychologische Triggers om Je Ex Terug te Winnen

Ex terug gelukkig stel

Edwin Edinga heeft een methode ontwikkeld met exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek precies waar het fout is gegaan en welke psychologische schakelaars je kan gebruiken om jullie liefde weer te doen gloeien.

Als er ooit liefde is geweest dan kan het er weer zijn, dus lees snel meer over methode en zie binnenkort je ex op handen en voeten bij je terug keren.

Klik hier voor meer informatie over de Ex Terug Methode

Doorgaan naar artikel »

Contact Houden met je Ex? 2 Valkuilen en 3 Tips

Als een relatie uitgaat, dan zorgt dit natuurlijk voor een heleboel nare gevoelens over en weer. Het is dan ook niet zo gek dat veel exen niets meer van elkaar vernemen nadat ze uit elkaar zijn; dat hoofdstuk in hun leven is afgesloten, en het bespaart beide partijen een hele hoop pijn als ze elkaar de rest van hun leven simpelweg vermijden.

Doorgaan naar artikel »

Kun Je Je Ex Nog Terugkrijgen als deze Je Compleet Negeert?

Uit elkaar gaan is een pijnlijke ervaring. Het enige dat het nog erger kan maken is wanneer je ex je compleet negeert.

Je ex doet plotseling alsof je niet meer voor hem of haar bestaat. Dit veroorzaakt paniek en verdriet, vooral als je had gehoopt je ex terug te krijgen.

Er zijn veel redenen waarom je ex het contact verbreekt en je moet ze allemaal voor jezelf nagaan voordat je boos wordt.

Sommige mensen zijn beter in het negeren dan anderen. Als jouw ex zo’n persoon is en jou compleet negeert, kan dat ontzettend lastig voor jou zijn.

Dit is helemaal zo wanneer jij nog gevoelens hebt voor je ex. Je gaat je dan afvragen: kan ik mijn ex nog wel terugkrijgen, als hij/zij me zo negeert? Gelukkig biedt dit artikel je steun en toeverlaat!

Doorgaan naar artikel »

6 Tips Wanneer Je Ex Meteen een Andere Relatie Heeft

Je zit op de bank en scrolt nietsvermoedend door het nieuwsoverzicht op Facebook. Plotseling zie je iets dat je hart sneller doet kloppen. Je ex staat in een innige pose gefotografeerd met een ander.

Je schrikt en vraagt je af of het zijn/haar nieuwe vlam is. Je relatie is weliswaar geëindigd, maar dit voelt gewoon vreselijk. Hoe kan je voormalige partner zo snel verliefd zijn op een ander?

Het kan ontzettend moeilijk zijn om de nieuwe relatie van je ex te accepteren. Vooral als je nog steeds gevoelens voor je ex koestert. Je zit vast in het verleden en dat brengt obsessieve gedachtes met zich mee.

Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kan treffen om ervoor te zorgen dat je er zelf niet aan onderdoor gaat en er sterker uitkomt.

In dit artikel leer je wat je het beste kunt doen als je ex meteen een andere relatie heeft.

Doorgaan naar artikel »

Je Relatie Verbroken? 8 Mogelijke Redenen + 4 Oplossingen

Niemand wordt wakker met de gedachte: Ja, vandaag ga ik mijn relatie beëindigen. Hier hebben ze vaak goed over nagedacht, of jijzelf hebt er destijds goed over nagedacht. Of er moet iets heel erg extreems zijn gebeurd zoals vreemdgaan, en in dat geval moet je sowieso afvragen of het wel verstandig is om deze persoon terug te nemen.

Als jouw partner het heeft uitgemaakt, kan hij of zij daar allerlei redenen voor hebben. Weet je zelf niet zo goed waarom het precies uitging tussen jullie twee? Of wil je leren hoe je weer terug kunt komen bij jouw ex? Lees dan dit artikel, met 8 redenen en 4 oplossingen voor relatiebreuken!

Doorgaan naar artikel »

Zo Krijg Jij Je Ex Terug Na Een Scheiding!

Misschien kan je je de dag nog herinneren. Je stond voor het altaar samen, met iedereen die er bijna zo goed uitzag als jullie. Jullie keken elkaar verliefd in de ogen, en zeiden ‘ja’ tegen elkaar. Waarschijnlijk ging het een aantal weken, maanden of jaren goed. Maar na een langere tijd kwamen toch de twijfels en de slechte gewoonten.

En voor je het weet, tekende je een contract bij de notaris om je scheiding definitief te maken. Geen leuk moment. Veel mensen ervaren tegenwoordig een scheiding, onafhankelijk van de lengte van hun huwelijk, of ze kinderen hebben of niet en onafhankelijk van hoe voorspoedig hun huwelijk er uit leek te zien.

Doorgaan naar artikel »

Ontdek Hier De Psychologie Achter Je Ex Terug Krijgen

Je ex terugkrijgen is in veel gevallen erg moeilijk. Ten eerste is het al erg lastig als een relatie niet loopt zoals hij hoort te lopen, door welke reden dan ook. Zo kan je veel moeite hebben met bepaalde gewoontes van je ex, of passen jullie toch niet zo goed bij elkaar als jullie gedacht hebben. Dit is vaak erg lastig.

Ten tweede is het terugkrijgen van je ex vaak lastig. Niet alleen wordt het door veel mensen afgeraden om weer bij je ex terug te komen, maar ook weet je niet wat er in het hoofd van je ex omgaat. Wil hij of zij jou wel terug? Het zou heel pijnlijk zijn wanneer je afgewezen wordt nadat je relatie ook nog eens op de klippen is gelopen. En dat allemaal door dezelfde persoon!

Doorgaan naar artikel »

Je Ex Vriend Terug Krijgen? Wat Anders Werkt + 3 Tips

Er is een groot verschil tussen je ex vriend terug krijgen en je ex vriendin terug krijgen. In dit artikel vertel ik precies hoe jij ervoor zorgt dat je ex vriend binnenkort smekend bij jou op de stoep staat en wilt dat jullie nooit meer uit elkaar gaan.

Doe dit voor je ex vriend een ander heeft en jij de kans om hem terug te krijgen voorgoed verliest.

Doorgaan naar artikel »