Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Ontdek Gratis Tips & Artikelen

Leer hoe je je ex terug krijgt met de meest geavanceerde psychologische technieken, zelfs als je huidige situatie er ronduit slecht uitziet.

Gebruik deze Psychologische Triggers om Je Ex Terug te Winnen

Ex terug gelukkig stel

Edwin Edinga heeft een methode ontwikkeld met exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek precies waar het fout is gegaan en welke psychologische schakelaars je kan gebruiken om jullie liefde weer te doen gloeien.

Als er ooit liefde is geweest dan kan het er weer zijn, dus lees snel meer over methode en zie binnenkort je ex op handen en voeten bij je terug keren.

Klik hier voor meer informatie over de Ex Terug Methode

Doorgaan naar artikel »

Seks met Je Ex? Alle Belangrijke Voor- en Nadelen + 2 Tips

seks-ex1

Na het uitgaan van een relatie is het meestal zo dat beide betrokkenen permanent afstand van elkaar nemen, en elkaar volledig uit hun leven verbannen. Mensen die een relatie uitmaken, doen dit vaak omdat ze wel klaar zijn met hun ex, en geen behoefte meer hebben aan hem of haar op wat voor manier dan ook. Dit kan echter ook anders gaan.

Er zijn namelijk ook gevallen waarin de relatie met je ex misschien niet meer werkte, maar waarin jullie nog wel lichamelijk tot elkaar aangetrokken zijn, en daar nog wel iets mee willen doen. In zo’n geval kan een puur seksuele relatie een uitkomst bieden.

Doorgaan naar artikel »

Heeft Je Ex Terugpakken Zin? 5 Stappen Tegen Liefdesverdriet

ex-terugpakken-uitgelicht

Wraak is zoet. En zeker waar het jouw overspelige en bedriegende ex betreft. Al die tijd leefde jij in een waan. Je dacht dat jullie het goed hadden samen en je was je van geen kwaad bewust. En waarom zou je ook? Jij was volledig geïnvesteerd in jullie relatie en in je ex-partner. Je had het volste vertrouwen in hem/haar en was ervan overtuigd dat jullie relatie nog lang zou voortduren.

Maar wat voelde jij je verraden toen je eindelijk achter de waarheid kwam. Terwijl jij in een wereld leefde waarin je partner compleet aan jou toegewijd was en je stiekem de trouwklokken al hoorde luiden, lag jouw (ex-)partner te rollebollen in het bed van een ander. Je bent verdoofd, verward en zwaargekwetst. Maar tegelijkertijd wakkert er ook een vuur van woede; je wilt je ex zien branden.

Doorgaan naar artikel »

Je Ex Terug Na een Half Jaar? Je Ex Terug in 4 Fases

ex-terug-halfjaar1

Je relatie is voorbij. Dat is natuurlijk bepaald geen leuk gegeven, maar dat is nu eenmaal hoe het vaak gaat in de liefde. Maar wat het nog veel zuurder maakt, is dat je het wellicht idee hebt dat jullie relatie helemaal niet uit had hoeven gaan.

In zo’n geval kan het een goed plan zijn om te proberen je ex terug te winnen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pak je zoiets in vredesnaam aan? In dit artikel komen enkele tips langs die je hierbij kunnen helpen. Hoewel het natuurlijk onmogelijk is om garanties te bieden op het gebied van de liefde, is er een goede kans dat je, als je deze tips nauwkeurig volgt, al binnen een half jaar weer een relatie hebt met je ex.

Doorgaan naar artikel »

Kun Je Je Ex Nog Terugkrijgen als deze Je Compleet Negeert?

negeert6

Er zijn veel dingen die pijn kunnen doen in een relatie. Ruzies waarbij de felle woorden over en weer vliegen, of die misschien zelfs fysiek pijn doen. Of je partner/ex die klef met een ander staat te doen, waarvan je weet dat het is om jou te pesten. Maar wat misschien nog wel de meeste pijn doet, is wanneer jouw ex doet alsof je niet bestaat en je negeert.

Sommige mensen zijn beter in het negeren dan anderen. Als jouw ex zo’n persoon is en jou compleet negeert, kan dat ontzettend lastig voor jou zijn. Dit is helemaal zo wanneer jij nog gevoelens hebt voor je ex. Je gaat je dan afvragen: kan ik mijn ex nog wel terugkrijgen, als hij/zij me zo negeert? Gelukkig biedt dit artikel je steun en toeverlaat!

Doorgaan naar artikel »

6 Lessen Wanneer Je Ex Meteen een Andere Relatie Heeft

nieuw2

Een relatie beëindigen is natuurlijk nooit een leuke ervaring. Vaak gaan mensen vriendelijk uit elkaar, maar het gebeurt ook vrij vaak dat het onder minder leuke omstandigheden gebeurt. Maar goed, als je ineens zonder relatie zit is het toch even bedenken hoe je nu verder moet. Je maakt allemaal plannetjes, je zorgt er bijvoorbeeld voor dat je meer met vrienden op stap gaat. Allemaal leuk en aardig, maar dan zie je ineens dat je ex er met een ander vandoor is gegaan. Terwijl het net uit is tussen jullie. Ai.

Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kan treffen om ervoor te zorgen dat je er zelf niet aan onderdoor gaat en er sterker uitkomt. Hieronder vind je 6 lessen om ervoor te zorgen dat je goed omgaat met de nieuwe relatie van jouw ex.

Doorgaan naar artikel »

Heeft Je Ex Geen Gevoelens Meer Voor Je? 5 Belangrijke Tips

gevoelens2

Je herkent het misschien wel: aan het begin van jullie relatie zijn jij en je partner intens gelukkig samen. Jullie zijn stapelverliefd op elkaar en er lijkt niets tussen jullie te kunnen komen. Het klikt zo goed tussen jullie twee, dat het lijkt alsof die gevoelens nooit voorbij zullen gaan. Maar na een tijdje beginnen die vlinders in je buik te verdwijnen…

Of misschien gebeurde dit alleen bij jouw partner, terwijl jij nog heel verliefd was. Jullie kregen steeds meer confrontaties, die er op een gegeven moment voor zorgden dat jullie uit elkaar gingen. Alleen… jouw gevoelens zijn nog steeds niet weg, en die van je ex wel! Hoe zorg je dat hij of zij jou weer leuk gaat vinden? In dit artikel vind je 5 belangrijke tips!

Doorgaan naar artikel »

Hem Opnieuw Verliefd Op Je Maken? Ontwijk deze 7 Blunders!

verliefd1

Je loopt wat rond te struinen in de supermarkt, op zoek naar die ene overheerlijke reep chocolade, tot je plotseling je ex tegen het lijf loopt – letterlijk. Met grote ogen kijk je hem aan. Je voelt het bloed al naar je wangen lopen, en de zenuwen gieren door je lichaam. En wanneer hij je schouders vastpakt om ervoor te zorgen dat je niet omvalt, beginnen de vlinders in je buik weer te fladderen. Shit!

Nee hè! En je dacht nog wel dat je over hem heen was. Vuile verrader, schreeuw je inwendig naar je lichaam. Je neemt een diepe zucht. Wat nu? Je houdt nog van je ex, en je wilt dolgraag weer een relatie met hem, als je je op hol geslagen hart moet geloven. Maar er is wel één probleem: hoe zorg je ervoor dat je ex ook weer van jou gaat houden?

Doorgaan naar artikel »

Vindt Zij Me Nog Leuk? 6 Signalen om het te Herkennen

728px-Show-a-Guy-That-You-Like-Him-Step-15-Version-2

Wanneer een relatie wordt afgesloten, betekent dat niet direct de afsluiting van de daarbij horende gevoelens. Het maakt niet uit hoe het uitgaat: of jullie nu slaande ruzie hadden, of juist in akkoord uit elkaar zijn gegaan – er zal altijd een gevoel van verdriet zijn, in wat voor mate dan ook. Je bent nooit direct over je ex heen.

Bij sommige mensen kan dit echter heel lang duren. Zo lang zelfs, dat ze eraan denken om hun ex terug te willen krijgen. Is dat bij jou ook zo? En wil je weten of jouw ex jou nog leuk vindt? Dan vind je in dit artikel 8 signalen, waaraan jij herkent dat zij jou ook nog leuk vindt. Want ook bij haar zijn de gevoelens niet zomaar verdwenen!

Doorgaan naar artikel »

Je Relatie Verbroken? 8 Mogelijke Redenen + 4 Oplossingen

media_xl_4573398

Niemand wordt wakker met de gedachte: Ja, vandaag ga ik mijn relatie beëindigen. Hier hebben ze vaak goed over nagedacht, of jijzelf hebt er destijds goed over nagedacht. Of er moet iets heel erg extreems zijn gebeurd zoals vreemdgaan, en in dat geval moet je sowieso afvragen of het wel verstandig is om deze persoon terug te nemen.

Als jouw partner het heeft uitgemaakt, kan hij of zij daar allerlei redenen voor hebben. Weet je zelf niet zo goed waarom het precies uitging tussen jullie twee? Of wil je leren hoe je weer terug kunt komen bij jouw ex? Lees dan dit artikel, met 8 redenen en 4 oplossingen voor relatiebreuken!

Doorgaan naar artikel »