Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Ontdek Gratis Tips & Artikelen

Jouw relatie mag dan technisch gezien over zijn, jij bent nog lang niet klaar om er een punt achter te zetten. Je houdt nog steeds van je ex, en je denkt steeds: hoe krijg ik mijn ex terug? Daarvoor heb je hulp nodig; gelukkig vind je hier vele gratis tips en info die jou zullen helpen je ex terug te krijgen.

Gebruik deze Psychologische Triggers om Je Ex Terug te Winnen

Ex terug gelukkig stel

Edwin Edinga heeft een methode ontwikkeld met exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek precies waar het fout is gegaan en welke psychologische schakelaars je kan gebruiken om jullie liefde weer te doen gloeien.

Als er ooit liefde is geweest dan kan het er weer zijn, dus lees snel meer over methode en zie binnenkort je ex op handen en voeten bij je terug keren.

Klik hier voor meer informatie over de Ex Terug Methode

Doorgaan naar artikel »

Ex Terug Krijgen Als Je Ex Niet Meer Wil

Bij een relatie die uitgaat, is het vaak zo dat één iemand het initiatief neemt, en de ander helemaal niet wil dat het uitgaat. Wil je vervolgens je ex terug, dan is dat natuurlijk lastig, want je weet dat je ex dat zelf niet wil. Kan je hem of haar vervolgens toch overhalen? Dat lees je in dit artikel!

Doorgaan naar artikel »

Aan De Kant Gezet? Zo Win Je Jouw Ex Terug!

Dus… je bent niet lang geleden aan de kant gezet door je ex, terwijl voor jou de relatie totaal niet op de klippen liep. Logischerwijs houd je nog altijd zielsveel van je ex-partner en denk je iedere dag nog wel eens aan hem of haar.

Je weet het nu zeker: je ex is voor jou gewoonweg de ware. Hoewel je al wat dates met anderen hebt gehad, blijf je deze dates vergelijken met je ex en de leuke tijden die jullie met elkaar hebben beleefd. Nothing compares!

Inmiddels is het nu dus wel écht duidelijk. Je wilt je ex terug! In dit artikel lees je wat je moet doen om je ex terug te winnen nadat hij of zij je aan de kant heeft gezet.

Doorgaan naar artikel »

Contact Houden met je Ex? 2 Valkuilen en 3 Tips

Als een relatie uitgaat, dan zorgt dit natuurlijk voor een heleboel nare gevoelens over en weer. Het is dan ook niet zo gek dat veel exen niets meer van elkaar vernemen nadat ze uit elkaar zijn; dat hoofdstuk in hun leven is afgesloten, en het bespaart beide partijen een hele hoop pijn als ze elkaar de rest van hun leven simpelweg vermijden.

Doorgaan naar artikel »

Jouw Ex Wil Vrienden Blijven? Zo Krijg Je Jouw Ex Terug

Het is net uit met je lover en je mist hem of haar eigenlijk erger dan verwacht. Dit komt mede omdat jullie nog steeds ‘vrienden’ zijn, want dat had je toenmalige wederhelft belooft. Jullie konden volgens hem of haar niet meer samen zijn, maar uiteraard kunnen jullie nog wel vrienden blijven.

Hoewel jij daar totaal geen zin had, heb je het maar gewoon geaccepteerd. Jij was nog verliefd en je wilde je ex gewoon nog blijven zien. Naar jouw idee was dit de enige manier waarop dit mogelijk zou zijn. En wie weet, dacht je, misschien kan je wel nieuw leven blazen in de oude liefde die jullie hadden.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug na Vreemdgaan? 8 Gouden Tips

Met een zwaar hart kijk je toe hoe je vriend(in) – nu ex – je de rug toekeert en de afstand tussen jullie vergroot. ‘’Het spijt me!’’ roep je hem/haar nog na, je stem brekend. Maar het wil niet baten. Je hebt het verknald. Je hebt het vertrouwen van je ex geschaad, en zijn/haar hart gebroken. Het is je eigen schuld, maar zover had je het nooit willen laten komen. Je houdt nog steeds van hem/haar.

Toch is houden van vaak niet genoeg om te voorkomen dat een relatie strandt. Er komen meerdere factoren om de hoek kijken die jullie relatie op de proef zullen stellen, zoals een andere man of vrouw. In een moment van zwakte ben jij met diegene vreemdgegaan. Toen je vriend(in) kwam hierachter, heeft hij/zij jullie relatie verbroken. Maar jij wilt hem/haar juist helemaal niet kwijt.

Doorgaan naar artikel »

Seks met Je Ex? Alle Belangrijke Voor- en Nadelen + 2 Tips

Na het uitgaan van een relatie is het meestal zo dat beide betrokkenen permanent afstand van elkaar nemen, en elkaar volledig uit hun leven verbannen. Mensen die een relatie uitmaken, doen dit vaak omdat ze wel klaar zijn met hun ex, en geen behoefte meer hebben aan hem of haar op wat voor manier dan ook. Dit kan echter ook anders gaan.

Er zijn namelijk ook gevallen waarin de relatie met je ex misschien niet meer werkte, maar waarin jullie nog wel lichamelijk tot elkaar aangetrokken zijn, en daar nog wel iets mee willen doen. In zo’n geval kan een puur seksuele relatie een uitkomst bieden.

Doorgaan naar artikel »

Heeft Je Ex Terugpakken Zin? 5 Stappen Tegen Liefdesverdriet

Wraak is zoet. En zeker waar het jouw overspelige en bedriegende ex betreft. Al die tijd leefde jij in een waan. Je dacht dat jullie het goed hadden samen en je was je van geen kwaad bewust. En waarom zou je ook? Jij was volledig geïnvesteerd in jullie relatie en in je ex-partner. Je had het volste vertrouwen in hem/haar en was ervan overtuigd dat jullie relatie nog lang zou voortduren.

Maar wat voelde jij je verraden toen je eindelijk achter de waarheid kwam. Terwijl jij in een wereld leefde waarin je partner compleet aan jou toegewijd was en je stiekem de trouwklokken al hoorde luiden, lag jouw (ex-)partner te rollebollen in het bed van een ander. Je bent verdoofd, verward en zwaargekwetst. Maar tegelijkertijd wakkert er ook een vuur van woede; je wilt je ex zien branden.

Doorgaan naar artikel »

Je Ex Terug Na een Half Jaar? Je Ex Terug in 4 Fases

Je relatie is voorbij. Dat is natuurlijk bepaald geen leuk gegeven, maar dat is nu eenmaal hoe het vaak gaat in de liefde. Maar wat het nog veel zuurder maakt, is dat je het wellicht idee hebt dat jullie relatie helemaal niet uit had hoeven gaan.

In zo’n geval kan het een goed plan zijn om te proberen je ex terug te winnen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pak je zoiets in vredesnaam aan? In dit artikel komen enkele tips langs die je hierbij kunnen helpen. Hoewel het natuurlijk onmogelijk is om garanties te bieden op het gebied van de liefde, is er een goede kans dat je, als je deze tips nauwkeurig volgt, al binnen een half jaar weer een relatie hebt met je ex.

Doorgaan naar artikel »

Kun Je Je Ex Nog Terugkrijgen als deze Je Compleet Negeert?

Uit elkaar gaan is een pijnlijke ervaring. Het enige dat het nog erger kan maken is wanneer je ex je compleet negeert.

Je ex doet plotseling alsof je niet meer voor hem of haar bestaat. Dit veroorzaakt paniek en verdriet, vooral als je had gehoopt je ex terug te krijgen.

Er zijn veel redenen waarom je ex het contact verbreekt en je moet ze allemaal voor jezelf nagaan voordat je boos wordt.

Sommige mensen zijn beter in het negeren dan anderen. Als jouw ex zo’n persoon is en jou compleet negeert, kan dat ontzettend lastig voor jou zijn.

Dit is helemaal zo wanneer jij nog gevoelens hebt voor je ex. Je gaat je dan afvragen: kan ik mijn ex nog wel terugkrijgen, als hij/zij me zo negeert? Gelukkig biedt dit artikel je steun en toeverlaat!

Doorgaan naar artikel »