Ontdek Hier De Psychologie Achter Je Ex Terug Krijgen

Je ex terugkrijgen is in veel gevallen erg moeilijk. Ten eerste is het al erg lastig als een relatie niet loopt zoals hij hoort te lopen, door welke reden dan ook. Zo kan je veel moeite hebben met bepaalde gewoontes van je ex, of passen jullie toch niet zo goed bij elkaar als jullie gedacht hebben. Dit is vaak erg lastig.

Ten tweede is het terugkrijgen van je ex vaak lastig. Niet alleen wordt het door veel mensen afgeraden om weer bij je ex terug te komen, maar ook weet je niet wat er in het hoofd van je ex omgaat. Wil hij of zij jou wel terug? Het zou heel pijnlijk zijn wanneer je afgewezen wordt nadat je relatie ook nog eens op de klippen is gelopen. En dat allemaal door dezelfde persoon!

Daarom kan je hier lezen over de psychologie achter het terugkrijgen van je ex. Dit betekent niet dat je ineens de gedachten van je ex kunt lezen, maar geeft wel duidelijkheid over wat je ex voor jou voelt. Ook kun je lezen over wat er nu precies in jouw hoofd omgaat, zodat je ook weet wat jij zelf precies wilt. Als laatste hebben we het over hoe jij je ex onbewust toch wat geïnteresseerder kan maken in jou. Lees snel verder!

Wat denk jij?

Het is erg belangrijk om voor jezelf op een rijtje te hebben wat je nu precies denkt en voelt. Nadat je relatie voorbij is, is het vaak lastig om helemaal zeker te weten wat je nu vindt. Verschillende emoties zitten in de weg en vaak is verdriet zo sterk aanwezig dat het een waas legt over je gedachtegang. Daarom is het belangrijk om jezelf tijd te geven om zeker te weten dat je je ex terug wilt.

Om wat meer rust in je hoofd te krijgen, kun je beginnen met korte meditatieoefeningen. Meditatie is door de psychologie erkend als een manier om je gedachten weer wat op orde te brengen. Je kunt mediteren via online programma’s, maar je kunt ook op je eigen manier een moment je voor jezelf te nemen. Het duurt vaak een aantal dagen, en soms zelfs een aantal weken om te kunnen mediteren en voor een langdurige periode je hoofd van meer rust te voorzien.

Wanneer je wat beter weet wat je echt voelt en denkt, is daar de mogelijkheid om te beslissen wat jij wilt. Je kunt een goede afweging maken van je gevoelens voor je ex. Wil je hem of haar specifiek terug, of ben je simpelweg geïnteresseerd in iemand die jou aandacht en liefde geeft? En hoe wil je alles aan gaan pakken? Als je zeker weet wat je wilt doen en hoe je het gaat doen, dan kun je verder met de volgende stap; zien wat je ex denkt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat denkt je ex?

Nogmaals; psychologie is geen manier om te voorspellen hoe iemand gaat reageren of om iemands gedachten te manipuleren. Psychologie wordt gebruikt om meer duidelijkheid te krijgen over hoe we ons tegenover onszelf en de ander gedragen. Nu gaat het er dus om of jij de gedachten van je ex duidelijk op een rijtje krijgt en een inschatting kan maken van wat hij of zij wilt.

Zo kun je inschatten of je ex nog geïnteresseerd in je is. Als dit het geval is, heeft hij of zij de neiging om jou iets meer aandacht te geven dan de mensen of de wereld om je heen. Daarnaast geven mensen ook onbewust met hun lichaamstaal aan of ze je leuk vinden of niet. Zo is veel lachen, iemand in de ogen kijken en iemand veel aanraken een teken van interesse.

Daarnaast kun je ook peilen of je ex verder met je wilt. Want je kunt geïnteresseerd in iemand zijn, maar wanneer hij of zij bang is om weer iets te beginnen, dan komt die relatie natuurlijk nooit op gang. Dit peilen kun je langzaam en minder gemerkt doen, om eens af te spreken en te zien of je ex hierin (en misschien wel in een tweede date) geïnteresseerd is. Maar je kunt, als je vindt dat er al genoeg omheen is gepraat, ook aan je ex vragen wat hij of zij eigenlijk wilt.

Interesse vergaren

Wanneer je wilt dat iemand geïnteresseerd in je is, is dit niet altijd even makkelijk. Maar wat je kunt doen, is iemand altijd een fijn gevoel geven wanneer hij of zij bij je in de buurt is. Op deze manier creëer je al een prettig gevoel bij mensen als ze je alleen maar zien. Dit “maken” van een bepaalde reactie wordt in de psychologie ‘conditioneren’ genoemd.

Conditioneren lijkt grappig, maar je moet opletten dat je iemand je niet leuk laat vinden om de verkeerde redenen. Zo moet je niet iemand elke keer een snoepje geven wanneer hij of zij je ziet. Wanneer je dan op een gegeven moment geen snoepjes meer bij je hebt, kan je iemand namelijk behoorlijk teleurstellen.

Je kunt wel zorgen dat iemand je interessanter gaat vinden, door bijvoorbeeld interesse te tonen in zijn of haar hobby’s, studie, werk of sport. Daarnaast is het geven van complimenten en aardig zijn tegen iemand altijd een manier om iemand je leuk te laten vinden. Let echter wel op dat je niet een slaafje wordt, maar zorg dat je beiden investeert in de relatie die je opbouwt, al is het eerst enkel vriendschappelijk.

Uiteindelijk is het wel het belangrijkste dat gevoelens oprecht zijn. Dit betekent dus dat jij en je ex niet alleen maar allerlei psychologische trucjes op elkaar gaan uitoefenen, het betekent dat communiceren het belangrijkste is. Voordat je dus allerlei snoepjes, complimentjes of iets dergelijks gaat aanbieden, zorg dat jij en je ex met elkaar praten.

Herstel direct je relatiebreuk en kom terug in de armen van je ex

Edwin heeft over de jaren heen al duizenden mensen geholpen. Hij vertelt je de exacte stappen om je ex terug te winnen, zelfs als de situatie kansloos lijkt.

Ontdek zijn methode op de volgende pagina en keer ook snel terug bij je ex:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *