Hoe Sla Ik Hem aan de haak? 5 Tips om Hem te Versieren

Tja, je hebt een man gezien die je koste wat het kost aan de haak wil slaan. Je begint je toch af te vragen of liefde op het eerste gezicht misschien stiekem toch bestaat. Maar hoe krijg je hem zover dat hij hetzelfde over jou denkt? Of het nu op een date is of tijdens een avondje stappen; dit zijn de vijf tips die je nodig hebt om te zorgen dat hij voor jou smelt.

1.     Straal uit wie je bent

Ten eerste, zorg dat je geen grijs muisje bent. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid en eigenschappen waar hij trots op kan zijn, dus ook jij. Zorg dat je weet wie je bent en waar je voor staat en ben daar trots op. Misschien ben je niet super spontaan of degene die altijd als eerste met de alerte, grappige opmerkingen komt, of misschien ook wel.

Maar ook stillere en bedachtzame mensen kunnen erg aantrekkelijk zijn. Misschien ben je juist heel sociaal en ben je daardoor soms iets teveel aan het woord. Dat maakt niet uit, zolang je maar uitstraalt dat jij lekker in je vel zit.

Het is dus de oudste en meest uitgemolken tip ooit; maar wees gewoon jezelf. Jij bent geweldig als persoon en als jij dat gelooft dan dwing je de mensen om jou heen dat ook te denken. Dus zorg dat je opvalt, dat hij je zeker niet over het hoofd ziet. Dan zal je jou positieve gedachten ook over hem uitstralen en zal hij ook positief over jou denken.

2.     Lach

Als je niet een heel erg expressief persoon bent, hoef je echt niet de hele tijd te gaan zitten schaterlachen. Toch, let erop dat je vaker een glimlach op je gezicht hebt. Het is waar dat je je daadwerkelijk vrolijker gaat voelen door te lachen, ook al was je het daarvoor niet.

En dit nog buiten het feit dat het is bewezen dat mensen die lachen meteen een heel stuk aantrekkelijker worden gevonden. Bovendien lijk je ook toegankelijker als je lacht. Het is dus een win-win situatie als je wat vaker je mondhoeken omhoog beweegt.

3.     Oogcontact

Oogcontact is in elk soort relatie of conversatie heel belangrijk. Ook in dit geval. Jullie zullen niet kunnen connecten als jij niet in zijn ogen durft te kijken. Niets is zo intens als goed oogcontact. Hier kan je mee spelen. Als hij je iets vraagt en je geeft antwoord, of als jij hem iets vraagt; kijk dan naar beneden, glimlach, bijt eventueel zachtjes op je lip, zodat zijn aandacht even daarnaartoe gaan en kijk dan van onder je wimpers omhoog.

Dit lijkt heel onnatuurlijk als je het zo zwart op wit ziet staan waarschijnlijk, maar veel vrouwen doen het al vanzelf als ze met een man flirten. Hiermee leg je namelijk nadruk op je vrouwelijke puntjes: je lippen, je wimpers en ten slotte je ogen. En als het klikt zal je dat in zijn ogen kunnen zien.

Als je het oogcontact verbreekt, sla je ogen dan neer. Als je namelijk wegkijkt naar de zijkant kan dat al gauw verveeld of ongeïnteresseerd overkomen. Bovendien is het heel ongemakkelijk als je hem de hele tijd aan blijft staren.

4.     Aanraken

Natuurlijk wil je niet letterlijk tegen hem zeggen hoe leuk je hem vindt. Dit kan gelukkig ook subtiel. Lichaamstaal is hierbij heel belangrijk. Buiten het lachen en het oogcontact kun je subtiel laten weten dat je geïnteresseerd bent door af en toe zijn arm aan te raken als je tegen hem praat. Zijn schouder of zelfs zijn hand zijn ook goede ideeën.

Als je je dan iets meer op je gemak voelt bij hem kun je ook speels een beetje in zijn buik prikken. Ook door zijn haar woelen is een goede, maar kijk hiermee uit. Sommige mannen zijn namelijk erg gehecht aan hun kapsel en kunnen dit juist een enorme afknapper vinden. Maar vaak kun je dit zelf wel zien. Als hij het terug doet is dit een zeer goed teken, jullie hebben een connectie.

5.     Het kat- en muisspel

Op het moment dat je hem ziet in een bar, zorg dat je een aantal keer oogcontact hebt, dat je hem opvalt. Zodra je dit drie of vier keer hebt voor een paar seconden, dan weet je dat je opgemerkt bent. Blijf niet te lang kijken, probeer degene te zijn die het contact ook weer verbreekt. Daarna is het belangrijk dat je hem de kans geeft om op je af te komen. Blijf dus niet de hele tijd bij je vrienden staan. Ga even naar het toilet, naar buiten of ga een drankje halen bij de bar.

Ga niet naar hem toe. Hij moet degene zijn die op jou jaagt. Of tenminste, dat moet hij denken. Als hij een gesprek met je aanknoopt, wees dan ook niet té enthousiast. Probeer het in het begin casual te houden voor je begint met hem te flirten door hem aan te raken en te plagen.

Als het een date is, heb je hem misschien al soort van. Of in ieder geval zijn interesse. Deze wil je natuurlijk vasthouden, maar zorg toch dat je niet te happig overkomt. Wat ook belangrijk is bij een date waarbij je gaat eten, zorg dan dat je niet tegenover hem komt te zitten. Dit is ten eerste heel moeilijk met het aanraken en ten tweede associëren veel mensen dit met een sollicitatiegesprek of een businessovereenkomst en dan wordt het dus alleen maar ongemakkelijk.

Kortom

Natuurlijk kan niemand garanderen dat je ook daadwerkelijk succesvol gaat zijn, maar met deze tips moet je al een heel eind komen. Wees jezelf, val op, maak oogcontact, raak hem aan en speel het spelletje. Dat zijn in principe de vijf stappen. En als het dan niet lukt, dan was je misschien gewoon niet zijn type, of is hij er simpelweg niet naar op zoek. Wil je hier nu nog meer over lezen? Lees dan Verover en Houd Hem ebook (voor vrouwen) en Vandaag Vrouwen Versieren (voor mannen).

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *