Over ons – LiefdesCollege

In 2014 werd liefdescollege.nl opgericht door Jaap Bakker. Jaap Bakker is relatietherapeut en was deze site als hobby gestart. Inmiddels is liefdescollege.nl uitgegroeid tot een professionele site met meer dan 150 artikelen over alles wat met liefde te maken heeft. De belangrijkste thema’s van LiefdesCollege zijn:

  • Dating tips
  • Ex terug winnen
  • Liefdesverdriet
  • Relaties

Liefde is geen exacte wetenschap. Desondanks worden de artikelen zo goed mogelijk samengesteld, aan de hand van praktijk ervaring en wat er in de vakliteratuur en wetenschappelijke databanken te vinden is. Zo wordt er o.a. gebruik gemaakt van informatie en data van:

Het doel van Liefdescollege

Wij zijn toegewijd aan het combineren van wijsheid uit de praktijk en onderzoeken om huwelijken, gezinnen en relaties te ondersteunen en te versterken. Wij willen kennis uit de praktijk en van onderzoeken voor iedereen, op een begrijpelijke manier, toegankelijk maken.

Onafhankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze lezers informatie krijgen die niet beïnvloed is door de commerciële belangen van adverteerders. Om deze reden worden onze artikelen niet gesponsord. Dit geeft ons de redactionele vrijheid om eerlijke en betrouwbare informatie te delen met onze lezers.

Persoonlijk advies

Wij krijgen regelmatig berichten van mensen die om persoonlijk advies vragen. Helaas hebben wij niet de capaciteit om in te gaan op dit soort verzoeken. Om een goed advies te kunnen geven is het belangrijk dat we goed inzicht in je persoonlijke situatie hebben. Heb je problemen of zit je met vragen op het gebied van de liefde, dan kan je dit het beste bespreken met een professionele relatietherapeut of psycholoog uit je eigen regio. Op deze site vindt je relatietherapeuten verspreid door heel Nederland.

Contact met LiefdesCollege

Gebruik het contactformulier om met ons in contact te komen.