5 Slimme Plekken & Manieren om een Leuke Man te Vinden

5 Slimme Plekken & Manieren om een Leuke Man te Vinden

Vrijgezel zijn kan soms stress opleveren, vooral als je in een periode zit waarin je snakt naar een leuke vent en het lijkt alsof je die nooit zult gaan tegenkomen.

Het is niet dat je geen dates hebt, want die heb je wel. Het zijn echter geen mannen die geschikt zijn voor een lange-termijn relatie.

Je ziet je vriendinnen stuk voor stuk in relaties belanden en leuke momenten delen met hun vriend. Jij blijft echter hopeloos achter en vrijgezel.

Je vrienden en familie zeggen dat alles goed komt en dat ook jij de ware zult vinden. Je voelt je alleen maar meer onbegrepen door dit soort goedbedoelde adviezen.

In dit artikel lees je de slimme plekken en manieren om een leuke vent te ontmoeten.

Vaak zoeken vrijgezelle vrouwen op de verkeerde plekken. Het zijn die plekken waar ze al jarenlang komen en waar ze maar weinig succes in de liefde hebben gehad.

Maar leuke mannen ontmoeten is makkelijker dan je misschien denkt, je zult alleen wel op de juiste plekken moeten zoeken.

Buiten het kader denken (’thinking outside the box’) is een creatieve manier om snel nieuwe leuke mannen te ontmoeten. Lees hieronder de slimme plekken en ontmoet een leuke vent sneller dan je denkt.

Mannen Ontmoeten #1: Via Online Dating

man laptop online dating

Een van de makkelijkste manieren om leuke mannen te ontmoeten is via het internet. Dit kun je eenvoudig doen terwijl je op de bank ligt te relaxen na een dag hard werken.

Online dating is trending en voor vrouwen een ideaal en makkelijk middel onbekende leuke mannen te ontmoeten.

Alleen al via dating apps zoals Tinder worden ze met honderden tegelijk op een presenteerblaadje aangereikt. Het enige wat jij hoeft te doen is te filteren op mannen die je wel leuk lijken.

Geef leuke mannen op het internet een kans en ga met ze op date als het tussen jullie online klikt.

Als het goed voelt, pak dan samen een drankje of doe iets leuks samen. Chatten kan leuk zijn, maar je merkt pas écht of iemand is zoals hij zich op het internet voordoet, als je hem ontmoet en in de ogen kunt aankijken.

Om eventuele teleurstellingen op de date zo veel mogelijk te vermijden is het wel belangrijk dat je open en eerlijk tegen elkaar blijft.

Doe je zelf niet beter voor dan dat je bent. Je staat zelf ook niet te wachten op mannen die een loopje nemen met de waarheid.

Mannen Ontmoeten #2:  In Het Uitgaansleven

Als je openstaat voor mannelijk contact dan is het uitgaansleven een ideale manier om een leuke man te ontmoeten. Het probleem is echter dat je vaak naar je vaste café gaat.

Daar gaat je hele vriendengroep heen. Het voelt relaxt en vertrouwd. Maar tegelijkertijd ontneemt het je de mogelijkheid om een onbekende leuke vent te ontmoeten.

Als jij enkel oog hebt voor je vrienden dan zal er geen enkele man (nuchter) op je af stappen.

Een man wilt enige zekerheid hebben dat je openstaat voor mannelijk contact. Als jij met een boze blikt naar een man kijkt terwijl hij vriendelijk naar je lacht, dan kun je een ontmoeting wel vergeten.

Pak je beste vriendin een keer bij de hand en ga samen eens op stap in een nieuwe tent of stad waar je nog niemand kent.

Blijf niet iedere week in hetzelfde café hangen. Dit is gezellig, maar de kans dat je hier de ware zult ontmoeten is erg klein.

Sta ook wat meer open voor oogcontact en flirt met mannen die je aantrekkelijk vindt. Laat hem zien dat je hem niet zal vermoorden op het moment dat hij je een drankje aan biedt.

Ben je bang dat je een foute man tegenkomt die alleen in is voor een one night stand? Lees dan deze blog over hoe je dit soort type mannen op tijd kunt herkennen.

Naast clubs en cafe’s zijn er ook nog andere uitgaansmogelijkheden waar je leuke vrijgezelle mannen kunt ontmoeten, zoals:

 • Een pool club
 • Evenementen (festivals, dance feestjes, concerthal etc.)
 • Verjaardagsfeestje
 • Shisha lounge club

Mannen Ontmoeten #3: Op Reis

Reizen is ook een goede manier om mensen in een korte tijd goed te leren kennen. Je kunt met vriendinnen op citytrip gaan of je kiest een reisvakantie solo uit.

Het kan soms wat eng zijn om nieuwe mensen te ontmoeten als je volkomen op jezelf aangewezen bent.

Maar vaak zul je zien, dat als je over die angst bent heen gestapt, je een ontzettend leuke tijd kan beleven met onbekende mensen.

Om het jezelf wat makkelijker te maken kun je deelnemen aan een groepsreis met andere vrijgezellen.

Je doet dan excursies of andere uitjes samen met je reisgenoten. Zo ben je altijd in goed gezelschap en kun je op mensen terugvallen mocht je daar behoefte aan hebben. En wie weet zit die leuke man er wel tussen!

Vaak biedt het reisbureau of het hostel waar je geboekt hebt een kroegentocht aan in de stad of plek waar je heen gaat.

Dit is een leuke manier om onbekende mannen te ontmoeten. Voor je er erg in hebt ga je volledig los op de dansvloer met een leuke man in je armen.

Er gaat een wereld voor je open met single reizen. Weg van de dagelijkse sleur in Nederland maar heerlijk genieten in het buitenland. En wie weet kom jij de ware op strand wel tegen!

Mannen Ontmoeten #4: Tijdens Danslessen

mannen ontmoeten salsa dancen

Dansen kan heerlijk zijn om even de dagelijkse stress van het werk van je af te schudden. Bovendien raak je ook nog eens op een ongedwongen manier in contact met onbekende mannen.

Danslessen volgen is een ontzettend leuke en makkelijke manier om nieuwe mannen te leren kennen.

Denk hierbij aan danslessen zoals:

 • Cubaanse salsa
 • Argentijnse tango

Mannelijke deelnemers staan er vaak open voor om je als beginner wegwijs te maken in het dansen. Je streelt hun ego en voor jou is het een goede manier om nieuwe leuke mannen te ontmoeten.

Is het niet heerlijk om je op de dansvloer te laten leiden door een man die kan dansen?

En voor je het weet doe je een keer een drankje samen of wisselen jullie nummers uit. De danswereld is een eenvoudige manier om nieuwe mensen in je eigen stad te leren kennen.

Mannen Ontmoeten #5: Op de Werkvloer

mannen ontmoeten werkvloer

Mensen zeggen wel eens dat je werken en privé ten alle tijden gescheiden moet houden. Maar liefde op het werk is iets dat je simpelweg overkomt en niet tegen kunt houden.

En dit is ook niet zo gek als je erover nadenkt. Je brengt ontzettend veel tijd door met mensen op een eenzelfde kleine ruimte.

Uit Nederlands onderzoek blijkt dat meer dan 70%(!) van de respondenten in zijn of haar carriere verliefd is geweest op een collega.

Waar je vroeger tien uur aan de lopende band stond en geen tijd had om met je collega een praatje te maken, is dat vandaag de dag totaal anders.

De werkvloer is informeler geworden. Je kunt makkelijk bij je collega’s even binnenwippen.

Ook zijn de werkborrels en bedrijfsuitjes een ideale manier om vrijgezelle mannelijke collega’s wat beter te leren kennen.

Je kunt het eindelijk eens over andere zaken hebben dan het werk. Wie weet oefenen jullie wel dezelfde hobby’s uit en hebben jullie meer met elkaar gemeen dan je in eerste instantie dacht.

Een leuke mannelijke collega daten, is dat wel zo verstandig? Het is zeker mogelijk.

Probeer wel roddels op de werkvloer te voorkomen en blijft discreet onder werktijd.

Je wilt niet dat de hele afdeling ziet dat jullie een verliefd stelletje zijn. Dit brengt roddels en stress met zich mee waar jullie beiden niet op zitten te wachten.

Wil je het toch aan iemand kwijt dat jullie op elkaar verliefd zijn?

Praat er dan over met je leidinggevende en breng je directe collega’s op de hoogte. Zo voorkom je dat jullie opbloeiende liefde op de werkvloer gedoemd is om te mislukken.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

2 Reacties op "5 Slimme Plekken & Manieren om een Leuke Man te Vinden"

 1. Peetje

  says:

  Waar zijn die leuke mannen die single zijn? Niet op de dating site !! Niet gelijkwaardig en het profiel klopt vaak niet met de werkelijkheid. Er zijn (bijna) net zoveel mannen single als dames. Er zou toch een manier kunnen zijn hen te ontmoeten ! So tell me ?

 2. Dirk

  says:

  Ik zoek een vriend die ik kan vertrouwen en verwennen met liefde en genegenheid

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *