5 Tips om Veel Dates te Scoren via Feeld

Tegenwoordig zijn er talloze datingapps die je binnen een paar minuten op je telefoon kan downloaden. Aan de ene kant is dat natuurlijk ontzettend positief, want er zijn meer manieren dan ooit om een (seks)date te scoren. Aan de andere kant kan dat ook wel een beetje onoverzichtelijk zijn, want wat zijn nou precies de verschillen tussen al die apps, en hoe gebruik je ze op de juiste manier?

In dit artikel zoom ik in op datingapp Feeld. Je leert wat het verschil is tussen Feeld en andere datingapps, en bovendien zal ik je uitleggen hoe je optimaal gebruik maakt van Feeld, door je een vijftal tips te geven waarmee je maximaal zult scoren op deze app! Lees dus vooral verder als je graag mensen wilt oppikken via Feeld, want dat zal voor je succeskansen zeker geen kwaad doen!

Wat is Feeld voor app?

Voordat je weet of Feeld een handige app is voor jou, moet je natuurlijk wel weten met wat voor app je eigenlijk te maken hebt. Wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie, dan is Feeld niks voor jou. Deze app is namelijk specifiek bedoeld voor het regelen van seksdates. Daar komt nog bij dat het meestal gaat om de wat meer spannende, kinky seks.

Voorheen heette Feeld 3under, en dat suggereert al waar de app oorspronkelijk voor bedoeld was: trio’s. Inmiddels heeft de doelgroep van Feeld zich uitgebreid naar iedereen met seksuele fantasieën die nét iets verder gaan dan “gewone” seks. Denk hierbij aan het uitleven van kinks, fetisjen en seksuele fantasieën die enigszins taboe zijn. Elke geaarheid is bovendien welkom, en ook stellen kunnen (naast singles) een account aanmaken.

Omdat het gaat om seksuele fantasieën die een beetje buiten de mainstream liggen, zijn de accounts op Feeld grotendeels anoniem. Echte namen zul je op Feeld zelden tegenkomen, en hetzelfde geldt voor herkenbare foto’s. Heel gek is dat niet, want je wil waarschijnlijk niet dat mensen er op je werk achter komen wat jouw seksuele fantasieën zijn. Dat maakt wel dat je extra voorzichtig moet zijn als je met mensen afspreekt.

Op de profielen van Feeld staat dus weinig persoonlijke informatie. Waar je echter wel veel informatie over zal vinden, is de seksuele wensen van een persoon of koppel. Zo kun je meteen zien of jullie dezelfde fantasieën hebben of niet, en of het dus zin heeft om te matchen. Hierdoor vind je makkelijker iemand die jouw fantasie deelt dan op bijvoorbeeld Tinder of Happn.

“Iedereen op Feeld weet wat het voor app is, dus er is geen reden om verlegen te doen.”

Hoe scoor ik zoveel mogelijk seksdates via Feeld? 5 onmisbare tips

Ben jij op zoek naar vrijblijvende en een beetje kinky seks, dan is Feeld dus het ideale platform voor jou. Dat wil echter nog niet zeggen dat je op dit platform ook succes zult hebben. Daarvoor is meer vereist. Elke app heeft zo z’n eigen strategieën voor succes, en voor Feeld is dat zeker niet anders. Met de volgende tips maak jij de kans op succes zo groot mogelijk:

  1. Denk echt goed na over wat je wel en niet wil
  2. Neem de tijd voor het uitzoeken van foto’s
  3. Werk een beetje aan je lichaam
  4. Word geen hork omdat het om seks gaat
  5. Praat niet te lang alleen via de app

Tip 1: Denk echt goed na over wat je wel en niet wil

Wie op een seks- of datingapp zit, heeft natuurlijk meestal tot doel om zoveel mogelijk matches te behalen, zodat je kan uitkiezen wie je graag wil. Op Feeld is er daarom een prikkel om zoveel mogelijk seksuele fantasieën in je bio op te nemen, want dan is de kans natuurlijk het grootst dat de interesses van iemand anders overlappen met die van jou. Ik raad je echter aan dit niet te doen.

Het is belangrijk dat je alleen dingen die je écht wilt doen opneemt in je profiel. Doe geen dingen waar je je niet fijn bij voelt, enkel en alleen omdat je het idee hebt dat dat móet om matches te krijgen. Je grenzen verleggen is natuurlijk prima, maar denk wel goed na of je iets wel voor het eerst met een wildvreemd persoon wil doen, of toch liever met iemand die je al wat meer vertrouwt.

“Dat alles kán op Feeld, wil natuurlijk niet zeggen dat alles ook móet.”

Je kan natuurlijk ook glashard liegen en pas op de date zelf zeggen dat je ergens helemaal geen zin in hebt, maar dan zal je sekspartner natuurlijk bijzonder teleurgesteld zijn. De kans is dan zelfs groot dat die persoon boos wordt, en dat je onverrichterzake weer naar huis wordt gestuurd. Daarom kun je maar beter gewoon eerlijk zijn over wat je wel en niet wil.

Bedenk ook dat mensen misschien afgeschrikt worden als jij de meest extreme fantasieën in je bio zet. Iemand die alleen maar op zoek is naar een trio, zal misschien een beetje bang worden van SM-werktuigen en onderwerpingsfantasieën. Het werkt dus helemaal niet altijd in je voordeel om zoveel mogelijk seksuele fantasieën in je profiel te zetten, het kan mensen ook afschrikken.

Tip 2: Neem de tijd voor het uitzoeken van foto’s

Iedereen die ooit een datingapp heeft gebruikt, weet dat de juiste profielfoto het verschil maakt tussen duizend matches en geen enkele match. Eerste indrukken zijn eigenlijk in elke context enorm belangrijk, en hetzelfde geldt ook voor Feeld. Het is daarom ook op Feeld belangrijk om de tijd te nemen om de juiste foto’s voor je profiel uit te kiezen.

“Bij een slechte eerste indruk krijg je op Feeld niet eens meer de kans op een tweede indruk.”

Het gaat natuurlijk wel om een ander soort foto’s dan op Tinder. Je gezicht wil je waarschijnlijk niet laten zien vanwege anonimiteit, zeker niet omdat er waarschijnlijk een grotendeels naakt lichaam onder te zien is. Zeker als je echt naaktfoto’s op je profiel zet, moet je je gezicht er echt niet op zetten, want dat soort foto’s kunnen verspreid worden naar mensen die je kent, en kunnen de rest van je leven problemen opleveren.

Zorg er verder met je foto’s voor dat je zo goed mogelijk uit de verf komt. Ieder lichaam heeft plus- en minpunten, en door je daar bewust van te zijn, kun jij je betere kanten aanprijzen en je zwakkere punten juist een beetje verbergen. Dat lijkt misschien oneerlijk, alsof je je beter voordoet dan je bent, maar dat doet iedereen. Je kan het je dus waarschijnlijk niet veroorloven om als enige wél 100% eerlijk te zijn, want dan heb je een enorm nadeel ten opzichte van anderen.

Zorg ook dat je foto’s niet allemaal hetzelfde zijn. Fotografeer jezelf vanuit meerdere hoeken (maar heb dus wel oog voor je zwakke en sterke punten). Als je maar vanuit één hoek foto’s hebt, dan worden mensen soms (terecht) een beetje achterdochtig. Het lijkt dan alsof er maar één hoek is van waaruit je er goed uitziet, waardoor je in het echt dus alleen maar kunt tegenvallen. Met zo iemand willen mensen daarom vaak bij voorbaat al niet matchen.

Tip 3: Werk een beetje aan je lichaam

Laten we er niet omheen draaien: datingapps zijn niets meer en niets minder dan een vleeskeuring. Bij apps die zich specifiek op seksdates richten, zoals Feeld, is dat natuurlijk alleen nog maar meer het geval. Het kan daarom absoluut geen kwaad om een wat vaker te gaan sporten, en misschien een beetje af te vallen, om een (extra) mooi lichaam te krijgen.

Op Feeld is je gezicht zoals gezegd niet te zien, en in je persoonlijke interesses zal niemand geïnteresseerd zijn (tenzij het gaat om een heel specifiek soort interesse). Waar op Tinder een aantrekkelijk lichaam enorm helpt, is het op Feeld dus letterlijk je enige visitekaartje. Op Tinder helpt het om eens de sportschool in te duiken, maar op Feeld kan het ronduit noodzakelijk zijn.

“Feeld draait puur om seks, en met een goede persoonlijkheid kun je niet naar bed.”

Je moet natuurlijk ook weer niet overdrijven, want de meeste mensen op Feeld zullen ook geen modellen zijn. Het hangt daarom ook een beetje af van je seksuele fantasieën hoe aantrekkelijk je eruit moet zien. Wil je iets vrij “tams”, zoals een trio, dan zal er veel competitie zijn. Een goed lichaam is dan dus een must. Wil je iets heel uitzonderlijks, dan zullen mensen waarschijnlijk al blij zijn dat ze iemand hebben gevonden die deze fantasie deelt, en is je lichaam dus wat minder van belang.

Ongeacht dit alles is het natuurlijk ook gewoon goed voor je gezondheid om beter te eten en meer te sporten, dus uiteindelijk doe je jezelf er hoe dan ook een plezier mee. Bovendien zal je zelfvertrouwen er waarschijnlijk ook een boost door krijgen. Meer seksdates zijn dus een prima excuus om in meer aspecten je leven te verbeteren.

Tip 4: Word geen hork omdat het om seks gaat

Feeld draait, zoals gezegd, alleen om seks. Het ligt daarom voor de hand dat mensen via Feeld niet uitgebreid over koetjes en kalfjes gaan praten voordat ze hun seksuele fantasieën op tafel leggen. Het kan echter wel helpen als je een klein beetje charmant blijft. Uitgebreide gesprekken hoeven niet, maar een beetje basale beleefdheid doet je kansen alleen maar goed.

Begin een gesprek dus gewoon met een begroeting, een “hoi” of “hallo”, en niet met een ongevraagde dickpic. Wie meteen over expliciete seksuele handelingen begint, loopt het risico zijn partner af te schrikken. Niet iedereen op Feeld is even ervaren met het platform, en voor sommige mensen zullen anonieme seksdates nog best een beetje spannend zijn.

Bovendien kan je persoonlijkheid ook best aantrekkelijk zijn. Ik zei eerder dat je met persoonlijkheid niet naar bed kunt, maar dat is maar ten dele waar. Wanneer je laat zien dat je een beetje charmant en grappig bent, bijvoorbeeld met creatieve dirty talk, dan kan dat wel degelijk een pluspunt zijn, ook voor mensen die alleen maar op zoek zijn naar één seksuele ontmoeting.

“Psychologische onderzoeken laten zien dat mensen metéén als minder aantrekkelijk worden gezien wanneer ze zich lomp gedragen.”

Houd echter wel voor ogen wat jullie doel op Feeld is. Als je inhoudelijke gesprekken over niet-seksuele onderwerpen gaat voeren, dan zal de interesse van je gesprekspartner al snel uitdoven, en is de kans groot dat je uiteindelijk genegeerd wordt. Je maakt geen Feeld-account omdat je op zoek bent naar een goed gesprek, en dus moet je niet de tijd van je matches verspillen.

Tip 5: Praat niet te lang alleen via de app

Iets wat niet alleen op Feeld van belang is, maar ook op meer traditionele datingapps als Tinder, is dat je het gesprek op tijd afkapt door voor te stellen om af te spreken in real life. Laat je het gesprek te lang voortkabbelen, dan gaat de spanning eruit, en wordt de kans steeds groter dat iemand interesse verliest. Als het puur gaat om seksdates, zoals op Feeld, is dat nog veel meer het geval.

Mensen zitten met precies één doel op Feeld, en dat doel willen ze dan ook binnen een redelijk korte tijd bereikt hebben, anders gaan ze gewoon door naar de volgende match. Gesprekken op Feeld zijn meer een soort beleefdheid, en niet waar het uiteindelijk om draait. Zorg er dus voor dat je snel afspreekt om elkaar in het echt te ontmoeten, want het geduld van je gesprekspartner zal snel op zijn.

“Het spreekt hopelijk voor zich dat je het op Feeld niet over je familie of je baan moet gaan hebben.”

Het is wel goed om even een soort basisklik vast te stellen voor je met elkaar afspreekt. Mensen willen graag wel weten of je een beetje als een normaal, te vertrouwen persoon overkomt. Wees dus ook niet té snel, want dan kan je overkomen als een gretige engerd. Vaak zal je wel aan je gesprekspartner merken of die nog behoefte heeft aan een gesprekje of niet, dus let ook goed op wat de ander jou vertelt met zijn of haar berichtjes.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

1 Reactie op "5 Tips om Veel Dates te Scoren via Feeld"

  1. Hans van os

    says:

    Ik zou graag kennis willen maken met jullie dating app ik heb geen Apple. Kan dat ook. Heb sinds kort geprobeerd te daten via allerlei sites maar knapte daar echt op af vaak gaat het daar alleen maar om te cashen. Jammer want ik heb best wel mijn eigen verhaal en behoefte die daar echt niet wordt gehoord hoop dat ik bij jullie met meer respect bekeken ga worden. Vr. Gr. Hans

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *