7 Slimme Tinder Tips om Meer Seks Te Krijgen

Tinder is dé belangrijkste app geworden voor mensen die op zoek zijn naar een date, een aansluiting, een langdurige relatie en/of een onenightstand, of gewoon willen kijken wat voor interessante singles er in hun omgeving zijn.

Dankzij het vele gebruik van smartphones zijn traditionele datingsites al een langere tijd aan het afnemen en dit is natuurlijk gunstig voor datingapps. Tinder neemt een enorm deel van de datingapp-markt in beslag. Als we het over datingapps hebben, dan denken we vrijwel altijd direct aan Tinder.

Voor veel jonge mensen zijn de naam van het merk en de functies ervan synoniem geworden voor daten. Jonge mensen hoor je dan ook regelmatig zeggen: “Ik zit weer op Tinder hoor!” als een manier om aan te geven hoe het zit met hun relatiestatus, en “Ik zou wel naar rechts swipen” wordt al gebruikt om aan te geven of je iemand aantrekkelijk vindt of niet.

In dit artikel gaan we in op hetgeen waar Tinder om bekend staat: de hook-ups, onenightstands en friends with benefits-relaties. Je leest hier hoe je meer seks krijgt via Tinder door het gebruik van een aantal slimme Tindertips.

7 slimme Tindertips om meer seks te krijgen

Het moge duidelijk zijn dat je anders te werk gaat als je op zoek bent naar een relatie dan wanneer je op zoek bent naar seks. Dit betekent echter niet dat je helemaal niet meer je best hoeft te doen om een beetje leuk en normaal over te komen en je meteen over kunt gaan op grove berichtjes.

Ook tijdens seksafspraakjes willen de meeste mensen toch graag ook een normaal gesprek kunnen voeren voor en na de seks. Daarnaast is seks hebben iets heel intiems en wil je dit toch graag doen met een normaal persoon.

“Je hoeft geen soulmates te zijn, maar niemand wil een hork mee naar huis.”

Hieronder geven wij je de beste Tindertips om meer seks te krijgen door het gebruik van Tinder.

1.     Bestudeer het profiel van de potentiële matches goed

Tinder kan worden gebruikt voor veel verschillende doeleinden, zoals in de inleiding van dit artikel al is beschreven. Echter, als Tinder voor zoveel verschillende doeleinden wordt gebruikt, hoe weet je dan of de persoon in je matchlijst op zoek is naar vriendschap, gewoon een leuke date of serieuze dating?

Het eerste wat je moet doen, is de profielen van de potentiële matches goed bekijken. Regelmatig zetten mensen namelijk in hun bio waar zij naar op zoek zijn.  Als je bijvoorbeeld de zin “geen ONS” op Tinder ziet in iemands bio, staat dat voor “geen onenightstands” en betekent dit dat het onwaarschijnlijk is dat die persoon geïnteresseerd is in losse seks.

Hetzelfde geldt voor zinnen als “geen hook-ups”, “op zoek naar iets serieus of langdurigs” en “geen players.” Als deze zinnen in de bio staan, dan weet je bijna 100% zeker dat hier geen seks uit gaat komen.

Evenzo zal iemand die zinspeelt op losse seks of een onenightstand waarschijnlijk zinnetjes gebruiken als ‘ik zoek een relatie zonder verplichtingen’ of ‘op zoek naar iets casuals’, of minder expliciete zinnetjes als ‘alleen op Tinder om plezier te hebben.’ In dat geval kun je wel naar rechts swipen.

Als je zo te werk gaat op Tinder, is de kans dat je meer seks zult hebben een stuk groter. Je krijgt namelijk nu alleen matches binnen die hetzelfde willen als jij! Dit is één van de beste Tindertips die je kunt inzetten!

2.     Maak het ook makkelijk voor anderen

Je kunt Tinder voor verschillende doeleinden gebruiken, maar het zal je uiteindelijk verder brengen door het voor jezelf en alle anderen duidelijk te maken; als je precies weet waarnaar je op zoek bent, heb je ook een grotere kans om het te vinden. In dit geval ben je op zoek naar seks, maak dat dus ook duidelijk.

Als je niets anders zoekt dan seks, moet je dat duidelijk maken, idealiter in je biografie (‘niet op zoek naar iets serieus’, ‘op zoek naar plezier en niets meer’) of in ieder geval zodra je begint te kletsen met je matches. Als je serieus op date wilt gaan, moet dat ook meteen duidelijk zijn voor iedereen die met je in contact komt of wil komen.

“Je hebt helemaal niks aan matches die iets totaal anders willen dan jij.”

Als je eenmaal duidelijk weet wat je wilt en je er ook voor hebt gezorgd dat anderen dit weten, moet je het perfecte profiel maken om je kans op matches (en seks) te maximaliseren. Dit doe je door één goede foto als eerste of “hoofdfoto” uit te kiezen en dan diversiteit te laten zien in je foto’s.

Een bio is altijd zeer belangrijk op Tinder. Je hoeft geen bio toe te voegen aan je account, maar het is wel slim om het te doen. Je kunt in die paar woorden toch laten zien wat voor persoon je bent en waar je naar op zoek bent. Laat de bio over jezelf gaan en houd het kort maar krachtig.

Ook dit is dus weer een heel belangrijk Tindertip voor meer seks!

3.     Gebruik Tinder optimaal

Afhankelijk van hoeveel geld je bereid bent uit te geven op Tinder, heeft Tinder verschillende handige opties om je kans op meer matches en seks te maximaliseren.

 • De Boost-functie kan je bijvoorbeeld helpen bij het verhogen van het aantal matches dat je krijgt, omdat het je een halfuur naar de voorkant van de wedstrijdlijn duwt voor mensen in jouw omgeving.

Nadat de Boost-sessie voorbij is, zie je statistieken over hoeveel meer exposure je profiel heeft gekregen, zodat je er zeker van kan zijn dat je waar voor je geld krijgt. Natuurlijk moet je voor dit privilege betalen en gratis gebruikers kunnen niet dicteren waar in de wachtrij hun profielen verschijnen.

 • Een mogelijke valkuil van Tinder is dat het swipen zo reflexief wordt dat het gemakkelijk is om per ongeluk iemand naar links te swipen omdat je te snel gaat. In die gevallen is de terugspoelfunctie van Tinder van onschatbare waarde – als je bereid bent een paar euro uit te geven kun je terugswipen als je een foutje hebt gemaakt!
 • Als je bereid bent te betalen voor Tinders abonnementsservices, Tinder Plus of Tinder Gold, kun je de Passport-functie ontgrendelen, waarmee je in verschillende steden en zelfs landen kunt swipen.

Zo kun je bijvoorbeeld in Amsterdam zijn, maar over een week Londen bezoeken, en met Passport kun je dan alvast swipen voor volgende week in Londen. Ideaal dus als je ook liefjes in andere landen wilt hebben.

4.     Gebruik de Super Like-functie van Tinder

Ook als je niet bereid bent te betalen voor het gebruik van Tinder, zijn er een aantal Tindertips die je kunt toepassen om meer matches en seks te krijgen via Tinder. Eén daarvan is bijvoorbeeld het gebruiken van de Super Like-functie, die een andere Tindergebruiker vertelt dat je hem of haar echt leuk vindt, waardoor je vooraan in de wachtrij komt te staan ​​(gratis gebruikers krijgen één Super Like per dag).

5.     Kijk naar wie aan het begin van je wachtrij verschijnt

Nog een slimme Tindertip om in gedachten te houden is dat de mensen die al rechts hebben geswipet bij het zien van jouw profiel waarschijnlijk aan het begin van jouw wachtrij verschijnen.

Het is dus zeker de moeite waard om goed op de profielen te letten die aan het begin van je swipe-sessie verschijnen. Dat gezegd hebbende, is constant naar rechts swipen om het gewoonweg superveel matches te krijgen een slecht idee, omdat het betekent dat je zult matchen met mensen waarin je misschien zelf niet echt geïnteresseerd bent.

Swipe dus wel alleen naar rechts bij mensen met wie je écht hoopt te matchen, zodat wanneer je die: “Gefeliciteerd! Het is een match!”-alert ziet, je daar echt blij van wordt. Zo zorg je ervoor dat je niet daarna allemaal mensen weer moet gaan unmatchen. Dit kost alleen maar tijd en moeite.

6.     De openingszin

Je hebt communicatieve vaardigheden nodig, anders ga je gegarandeerd falen. Omdat je je matches in beginsel alleen op de app spreekt, zul je geen seks krijgen tenzij je ook in het echte leven met ze kunt praten.

“Het internet is superhandig, maar je kunt er geen seks mee hebben.”

Een aantal berichtfouten geven we je hieronder:

 • “Hallo.”
 • “Hey hoe gaat het?”
 • ” Je bent zo sexy/lekker/mooi/cute.”
 • “Neuken?”

Klinken dit als leuke en interessante openingszinnen waarna er een fantastisch gesprek ontstaat? Waarschijnlijk niet, dat heb jij ook wel door. Als een vrouw of man een fatsoenlijk profiel heeft, zullen veel mannen/ vrouwen deze persoon benaderen op Tinder. Heel veel. Als je wilt dat hij of zij je bericht beantwoordt, zeg dan iets interessants. Zorg ervoor dat je eruit springt!

De gemakkelijkste manier om te laten zien dat je echt geïnteresseerd bent, is door goed zijn of haar profiel te bekijken en er iets over te zeggen. Kijk of je iets gemeen hebt en begin hierover, of benoem iets dat je opviel en dat je leuk vond om te zien.

Een aantal voorbeelden van goede openingszinnen zijn:

 • “Dat ijsje dat je op één van je foto’s hebt, ziet er heerlijk uit. Samen op een ijsdate gaan? ;)”
 • “Ben je vanuit Amsterdam naar Rotterdam verhuisd? Riskante keuze. Voel je je al een beetje thuis in Rotterdam? Zo niet, dan kan ik je alle leuke plekjes hier wel laten zien.”
 • “Ik zie dat je Parijs hebt bezocht. Ik ook. Wat was je favoriete ding in de stad?”
 • “Ik hou van de foto van jou in Parijs. Ben jij een echte wereldreiziger?”
 • Als je haast hebt (en je hebt een profiel dat goed genoeg is om even snel door te scannen), kan een “Naam!” kan ook werken. Waarom? Het is hun naam. Het is veel persoonlijker dan alleen ‘Hey!’.

“Hey!”, geeft aan dat je niet weet wat je moet zeggen of dat het je niet genoeg kan schelen om iets interessants te zeggen. Het gebruik van hun naam is persoonlijk en zelfverzekerd. Zelfs als je alleen op zoek bent naar seks, moet je wel interessant genoeg zijn om seks mee te hebben.

Dit is misschien wel de belangrijkste Tindertip in dit artikel. Zonder leuk, interessant en sympathiek over te komen, wordt het hebben van veel seks al snel lastig.

7.     Hem of haar vragen

De laatste Tindertip (maar één van de belangrijkste) gaat over het afspreken. Als je eenmaal een leuk gesprek hebt, moet je natuurlijk doorpakken. Na een paar keer te hebben gepraat en dat allebei leuk te hebben gevonden, wil je dingen laten gebeuren. Hoewel je misschien een geweldige online chemie hebt, is dit niet altijd zo in het echt. Probeer dus lekker snel af te spreken.

Communiceer lang genoeg om te laten zien dat je een gesprek kunt voeren (dat duurt eigenlijk maar een paar regels heen en weer), verplaats het dan naar WhatsApp (of iets dergelijks) en plan een datum om af te spreken.

Je kunt ze zelfs vertellen dat je liever in het echt kletst dan online.  Als iemand dan het gesprek verlaat en geen interesse meer toont, ga dan gewoon verder. Er zijn genoeg vissen in de zee. Tinder is gevuld met mensen. Er zullen dus ook genoeg mensen zijn die stoppen met tegen je te praten, that’s life.

Jij realiseerde je of de ander realiseerde zich dat jullie niet echt bij elkaar passen, iemand anders kwam misschien naar voren die interessanter was, of jij of de ander kreeg het druk met het leven en had geen tijd om te flirten. Ook zijn er altijd nog de mensen die Tinder gewoon gebruiken voor een ego-boost en in de eerste plaats al nooit van plan waren je te ontmoeten. Dat kan gebeuren en als dat gebeurt, ga dan gewoon verder.

Als iemand echt heel cool klonk, stuur ze dan na een dag of twee nog een berichtje. Als ze dan nog niet antwoorden, laat het dan voor wat het is. Je hoeft ze niet meteen te unmatchen. Het kan ook zo zijn dat ze de app even hebben verwijderd of niet meer gebruiken en later pas je match/berichtje zien. Maak je in ieder geval niet te druk en wacht het allemaal rustig af.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *