11 Kenmerken om een Player of Foute Man te Herkennen

Het is alweer enkele weken geleden dat jullie elkaar voor het eerst leerde kennen in de kroeg. Hij was onweerstaanbaar vanaf de eerste blik.

Hij lag al bij je in bed voordat je er erg in had.  Toch was het geen one night stand. Hij wilde je vaker zien.

De derde date was gepland en je had er zin. ‘Eindelijk een leuke vent ontmoet!’ dacht je bij jezelf.

Maar toen ontdekte je iets wat je nooit had durven vermoeden..

Iedere vrouw denkt de foute man op tijd te kunnen ontmaskeren. De pijnlijke waarheid is dat maar weinig vrouwen in de gaten hebben dat ze een player daten.

Vaak komen ze er pas achter wanneer het te laat is.

In dit artikel leer je de typische kenmerken van een foute man herkennen. Het profiel van een player  kan je een hoop verdriet en ellende besparen in de toekomst.

Players zijn vaak charmant, intelligent en aantrekkelijk. Ze hebben op het eerste oog alles mee en weten ook precies wat ze tegen je moeten zeggen.

Je gaat in hem geloven. Hij wordt verslavend. Je rationeel denken raakt vertroebeld.

Toch zijn er enkele typische kenmerken waar je een player aan kunt herkennen.

Kenmerk 1: Hij Heeft Weinig Tijd Voor Jou

De tijd van een foute man is waardevol. Of het nu gaat om vrouwen daten, geld verdienen of plezier maken met zijn vrienden.

Voor hem sta je altijd op de tweede plaats. Er zijn immers meer vrouwen waar hij zijn tijd aan moet verdelen.

Hij ziet je niet als dé vriendin maar als een van zijn vriendinnen. Je bent onderdeel van zijn harem.

Hij geeft je net genoeg om je aan het lijntje te houden. Jij hunkert naar meer tijd voor jullie twee. Een player weet dat en zal je stapelgek maken met zijn wispelturige gedrag.

Kenmerk 2: Hij Heeft Foute Vrienden

playervrienden

Ooit naar zijn vrienden gekeken? Een persoon leer je goed kennen aan de hand van zijn beste vrienden.

Als zijn vrienden allemaal vrijgezel zijn en het liefste hun tijd doorbrengen in de nachtclubs, dan weet je hoe laat het is.

Players trekken nu eenmaal veel met elkaar op. Als een roedel hyena’s struinen ze het nachtleven af op zoek naar nieuwe vrouwelijke slachtoffers.

Luister naar je gevoel. Voel jij je op je gemak bij zijn vrienden of je heb je het gevoel dat ze je voor de gek houden en achter jou rug over je praten?

Vertellen ze openlijk over hun nieuwe veroveringen in jou bijzijn? Let dan op want er is een kans dat je wordt besodemieterd.

Kenmerk 3: Hij Is Enkel Uit Op Seks

playeralleensex

Als jullie elkaar alleen zien onder de lakens dan weet je dat er iets niet goed zit. Zie je hem nooit wanneer je ongesteld bent of doen jullie amper leuke dingen samen?

De kans is groot dat je te maken hebt met een player.

Players hebben een grote behoefte naar seks. Seks is de brandstof van iedere player. Waarschijnlijk zijn jullie vrij snel samen het bed ingedoken.

En dat bed zoekt hij ook steeds weer op als je bij hem bent.

Mannen die op zoek zijn naar een relatie hoeven niet iedere keer seks op het moment dat jullie elkaar ontmoeten.

Ze houden van intimiteit maar vinden het net zo interessant om je als persoon beter te leren kennen.

Natuurlijk is seks een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie, maar het is geen voorwaarde die iedere keer weer eerbiedigt moet worden.

Kenmerk 4: Zijn Privéleven Is Onbekend

playerpriveleven

Players hechten veel waarde aan hun privéleven. Omdat ze veel vrouwen daten vinden ze het belangrijk dat een groot gedeelte van hun leven een mysterie voor je blijft.

Zo kunnen ze nooit betrapt worden op hun werk of hun favoriete tent waar ze hun vrije tijd spenderen.

Hoe meer details jij van hem weet, des te makkelijker wordt het voor jou om hem te ontmaskeren. Ontwijkt hij veel vragen over zijn leven?

Of geeft hij vage antwoorden waar je niets mee kunt. Zijn rookgordijn heeft een belangrijke reden.

Heb je nog na vier dates nog steeds geen enkel idee wat hij in het dagelijks leven doet? Dan zijn er bepaalde aspecten van zijn leven die hij geheim wilt houden.

Kenmerk 5: Hij Vermijdt Zijn Vrienden of Familie (in jou bijzijn)

playerfamilie

Je hebt het gevoel zijn vrienden en zijn ouders te kennen omdat hij het er wel eens over heeft. Merkwaardig genoeg heb je ze nog nooit ontmoet.

Hoe zou dat toch komen?

Als een man stapelverliefd is op zijn date dan wilt hij niets liever dan jou voorstellen aan zijn ouders en vrienden. Hij wilt op een goede manier met je pronken en laten zien hoe speciaal je voor hem bent.

Als een man jou geïsoleerd houdt van zijn sociale omgeving, dan is dit niet omdat hij jou alleen voor zichzelf wilt.

Waarschijnlijk houdt hij er nog meerdere vrouwen op na. Daarom wilt hij geen verkeerde signalen aan zijn vrienden en familie afgeven dat jij zijn vriendin bent.

Voor je het weet krijgt hij afkeurende blikken van zijn vader of moeder.

Kleine kanttekening daarbij dat een man soms ook last van bindingsangst kan hebben en niet perse hoeft vreemd te gaan.

Misschien is hij in het verleden gekwetst door vrouwen en wilt hij eerst meer zekerheid voor zichzelf voordat hij jou gaat voorstellen aan zijn dierbaren.

Kenmerk 6: Hij Is Goed In Omgang Met Vrouwen

goedmetvrouwen

Mannen die geregeld daten en one night stands hebben zijn goed in omgang met vrouwen. Ze weten wat ze wel en niet moeten doen.

De meeste mannen hebben moeite om vrouwen te versieren. Ze worden onhandig, nerveus, verlegen of weten zich geen houding te geven. De player niet.

Hij heeft er geen enkele moeite mee om je fysiek aan te raken en weet ook precies hoe hij jou om zijn vinger moet binden. Hij kan romantisch, lief en grappig zijn.

Hij zorgt voor snelle onweerstaanbare seksuele aantrekkingskracht en is in staat om al je principes over seks over boord te laten gooien.

Een player zal er bovendien alles aan doen om jou zover te krijgen.

Kenmerk 7: Hij Is Vaak Onbereikbaar

playerwhatsapponbereikbaar

Foute mannen zijn vaak onbereikbaar. Ze nemen vaak de telefoon niet op en bellen zelden terug.

De player reageert wanneer hij zin en tijd heeft. Hij doet geen enkele moeite om contact met je te zoeken. Jouw whatsappjes laat hij onbeantwoord.

Hij doet bovendien geen enkele moeite om contact met je te zoeken. Deze desinteresse zie je vaak als je met een player seks hebt gehad. Hij heeft je veroverd en het contact hoeft zo nodig niet meer.

Het verschil tussen een foute man en een man die goede intenties met je heeft is dat de laatste man contact met je zal willen blijven behouden nadat hij seks met je heeft gehad.

Kenmerk 8: Hij Is Vreemdgegaan

playerseks

Aangezien een player vaak hetzelfde doet bij meerdere vrouwen is de kans groot dat hij wel eens wat steken laat vallen en gesnapt wordt.

Heb je negatieve verhalen over hem gehoord van je vriendinnen of zijn ex-scharrels?

Waar rook is, is vuur. De kans is groot dat er een kern van waarheid in zit. Zijn vreemdgaan komt niet zomaar uit de boom vallen.

Mannen die vreemdgaan hebben de vaker de neiging om weer vreemd te gaan in nieuwe relaties, zo blijkt uit Amerikaans onderzoek.

Het opdoen van nieuwe seksuele ervaringen is voor vreemdgangers verslavend.

Kenmerk 9: Hij is Vergeetachtig

Mannen die veel vrouwen tegelijkertijd daten hebben er vaak moeite mee om persoonlijke details te onthouden.

Ze halen de persoonlijke informatie van verschillende vrouwen door elkaar en weten soms niet meer wat ze tegen je gezegd hebben.

Daardoor maakt een player soms een warrige indruk. Ook kan zijn agenda er heel anders uitzien dan dat hij jou heeft verteld.

Sta er niet van te kijken als je een player in de nachtclub weer tegenkomt terwijl hij tegen jou gezegd heeft dat hij moest werken.

Kenmerk 10: Zijn Telefoon Is Heilig

telefoonisheilig

Doet hij raar als je zijn telefoon wilt gebruiken? Raakt hij in stress en paniek als je vraagt om even te mogen internetten?

Is zijn smartphone zwaarder beveiligd dan Fort Knox? Kans is groot dat er dingen in staan die het daglicht niet kunnen verdragen.

Hij is bang dat je zijn Tinder matches ziet of leuke whatsapp gesprekken met andere vrouwen leest.

Kenmerk 11: Je Gevoel Laat de Alarmbellen Rinkelen

alarmbellen

Eén of twee kenmerken zeggen misschien niet zoveel. Maak je dus niet al te druk als een man aan één van de bovenstaande kenmerken voldoet.

Iedere man vertoont wel eens vreemd of irritant gedrag. Dat maakt ons menselijk. Maar zodra je iedere keer weer gevoel krijgt dat er iets niets klopt aan je date, dan weet je dat je moet oppassen.

Praat eens met je vriendinnen en benoem de situatie. Vaak helpt het om het met andere mensen erover te hebben.

Omdat je dol op iemand bent krijg je soms een vertroebeld beeld. Door in gesprek te gaan met een neutrale toeschouwer kun je alles op een rijtje zetten en voor jezelf de keuze maken of je ermee door wilt gaan of niet.

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

6 Reacties op "11 Kenmerken om een Player of Foute Man te Herkennen"

 1. Joost

  says:

  Ik beschouw mijn telefoon als heiliger dan de paus, maar ik ben er toch wel heilig van overtuigd dat ik geen player ben, daar heb ik de skills en het zelfvertrouwen niet voor. Of geldt dat alleen in specifieke situaties?

 2. Renske

  says:

  Die telefoon doet het hem idd. mijn ex was zo beschermend over zn telefoon. Zelfs ik (zn vriendin) mocht er niet in kijken! Dan weet je wel dat het fout zit maar ik was naief. bleek ie achteraf vreemd te gaan.. walgelijk mannetje!!

  • Jan

   says:

   Ik weet niet of dat nu gelijk zegt dat hij fout is. Ik bedoel, ik hou er ook niet van als mensen op mijn telefoon gaan kijken. Maar aan de andere kant, als ie het wel is, dan kan ik weinig zeggen

 3. Simone

  says:

  Ik weet nog wel wat kenmerken van een foute man... Geloof me maar ik ben jarenlang bedrogen door een hele foute man die ik nooit meer hoef te zien.

  Als eerste komt hij z'n beloftes niet na. Dat was waar ik het als eerste mis zag gaan. Hij beloofde me van alles maar kwam het nooit na en als ik er wat van zei, dan ging hij erom heen draaien en zeggen dat hij wat anders bedoelde. Elke keer maar weer. En ik bleef het slikken voor zoete koek... Bah wat was ik toch naïef!

  Een ander kenmerk is dat hij je altijd manipuleert. Wat er ook gebeurt, hij zit nooit fout en jij zal wel weer achterdochtig zijn. En omdat ie zo goed met woorden is en jij gevoelens voor hem hebt, ga je het vanzelf geloven. Ook al weet je beter. Het klinkt misschien gek, alsof jij dat nooit zou doen. Maar dat dacht ik ook van mezelf.

  Vrouwen hopelijk help ik jullie zo tegen foute mannen!!

  MVG Simone

  • linda

   says:

   Je hebt gelijk. Je begint ook aan jezelf te twijfelen. Ben ik echt zo? Blijf bij jezelf.

   Heb het gelukkig op tijd afgekapt.

  • Anna

   says:

   Ik zou je bijna willen vragen wat de naam is van die persoon, want kan er ook zo een....

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *