Algemeen? Lees Gratis Artikelen Over Algemeen

Loslaten van Obsessieve Verliefdheid: 5 Tips Voor Een Nieuw Begin

Ben je gevangen in de ban van obsessieve verliefdheid? Dat elke gedachte en elk moment van je dag beheerst wordt? Het is alsof het je consumeert; het beïnvloedt je beslissingen en kan je misschien zelfs tijdens je werk in de weg zitten. Is er een manier om je weg terug te vinden naar jezelf?

De waarheid is dat elke dag een nieuwe kans biedt om te kiezen voor jezelf, om te groeien en te leren van je ervaringen. Dus zou het niet prettig zijn om te loslaten en je hart te openen voor echte liefde? Ontdek hoe je deze transformatie kunt ondergaan, stap voor stap, met deze 5 deskundige tips. Zeg vaarwel tegen obsessieve verliefdheid en hallo tegen een leven vol liefde en geluk!

Doorgaan naar artikel »

Mijn Partner Doet Niks Uit Zichzelf – Wat Te Doen?

Voel je je soms alsof je de enige bent die inspanningen levert in je relatie? Ben je moe van het altijd moeten initiëren in je relatie? Van de huishoudelijke taken en de dagelijkse beslommeringen tot de organisatie van gezamenlijke activiteiten en de nodige emotionele ondersteuning, het is tijd om het tij te keren!

In de ideale situatie – een evenwichtige en bevredigende relatie – werken partners samen als een geolied gesynchroniseerd team. En bloeiende relatie is iets dat je wilt, maar wat als jouw realiteit dus verre van ideaal is en je partner weinig uit zichzelf doet? Dit is wat jullie te doen staan.

Doorgaan naar artikel »

Dominant Gedrag in Relaties: Hoe Vind Je Balans? – 10 Tips

Dominantie in een relatie houdt in dat één partner vaak of altijd de touwtjes in handen heeft, beslissingen neemt en de koers van de relatie bepaalt. Dit hoeft niet direct een probleem te zijn, maar het kan een erg storende factor worden als de inbreng van een ander compleet overschaduwd wordt door een overweldigend verlangen om te controleren.

In zulke gevallen wordt de relatie onevenwichtig en is er een reëel risico dat het gevoel van gelijkwaardigheid en respect verloren gaan. Is hiervan sprake in jouw relatie? Is jouw partner zo dominant dat jouw ideeën en behoeften regelmatig naar de achtergrond verdwijnen, of ben jij juist meer degene die de leiding neemt en mogelijk onbewust de inbreng van je partner beperkt? Hier leer je hoe je deze dynamiek herkent, begrijpt en hoe je de balans in een relatie kunt bestendigen.

Doorgaan naar artikel »

Is een Open Minded Relatie Iets Voor Jou? Doe de Test!

Wist je dat in diverse culturen en beschavingen, van inheemse gemeenschappen uit de Amazone en het oude Tibet, tot in bepaalde gemeenschappen van Afrika, een open minded relatie als volkomen normaal werd beschouwd?

Terwijl in de Westerse wereld monogamie al lange tijd als de standaard geldt, toont de geschiedenis ons dat menselijke relatiedynamieken ook heel divers kunnen zijn. Maar de hamvraag is natuurlijk: Is een open minded relatie iets voor jou? Blijf lezen en doe de test om daarachter te komen!

Doorgaan naar artikel »

Jaloers en Onzeker in Relatie Overwinnen Doe Je Zo – 5 Tips

Elke liefdesverhouding kent zijn ups en downs. Maar wanneer gevoelens van jaloezie in een relatie de boventoon voeren, is het hoog tijd om in reflectiemode te gaan voordat deze intense emoties de band tussen jou en je partner beschadigen.

Het is misschien niet altijd meteen duidelijk, maar jaloezie in een relatie wijst vaak uit dat je ook onzeker bent over jezelf. Dit is waarom we hier dieper ingaan op de verstrengeling van jaloers en onzeker zijn in een relatie. Wat betekenen deze gevoelens en gedachtegangen precies en hoe kun je ze overwinnen? Hier zijn 5 tips om positieve veranderingen in je bewustzijn en relatie(s) aan te brengen.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Vertel Je Iemand dat Je Wil Scheiden?

Na rijp beraad heb je besloten dat je het huwelijk niet langer kunt voortzetten. Als het moeilijk is om die beslissing te nemen, is het nog moeilijker om dat aan jouw echtgenoot mee te delen, vooral als hij of zij met jou in een relatie wil blijven. Hoe bereid je jezelf voor om jouw echtgenoot te vertellen dat je wil scheiden? Dit kan één van de ongemakkelijkste en pijnlijkste gesprekken tussen jullie zijn, zelfs als jullie beiden weten dat de relatie al lange tijd instabiel is.

Dus hoe begin je een scheidingsgesprek met je echtgenoot zonder hem of haar weg te duwen en een totale oorlog te beginnen? Het proces kan pijnlijk zijn, maar als het voorzichtig en rustig gebeurt, kun je aanzienlijke schade voorkomen. Lees dit artikel verder om beter te begrijpen hoe je jouw echtgenoot kunt vertellen dat je wilt scheiden.

Doorgaan naar artikel »

Meer Dates Via Tinder: 6 Versiertips van Onze Expert

Laten we wel wezen: eigenlijk is het tegenwoordig makkelijker dan ooit om een date te fixen. Waar men vroeger maar het geluk moest hebben om iemand tegen te komen op het werk, tijdens het uitgaan of via vrienden, kun je tegenwoordig een app als Tinder openen en meteen aan tientallen mensen laten weten dat je beschikbaar bent en interesse in hen hebt. Het is echter niet alleen rozengeur en manenschijn.

Flirten en dates regelen via Tinder kent namelijk zo zijn eigen uitdagingen, die niet spelen wanneer je iemand in het echt versiert.

Hoe vergroot je je succeskansen via Tinder nou zoveel mogelijk? Dat is de vraag die ik in dit artikel zal beantwoorden, door je een aantal handige versiertips mee te geven. Als het je zo niet lukt om Tinderdates te scoren, dan weet ik het ook niet meer!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is Vaginisme? Lees Hier De Kenmerken van Vaginisme

Wanneer een vrouw seks met een nieuwe partner heeft, komt het vaker dan je denkt voor dat de vagina samentrekt en deze partner simpelweg niet binnenlaat. Als dit af en toe gebeurt, en na een tijdje stopt met gebeuren, dan is er in principe niets aan de hand. Heb je hier echter consequent last van, dan heb je mogelijk last van vaginisme.

Vaginisme is een erg vervelend probleem, dat een enorme invloed op je seksleven kan hebben. Maar wanneer heb je nou last van vaginisme, en wanneer niet? Die grens is soms lastig te trekken, dus daar wil ik je mee gaan helpen. Ik zal je de belangrijkste kenmerken van vaginisme uitleggen, zodat jij bij jezelf kan nagaan of het waarschijnlijk is dat jij daaraan leidt. Ik kan je echter geen diagnose geven, dat kan immers alleen een arts. Dit artikel is dus slechts een indicatie.

Doorgaan naar artikel »

5 Methodes om Effectief een Vrouw of Man te Teasen/Plagen

Teasen is een geweldige manier om een man of vrouw te versieren.

Door te teasen en te plagen zorg je ervoor dat er een leuke flirterige sfeer tussen jou en je date ontstaan.

Het creert seksuele spanning en het zorgt voor een uitdaging.

Het is een effectieve manier van flirten met het andere geslacht.

Lees in deze blog 5 effectieve methodes om een vrouw of man te teasen.

Doorgaan naar artikel »

8 Flirtsignalen van Vrouwen die Iedere Man Zou Moeten Herkennen

Het kan voor een man soms verdomd lastig zijn om de subtiele flirtsignalen van een vrouw te herkennen. Vind ze me nou leuk of niet? Of doet ze dit bij iedere man?

Hoe weet je nu of een vrouw met je staat te flirten? Vrouwen kunnen daar behoorlijk onduidelijk in zijn.

Voorkom een blauwtje en leer in dit artikel 10 subtiele flirtsignalen van vrouwen herkennen.

Veel leesplezier en doe er je voordeel mee.

Doorgaan naar artikel »