Algemeen? Lees Gratis Artikelen Over Algemeen

Jaloers en Onzeker in Relatie Overwinnen Doe Je Zo – 5 Tips

Elke liefdesverhouding kent zijn ups en downs. Maar wanneer gevoelens van jaloezie in een relatie de boventoon voeren, is het hoog tijd om in reflectiemode te gaan voordat deze intense emoties de band tussen jou en je partner beschadigen.

Het is misschien niet altijd meteen duidelijk, maar jaloezie in een relatie wijst vaak uit dat je ook onzeker bent over jezelf. Dit is waarom we hier dieper ingaan op de verstrengeling van jaloers en onzeker zijn in een relatie. Wat betekenen deze gevoelens en gedachtegangen precies en hoe kun je ze overwinnen? Hier zijn 5 tips om positieve veranderingen in je bewustzijn en relatie(s) aan te brengen.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Vertel Je Iemand dat Je Wil Scheiden?

Na rijp beraad heb je besloten dat je het huwelijk niet langer kunt voortzetten. Als het moeilijk is om die beslissing te nemen, is het nog moeilijker om dat aan jouw echtgenoot mee te delen, vooral als hij of zij met jou in een relatie wil blijven. Hoe bereid je jezelf voor om jouw echtgenoot te vertellen dat je wil scheiden? Dit kan één van de ongemakkelijkste en pijnlijkste gesprekken tussen jullie zijn, zelfs als jullie beiden weten dat de relatie al lange tijd instabiel is.

Dus hoe begin je een scheidingsgesprek met je echtgenoot zonder hem of haar weg te duwen en een totale oorlog te beginnen? Het proces kan pijnlijk zijn, maar als het voorzichtig en rustig gebeurt, kun je aanzienlijke schade voorkomen. Lees dit artikel verder om beter te begrijpen hoe je jouw echtgenoot kunt vertellen dat je wilt scheiden.

Doorgaan naar artikel »

Meer Dates Via Tinder: 6 Versiertips van Onze Expert

Laten we wel wezen: eigenlijk is het tegenwoordig makkelijker dan ooit om een date te fixen. Waar men vroeger maar het geluk moest hebben om iemand tegen te komen op het werk, tijdens het uitgaan of via vrienden, kun je tegenwoordig een app als Tinder openen en meteen aan tientallen mensen laten weten dat je beschikbaar bent en interesse in hen hebt. Het is echter niet alleen rozengeur en manenschijn.

Flirten en dates regelen via Tinder kent namelijk zo zijn eigen uitdagingen, die niet spelen wanneer je iemand in het echt versiert.

Hoe vergroot je je succeskansen via Tinder nou zoveel mogelijk? Dat is de vraag die ik in dit artikel zal beantwoorden, door je een aantal handige versiertips mee te geven. Als het je zo niet lukt om Tinderdates te scoren, dan weet ik het ook niet meer!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is Vaginisme? Lees Hier De Kenmerken van Vaginisme

Wanneer een vrouw seks met een nieuwe partner heeft, komt het vaker dan je denkt voor dat de vagina samentrekt en deze partner simpelweg niet binnenlaat. Als dit af en toe gebeurt, en na een tijdje stopt met gebeuren, dan is er in principe niets aan de hand. Heb je hier echter consequent last van, dan heb je mogelijk last van vaginisme.

Vaginisme is een erg vervelend probleem, dat een enorme invloed op je seksleven kan hebben. Maar wanneer heb je nou last van vaginisme, en wanneer niet? Die grens is soms lastig te trekken, dus daar wil ik je mee gaan helpen. Ik zal je de belangrijkste kenmerken van vaginisme uitleggen, zodat jij bij jezelf kan nagaan of het waarschijnlijk is dat jij daaraan leidt. Ik kan je echter geen diagnose geven, dat kan immers alleen een arts. Dit artikel is dus slechts een indicatie.

Doorgaan naar artikel »

5 Methodes om Effectief een Vrouw of Man te Teasen/Plagen

Teasen is een geweldige manier om een man of vrouw te versieren.

Door te teasen en te plagen zorg je ervoor dat er een leuke flirterige sfeer tussen jou en je date ontstaan.

Het creert seksuele spanning en het zorgt voor een uitdaging.

Het is een effectieve manier van flirten met het andere geslacht.

Lees in deze blog 5 effectieve methodes om een vrouw of man te teasen.

Doorgaan naar artikel »

8 Flirtsignalen van Vrouwen die Iedere Man Zou Moeten Herkennen

Het kan voor een man soms verdomd lastig zijn om de subtiele flirtsignalen van een vrouw te herkennen. Vind ze me nou leuk of niet? Of doet ze dit bij iedere man?

Hoe weet je nu of een vrouw met je staat te flirten? Vrouwen kunnen daar behoorlijk onduidelijk in zijn.

Voorkom een blauwtje en leer in dit artikel 10 subtiele flirtsignalen van vrouwen herkennen.

Veel leesplezier en doe er je voordeel mee.

Doorgaan naar artikel »

Wat Is een Soulmate? Betekenis + Hoe Je Hem/Haar Herkent

Je loopt door het park en ziet enkele meters verderop twee mensen intens verliefd op een bankje zitten. Ze hebben enkel oog voor elkaar en kunnen niet van elkaar afblijven.

Het lijkt wel alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Het is de menselijke variant van Yin en Yang. Ze passen zo goed bij elkaar.

Stiekem ben je een beetje jaloers en raak je ontmoedigd. “Wanneer kom ik mijn soulmate ooit eens tegen?”

Doorgaan naar artikel »

Is Hij Verliefd Op Mij? Doe de Test & Ontdek de Signalen

Je bent iemand in je leven tegengekomen die speciaal voor je is. Stiekem vind je hem heel erg leuk en hoop je dat dit wederzijds is.

Alles lijkt goed te gaan, maar je vraagt je voortdurend af of hij verliefd op je is.

Gelukkig zijn er genoeg signalen die een vrouw kan zien om verliefdheid bij mannen te herkennen.

Hoe kom je erachter of hij net zo stapelgek is op jou als jij op hem?

In dit artikel leer je verschillende signalen om te weten te komen of hij verliefd op je is. Vul de test in en ontdek de waarheid!

Doorgaan naar artikel »