Algemeen? Lees Gratis Artikelen Over Algemeen

7 Veel Voorkomende Relatieproblemen & Hoe Je Deze Kunt Oplossen – Tips

Wist je dat stellen die effectief leren omgaan met conflicten vaak een sterkere band ontwikkelen en langer bij elkaar blijven? Relatieproblemen zijn onvermijdelijk in elke langdurige verbintenis. Maar het goede nieuws is dat je hier bent beland, want er zijn zat mensen die geen moeite willen doen voor het oplossen van hun  conflicten!

Problemen erkennen en doorgaan naar de oplossingen is een belangrijke stap om te nemen voor mensen die aan een duurzame partnerschap willen bouwen. Doe je niets aan de relatieproblemen, dan is de kans groot dat ze alleen maar erger worden of zelfs jullie relatie verbreken. Veel relatieproblemen zijn gelukkig (als je het wilt) heel goed oplosbaar. Hier zjn 7 veel voorkomende relatieproblemen en hoe je deze op de juiste wijze oplost.

Doorgaan naar artikel »

15 Signalen na Eerste Date die Je Niet Mag Missen

Ah, de magie van de eerste date. Of je nu die vonk voelde of niet, de spanning blijft hangen. Waren de verwachtingen wederzijds, en hoe vertaalt zich dat in het gedrag na de date? Misschien krijg je direct een enthousiast berichtje of blijft het stil aan de andere kant…

Één ding is zeker: er bestaan een serie signalen na de date die veelzeggend zijn over wat de werkelijke intenties zijn. Was het serieuze interesse, oprechte nieuwsgierigheid, speels flirten of gewoon beleefdheid? Laten we de signalen eens nader bekijken:

Doorgaan naar artikel »

Ineens Afknappen Op Iemand: 7 Signalen en Wat Ze Betekenen

Voel je plotseling niet meer hetzelfde voor iemand die je leuk vond? Misschien lijkt het van de ene op de andere dag dat alles wat ze doen je irriteren. Het is alsof je je enthousiasme voor degene hebt verloren; wat ooit zo leuk en aantrekkelijk was voelt ineens anders.

Dit plotselinge afknappen kan je behoorlijk overvallen en vragen oproepen over je gevoelens en relaties. Gedefinieerd als de ick: een plotselinge, onverklaarbare afkeer van iemand waar je eerder gevoelens voor had. Kun je er van afkomen? Dit zijn de 7 signalen die erop wijzen dat je af lijkt te haken, wat deze signalen betekenen voor je relatie of date, en hoe je ermee omgaat.

Doorgaan naar artikel »

Verschillende Soorten Hechtingstijlen: Wie Ben Jij in Relaties?

Heb je je ooit afgevraagd waarom jij je op een bepaalde manier gedraagt in relaties? Waarom sommige mensen je direct dichtbij laten komen, terwijl anderen een muur om zich heen bouwen die niet te slechten lijkt? Het heeft te maken met de verschillende soorten hechtingstijlen die eenieder heeft.

Deze stijlen komen voort uit de psychologie en zijn vaak geworteld in onze vroegste ervaringen. Ze sturen hoe we liefhebben, communiceren, en zelfs hoe we conflicten oplossen. Hier kom je meer te weten over de 4 geïdentificeerde hechtingstijlen in relaties, om te ontdekken wie jij bent als partner!

Doorgaan naar artikel »

Mijn Partner Doet Niks Uit Zichzelf – Wat Te Doen?

Voel je je soms alsof je de enige bent die inspanningen levert in je relatie? Ben je moe van het altijd moeten initiëren in je relatie? Van de huishoudelijke taken en de dagelijkse beslommeringen tot de organisatie van gezamenlijke activiteiten en de nodige emotionele ondersteuning, het is tijd om het tij te keren!

In de ideale situatie – een evenwichtige en bevredigende relatie – werken partners samen als een geolied gesynchroniseerd team. En bloeiende relatie is iets dat je wilt, maar wat als jouw realiteit dus verre van ideaal is en je partner weinig uit zichzelf doet? Dit is wat jullie te doen staan.

Doorgaan naar artikel »

Hoe Vertel Je Iemand dat Je Wil Scheiden?

Na rijp beraad heb je besloten dat je het huwelijk niet langer kunt voortzetten. Als het moeilijk is om die beslissing te nemen, is het nog moeilijker om dat aan jouw echtgenoot mee te delen, vooral als hij of zij met jou in een relatie wil blijven. Hoe bereid je jezelf voor om jouw echtgenoot te vertellen dat je wil scheiden? Dit kan één van de ongemakkelijkste en pijnlijkste gesprekken tussen jullie zijn, zelfs als jullie beiden weten dat de relatie al lange tijd instabiel is.

Dus hoe begin je een scheidingsgesprek met je echtgenoot zonder hem of haar weg te duwen en een totale oorlog te beginnen? Het proces kan pijnlijk zijn, maar als het voorzichtig en rustig gebeurt, kun je aanzienlijke schade voorkomen. Lees dit artikel verder om beter te begrijpen hoe je jouw echtgenoot kunt vertellen dat je wilt scheiden.

Doorgaan naar artikel »

Meer Dates Via Tinder: 6 Versiertips van Onze Expert

Laten we wel wezen: eigenlijk is het tegenwoordig makkelijker dan ooit om een date te fixen. Waar men vroeger maar het geluk moest hebben om iemand tegen te komen op het werk, tijdens het uitgaan of via vrienden, kun je tegenwoordig een app als Tinder openen en meteen aan tientallen mensen laten weten dat je beschikbaar bent en interesse in hen hebt. Het is echter niet alleen rozengeur en manenschijn.

Flirten en dates regelen via Tinder kent namelijk zo zijn eigen uitdagingen, die niet spelen wanneer je iemand in het echt versiert.

Hoe vergroot je je succeskansen via Tinder nou zoveel mogelijk? Dat is de vraag die ik in dit artikel zal beantwoorden, door je een aantal handige versiertips mee te geven. Als het je zo niet lukt om Tinderdates te scoren, dan weet ik het ook niet meer!

Doorgaan naar artikel »

Wat Is een Soulmate? Betekenis + Hoe Je Hem/Haar Herkent

Je loopt door het park en ziet enkele meters verderop twee mensen intens verliefd op een bankje zitten. Ze hebben enkel oog voor elkaar en kunnen niet van elkaar afblijven.

Het lijkt wel alsof ze voor elkaar gemaakt zijn. Het is de menselijke variant van Yin en Yang. Ze passen zo goed bij elkaar.

Stiekem ben je een beetje jaloers en raak je ontmoedigd. “Wanneer kom ik mijn soulmate ooit eens tegen?”

Doorgaan naar artikel »

Is Hij Verliefd Op Mij? Doe de Test & Ontdek de Signalen

Je bent iemand in je leven tegengekomen die speciaal voor je is. Stiekem vind je hem heel erg leuk en hoop je dat dit wederzijds is.

Alles lijkt goed te gaan, maar je vraagt je voortdurend af of hij verliefd op je is.

Gelukkig zijn er genoeg signalen die een vrouw kan zien om verliefdheid bij mannen te herkennen.

Hoe kom je erachter of hij net zo stapelgek is op jou als jij op hem?

In dit artikel leer je verschillende signalen om te weten te komen of hij verliefd op je is. Vul de test in en ontdek de waarheid!

Doorgaan naar artikel »