Wat Willen Vrouwen in Bed? 7 Essentiële Elementen

Het is een feit, de eerste ‘Lustpil’ voor vrouwen, genaamd Addyi. Een pil is tegenwoordig nodig om vrouwen geil te krijgen. Begrijpelijk, want het ligt allemaal aan de stressvolle vrouw van tegenwoordig.

Of zou het zo kunnen zijn dat mannen eigenlijk niet zo goed weten wat ze moeten doen? Nauurlijk, jij bent een koning te rijk, zoals zoveel mannen dat van zichzelf eigenlijk wel denken. Echter, de meeste vrouwen hebben maar slechts 1 of 2 goede bedpartners gehad in hun leven. Althans, volgens de statistieken van Alex May, een Russische sekscoach.

Ik moet jullie wat bekennen: ik was vroeger ontzettend slecht in bed. Ik kwam vaak te snel klaar, of ik kreeg niet eens mijn eigen piemel omhoog. Ik was soms super zenuwachtig. Zij konden ook niet echt ontspannen, was lastig opgewonden te krijgen en was vaak ‘gestrest’.

Blijkbaar heb ik toch wat geleerd in de afgelopen 6 jaar, afgelopen weekend nam ik een meisje mee naar huis en ze kwam 20 keer klaar. Ja, ik was er zelf onder de indruk van.

Voorwaardelijke liefde

Persoonlijk denk ik dat vrouwen nog geiler zijn dan mannen, omdat de fantasiewereld van vrouwen nou eenmaal sterker is. Als je echt beter wordt, dan hebben vrouwen het normaliter veel beter naar hun zin dan de man. Ze zijn naar mijn mening 10 keer gevoeliger dan mannen. Vrouwen kunnen op 11 verschillende manieren klaarkomen en de man maar op 2.

Waarom willen ze dan minder vaak seks? Alhoewel vrouwen vaak zeggen: ‘ja dat is een gevoel, kweetniet’ ;-), zijn er wel degelijk een aantal voorwaarden waaraan voldaan dient te worden voordat een vrouw zich openstelt voor seks. De belangrijkste beschrijf ik hieronder.

Voorwaarde 1: Geen oordeel over haar

Met andere woorden: ze wil geen slet gevonden worden. Vraag me niet waarom, maar het is blijkbaar niet ‘ok’ om als vrouw te genieten van seks zonder een relatie of gewoon omdat ze geil is. Volgens mij komt het woord vooral van vrouwen af, want mannen hoor ik er nooit over.

Hiervoor heb zijn er een paar oplossingen: Ten eerste, zorg ervoor dat ze seks kan hebben zonder dat iemand daar achter kan komen. Dus het hebben van een ‘excuus’ is superslim. Samen de hond uitlaten of samen die ene goudvis bekijken bijvoorbeeld. Ten tweede, geef haar ook het gevoel dat je er niet met anderen over gaat praten, door bijvoorbeeld te zeggen, “ach ik heb wel wat betere dingen te bespreken”. Ten slotte: herkaderen, dus een andere betekenis geven aan het woord ‘one night stand’, dus, leg haar uit dat wat jullie samen hebben, niet gezien kan worden als ‘casual seks’. Hierbij een herhaling uit een eerder artikel. “Maar weetje…. je hebt verschillende soorten liefde. Je hebt goedkope lustige liefde, en hebt de liefde met verplichting, zoals een relatie, maar je hebt ook die liefde waarbij je een connectie voelt en dat alles gewoon natuurlijk aanvoelt. Dat je je op je gemak voelt, dat zorgt echt voor een heerlijk gevoel. Hoe denk jij daarover?”

Voorwaarde 2: Geen plichtmatige seks

Als vuistregel: zeg nooit letterlijk ‘ik wil seks met je’ (uitzonderingen daargelaten). Begrijp goed: als ze hier mee instemt dan kan ze niet meer terug. Want er zijn genoeg mannen die haar ‘gedwongen hebben’. Dit bevorderd absoluut niet goede seks. Leg ook de controle bij haar neer: ‘Als je weerstand bied, dan zal ik niet verder gaan. Ik wil niets iets doen wat jij niet wilt.’

Geef haar ten allen tijden dus de vrije keus. Vrouwen leven in het moment. Als ze met je mee naar huis gaat, wil dat niet zeggen dat ze seks met je gaat hebben, omdat ze het moet ‘voelen’. Geef haar dus de mogelijkheid om daadwerkelijk die film te kijken, die goudvis te voeren of daadwerkelijk dat potje pictionairy te spelen. Vrouwen voelen namelijk dat je iets van ze ‘verwacht’ en dat je niet de vrije keus laat. Ik zeg altijd: Ik heb alleen seks wanneer het goed voelt, dat je in een bubbel zit, we zien wel. Ook in een relatie. Dwing haar niet, kijk hoe ze reageert op kleine stapjes, dus een arm aanraken, of haar nek.

Voorwaarde 3: Goed in bed zijn

Voornaamste inzicht hierbij is: Ze wil weten of je seks met haar wilt omdat je haar echt geil vindt, in plaats van dat je dat wilt uit validatie. Let’s face it guys: Hoe vaak zijn mannen nou ECHT geil? Nee de meeste mannen willen seks omdat ze dan trots op zichzelf zijn. Erger nog, ze willen soms de volgende dag al met haar trouwen. Zelden hoor ik dat een man echt geniet van een vrouw.

De oplossing: laat het subtiel merken. Begin haar te strelen, maak sexy oogcontact. Wees een leider hier in. Echter zorg wel dat je het doet in kleine stapjes. Dus begin met een lichte streling in plaats van meteen naar haar borsten grijpen. Kortom, door jouw aanrakeningen, snapt ze dat je goed bent in bed. Goed zijn in zoenen helpt ook. Voldoe je aan bovenstaande voorwaarden, dan kan je haar al een stuk beter laten genieten van seks.

Goed om nu terug te komen bij de vraag:

Wat willen vrouwen in bed?

Ok, om het nu nog iets ingewikkelder te maken, zijn er naast de voorwaarden een aantal elementen die ‘aanwezig’ moeten zijn om goede seks te hebben. Hieronder zal ik ze één voor één behandelen.

Element 1: Voorspel

Bij vrouwen duurt het gewoon wat langer om opgewonden te zijn, en tjah, dus er is werk aan de winkel. Dus alles: Laaaaangsssssaaaaaaaam…. Als je Alex May moet geloven, besteed je dus 10 min aan elk onderdeel: Nek strelen/ruiken, zoenen, uitkleden, strelen, vingeren, neuken, en naspel. Bijna 1,5 uur dus. Alhoewel het voor sommigen ten koste gaat van de spontaniteit…je snapt de boodschap.

Hoe heb je seks? Mijn meest leerzame les komt van een video cursus: Two girls teach seks. Twee lesbische vrouwen die alles even stap voor stap voordoen.

Hierbij hun stappenplan:

 • Ik maak oogcontact en ben stil
 • Ik zoen haar zachtjes op de lip
 • Mijn zoenen worden steeds heftiger meer tong en soms bijt ik op haar lip
 • Ik ruik haar nek, en soms kus ik er
 • Ik streel haar armen
 • Ik trek haar zachtjes aan haar haar
 • Ik raak haar borsten aan met mijn handen
 • Ik vinger haar door haar broek heen
 • Ik stop mijn hand in haar broek en vinger haar clitoris, heel zachtjes
 • Ik smijt haar op bed en begin weer met zoenen
 • Streel haar buik
 • Ik doe haar bh uit
 • Ik bijt in haar tepels zachtjes
 • Mijn hand verdwijnt in haar broek, en stop mijn vinger in haar vagina en stimuleer haar g-spot
 • Ik ruik aan haar nek
 • Ik kleed trek haar broek uit
 • Ik trek haar truitje halverwege omhoog
 • Vervolgens trek doe ik mijn broek open
 • Leg haar hand op mijn penis
 • Blijf zoenen
 • Trek alle overige kleding uit
 • Ik kus haar buik, haar benen
 • Ik bef haar heel subtiel
 • Ik ga op mijn knieën zitten om en laat haar mij pijpen
 • Dit wordt vervolgd door verschillende standjes
 • Ik zorg ervoor dat zij als eerste klaarkomt
 • Ik zorg voor veel naspel, met geknuffel en gestreel (onafhankelijk van hoe moe ik ben)

Element 2: Leiding

Als er iets is waar vrouwen opgewonden door raken, is dat wanneer de man –in kleine stapjes- de leiding overneemt. Een vrouw voelt zich dan vrij van keuzes maken en verplichtingen en controle. Jij bent dus degene die steeds het initiatief neemt. Vragen hoe ze zich voelt, of vragen of haar kussen wel goed is, is echt een dooddoener. ‘Doe gewoon wat je lekker lijkt’, maar wel zo subtiel dat ze niet gedwongen wordt en dat je een stapje terug kan nemen als ze niet meegaand is.

Element 3: Dominantie

“What is sexual is what gives a man an erection… If there is no inequality, no violation, no dominance, no force, there is no sexual arousal.” ~ Catharine MacKinnon, Toward a Feminist Theory of the State

Ja, vrouwen vinden het prettig om SOMS dominant behandeld te worden. Maar blijf steeds op haar reactie letten of ze dit prettig vindt. Het blijft gewoon spannend om net dat ene te doen wat eigenlijk niet mag.

Ok, in de liefde zijn er twee verschillende aanrakingen: Lief & Dominant.

 • Lieve aanrakingen zijn: Hand vasthouden, knuffelen, een kusje geven.
 • Dominante aanrakingen zijn: In nek zachtjes bijten, zachtjes aan haren trekken, haar heup naar je toe trekken, in onderlip bijten, haar keel beetpakken, op kont or borsten slaan (afhankelijk van de opwinding).

Tijdens de ontmoeting, of date, en tijdens de seks, heb ik zowel lieve aanrakingen en dominante aanrakingen, maar wel steeds met een lichte glimlach.

Element 4: Laat wat aan de verbeelding over

Simpel zeggen dat je seks wil is saai, maar het beschrijven van de situatie en dat in haar oor fluisteren kan heel spannend zijn. Dus woorden als ‘massage’, ‘samen romantisch wezen’, ‘samen een film kijken onder de dekens’, spreekt veel meer tot de verbeelding, iets waar vrouwen zeker opgewonden van raken.

Element 5: Afwisseling

Ik had hierboven gesproken over 1,5 uur bezig zijn, natuurlijk gaan we dat niet altijd doen: een snelle wip in een pashokje is net zo spannend. Ook gaan we niet altijd iemand in de nek bijten, of bij de haren beet grijpen, soms gaan we ook urenlang strelen en elkaar diep in de ogen aankijken. Punt is: zorg voor afwisseling. Neem ook niet altijd de leiding, soms is het namelijk prima om op het bed vastgebonden te worden in plaats van altijd haar vastbinden.

Element 6: Immersion

Helaas mannen, het aantal gevoelige plekken op ons lichaam is helaas beperkt. Bij vrouwen is dat anders: haar arm, haar nek, haar buik, haar lippen, haar dijbeen, enz enz. het is vrijwel allemaal gevoelig. Hoe maak ik het dan leuk voor mezelf?

Om eerlijk te zijn geniet ik gewoon van de reactie van haar op mijn aanrakingen. Sterker nog, ik ga er volledig op in! Doordat ik focus op haar en haar reacties en haar al het plezier van de wereld gun, lijkt het alsof ik een bubbel leef.

Element 7: Echte geilheid

Ten eerste, hoe vaker je goede seks hebt, hoe geiler je wordt. Dus voor de onzekere mannen is er zeker hoop. Echter, soms is het extra sfeerverhogend om verschillende ‘hulpmiddeltjes’ te gebruiken:

 • Maca (en poeder die hormonen bevorderd)
 • Testosteron zalf (volgens mij heb je ook spuitbussen)
 • 1/8 van een kamagra bruistablet (bijeffecten van deze dingen zijn echt heftig, daarom beperkt gebruiken)
 • Slechts max één-twee keer per week masturberen
 • 1 ui, schijfje gember en knoflook in de blender en dan naar binnen werken
 • Horny goat weed
 • Yohimbine
 • Cordiceps

Ik heb vrijwel alles uitgeprobeerd, kijk vooral wat bij jou past. Zeker van de maca ben ik een voorstander, en voor de testosteron boost, is krachtsport nog steeds het aller aller beste (je gaat er ook nog eens goed door uit zien).

Meer educatie materiaal

Nieuwsgierig naar waar ik dit soort kennis vandaan heb gekregen? Dit is met name uit eigen ervaring en wat verschillende bronnen.

Wil je nog meer super technieken om beter in te worden en vrouwen volledig seksueel verslaafd aan je te maken?

Bekijk dan de volgende pagina: De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Have fun!

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

4 Reacties op "Wat Willen Vrouwen in Bed? 7 Essentiële Elementen"

 1. Hans

  says:

  Erg behulpzaam artikeltje!

 2. Noah

  says:

  Wow, bedankt voor deze tips zeg! Ik heb altijd wat moeite gehad met leiding nemen en dominant zijn, maar dat deed ik nu laatst bij mn vriendin en ze vond het echt ontzettend geil! Het was heerlijk om haar zo te zien genieten... dankjewel!

 3. Jan

  says:

  Erg cheesy... maar het werkt wel op zich hahaha

 4. Maurits

  says:

  Weet je wat vrouwen in bed willen? Niet van die zielige mannen die deze sneue tips opvolgen. Begrijp me niet verkeerd, de inhoud is prima. Maar het principe klopt gewoon niet. Je leert seks niet uit een boekje of van een internet site maar door het gewoon te doen. Het maakt niet uit of je een sex bomb bent of heel onzeker in bed, elke man kan een vrouw goede seks geven.

  Hoe? Er is maar één regel: richt je op haar genot! Je hebt geen seks om jezelf te bewijzen of om alleen jezelf klaar te laten komen. Seks is iets waar jullie allebei van kunnen genieten. Dus: let er tijdens alles wat je doet op hoe ze reageert. Watvindt ze echt heel lekker, en wat juist niet? Hoe kun je haar zo veel mogelijk laten genieten? Als je die instelling in je hoofd neemt, word je vanzelf een heel stuk beter in bed. Geloof me.

  Maurits

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *