12 Liefdesverdriet Quotes / Zinnen die Je Echt tot Denken Zetten

Wanneer jouw relatie ten einde is, is dat ronduit kut! Om jezelf toch nog wat op te fleuren, heb je gelukkig nog chocola (voor de vrouwen), muziek, films en uiteraard liefdesverdriet zinnen en quotes.

Op deze pagina zal je een heel aantal originele liefdesverdriet zinnen en zinnetjes vinden. De mooiste zijn weergegeven op een afbeelding en zijn Engelse liefdesverdriet zinnetjes/quotes.

Tot slot zal ik je nog wat tips geven om beter om te gaan met liefdesverdriet. Niet alleen dat, maar ik zal je ook vertellen over een geheime methode om je ex terug te krijgen, in dat geval kun je je liefdesverdriet lekker vaarwel zeggen!

Liefdesverdriet is moeilijk

Liefdesverdriet is moeilijk quote (engels)

Liefdesverdriet is moeilijk iedere dag quote (engels)

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Maar niet zo moeilijk dat het je leven waard is

Geen zelfmoord voor een jongen quote (engels)

Jouw hart werkt nog steeds

Trots op mijn hart quote (engels)

Het had betekenis voor je

Liefdesverdriet doet er toe quote (engels)

Toch kun je nog altijd lachen 🙂

loesje liefdesverdriet (nederlands)

Jij bent sterker geworden!

Sterker worden na gebroken hart quote (engels)

Sterker na relatiebreuk quote (engels)

Je kunt ook leren van je liefdesverdriet

Leer van liefdesverdriet quote (engels)

En gelukkig zijn en blijven

Na relatiebreuk ook gelukkig quote (engels)

Misschien is het slechts onderdeel van een verhaal

Liefdesverdriet is het verhaal quote (engels)

Want ook jij kunt je ex terug krijgen! 😉

Banner Ex Terug Methode

3 tips tegen liefdesverdriet

Uiteraard is de beste remedie tegen liefdesverdriet om je ex terug te winnen. Je zult je misschien wel verbazen hoe makkelijk dat soms kan zijn. Daarom raad ik je ook om de Ex Terug Methode eens te bekijken.

Toch heb je op dit moment last van liefdesverdriet en daarbij zal ik je enkele tips geven.

Tip #1: acceptatie

Hoe vaker je het voor jezelf gaat herhalen dat het allemaal zo pijnlijk is, hoe vaker en intenser je de negatieve emoties rond liefdesverdriet zult ervaren. Het is dus de kunst om je continu af te leiden van het verdriet.

Tip #2: zoek “support” op

Met support doel ik niet op een praatgroep, maar op je eigen sociale krijg. De term “support” wordt vaak gebruikt in de psychologie en geeft de mate van “achterban” die je hebt qua vrienden, kennissen en familie. Uit talloze onderzoeken blijkt dat de mate van support de belangrijkste factor is voor het spoedig verwerken van leed, verdriet of verlies. Doe er dus je voordeel mee.

Overigens is er ook een sterk verband tussen de mate van support, gezondheid en ouderdom. Kortom, hoe meer support hoe gezonder je bent en ouder je wordt. Klinkt vreemd, maar zo is het nou eenmaal.

Tip #3: stap niet in een rebound relatie

Je ex kan soms al direct een ander hebben. Dat lijkt vervelend maar dat is slechts een rebound relatie die weinig kans van slagen heeft. Een rebound relatie is een vervangende relatie met als doel om de liefde en aandacht die je voorheen kreeg direct weer te hebben. De kans is groot dat deze relatie niet lang standhoudt. Gevolg is dat je liefdesverdriet nog sterker wordt. Je hebt nu namelijk twee mislukte relaties snel achter elkaar gehad.

Ontdek de methode om je relatie te herstellen en je ex-vriend terug te winnen

Zoals gezegd is je ex terugwinnen de beste remedie tegen liefdesverdriet. Edwin heeft in afgelopen jaren al honderden koppels succesvol bij elkaar gebracht. Zij waren na de hereniging direct verlost van hun liefdesverdriet.

Ontdek de methode van Edwin Edinga:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

P.S. Laat jou favoriete liefdesverdriet zinnen/quotes hieronder achter (Nederlands of Engels).

10 Reacties op "12 Liefdesverdriet Quotes / Zinnen die Je Echt tot Denken Zetten"

 1. Philip

  says:

  Prachtige zinnen!

 2. janneke

  says:

  Ik ben het met je eens over het terug krijgen van je ex. Ik vind deze quote erg pakkend:

  "Liefdeswonden kunnen alleen geheeld worden door degene die ze heeft toegebracht."

 3. christina

  says:

  leuke verzameling! deze zin zet je ook tot denken.......

  "Liefdesverdriet is niet voor eeuwig, het gaat ooit weer over."

  Groetjes,
  christina

 4. Fernando

  says:

  Ik heb sinds een tijdje een nieuwe vrouw gevonden dus een nieuwe partner maar daarvoor had ik best vaak contact met mijn ex trouwens wij zijn 1 jaar geleden uit elkaar gegaan en toen ze erachter dat ik een vriendin had begon ze droog te praten en opeens te blokkeren en te negeren. Ik vraag me af of dit jaloezie is? Ze is eigenlijk best aardig met haar kun je goed over bepaalde dingen praten we spreken elkaar wel eens na de breuk een tijdje niks me te horen gekregen van haar en mij dat is dus veranderd maar goed ik vind het jammer dat de contact die we hebben verbeterd opeens verdwenen is. Ik moet wel zeggen dat ik in de relatie haar vaak uitgescholden heb misschien kan het daar ook wel aan liggen maar het negeren en blokkeren begon allemaal nadat ze achter kwam dat ik een nieuwe vriendin heb.

 5. Bas

  says:

  Ze zeggen wel "what doesnt kill you makes you stronger"

  Nou ik zeg "what doesnt kill you hurts you a lot and leaves you in a world of pain"... gvd zo voelt het nu iig!

 6. Ana

  says:

  Hey,

  Thanks voor deze inspirerende zinnen. Ze helpen me wel een klein beetje om m'n liefdesverdriet te verwerken... Denk ik...

 7. Bea

  says:

  Hoi,

  Ik zit met fucking erg liefdesverdriet me vriend van 3 jaar heb het zomaar opeens uitgemaakt zonder reden of zo hij zij gewoon van ja ik vind je niet meer leuk sorry maar ik zie het niet meer zitten. En toen bam was hij weg. Ik stond gewoon stijf ik kon niks meer doen want ik zag het echt niet aankomen. Dus ik hem achterna roepen en nog bellen maar hij neemt niet op volges mij heeft hij me ook geblokeert op de app.

  Ik ben nog fucking verliefd op hem dus ik snap echt nie waarom hij het heeft uitgemaakt vorige maand waren we nog samen op vakantie geweest en we waren zo gelukkig samen. Weet jij wat er gebeurt is want ik wil hem zo graag terug en ook die zinnen helpe me niet van me liefdesverdriet af!!

  Liefs Bea

 8. Jan

  says:

  Het is nu drie weken geleden,dat mijn vriendin terug is naar haar ex man.Ze deed de laatste paar weken agressief tegen mij,ik deed alles fout.Ik werd nooit boos op haar, maar ik heb wel twee keer tegen haar gezegd als je het niet meer leuk vindt bij mij,dat je weg mag gaan,maar dat meende ik niet.Maar zij zegt nu dat ik haar er uit heb gezet.Het praten met haar was heel moeilijk,op een keer zij ze tegen mij,dat ik teveel prate,en dat haar ex dat niet deed,ik gaf toen als antwoord,hij prate wel niet zoveel maar hij sloeg jou,en dat doe ik dus nooit.Wat kan ik nu nog doen om goede vrienden te worden,of om haar terug te kunnen krijgen,want ik geef nog veel om haar.

 9. isa

  says:

  je hart is ook maar een spier, en spierpijn gaat over!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *