Wat is een Fuckbuddy & Is het de Moeite Waard?

Ik hoor het hem nog zeggen: “Afgelopen weekend is het me gelukt!”, vervolgd met de zin “Ik heb een fuckbuddy!” en alsof dat nog niet genoeg is: “Matthijs, hoe krijg ik een trio? Want ja, mijn fuckbuddy is daar voor in.”.

Ik was gisteren op een seminar over vrouwen versieren, een typische bezigheid wanneer je in een verleiders gemeenschap zit. Er is altijd wel wat te leren, en ook leuk om oude bekenden te zien. Echter, het verbaasd me altijd dat iederen er maar van uit dat ik maar één doel heb: ‘Seks met veel vrouwen’.

Origineel was het hij echter niet: Vrijwel ALLE mannen die bij mij langskomen voor coaching, komen met hetzelfde verhaal: “Matthijs, ik wil goed worden met vrouwen, ik wil leren hoe je met veel vrouwen kan neuken en ik wil een harem met fuckbuddies hebben.” (net alsof deze doelen geljk zijn aan elkaar 😉 ).

Voordat we hier op verder gaan: Wat is eigenlijk een ‘Fuckbuddy’?

Wat is een fuckbuddy?

Wat is dat eigenlijk, een fuckbuddy? Voor de meeste mensen betekent ‘fuckbuddy’ een vorm van ‘relatie’ tussen man en vrouw waarbij er momenteel ‘even geen serieuze relatie in zit’. Er is geen klik, geen vonkje die overspringt, maar je wilt wel samen seksen. Fuckbuddies bellen niet, je hebt geen spannende gesprekken en je texts zijn vaak simpel en direct.

 • “Waar ben je?”
 • “Wat doe je vanavond?”
 • “Kom je bij me slapen?”
 • “Massage?”

Fuckbuddies zijn makkelijk, het kan -timewise- handig zijn, maar… ze gaan niet zeggen hoe mooi je bent en helaas zijn ze ook niet benieuwd hoe het met je werk is gegaan.

Duidelijk toch?

Toch gaan er dan soms wat vragen door me heen:

 • Waarom is het voor mannen ‘belangrijk’ om een ‘fuckbuddy’ te hebben?
 • Wat maakt de seks goed?
 • Is een fuckbudy de moeite waard?

Wees gerust, ik geniet prima van een ‘fuckbuddy’ op zijn tijd. Er zijn tijden dat ik wat meet tijd voor heb en dat ik gewoon geil ben. Daarnaast levert het me altijd bijzondere ervaringen op.

Alleen..nu is het zo dat ’tegenwoordig’ de zin “Het is me gelukt!”me eigenlijk niet zoveel meer zegt. Ik heb namelijk geen idee hoe bijzonder, geil of romantisch het was. Natuurlijk, je kan er naar vragen, maar daar verwacht ik geen eerlijk antwoord op. Tjah, want zeggen dat het slecht was, dat is natuurlijk niet stoer.

Om erachter te komen of het leuk is om een fuckbuddy te hebben, ik denk dat er niets anders op zit dan het zelf maar uit te vinden. Maar… om je te helpen wil ik graag mijn ervaringen delen. Anyways, voor de mensen die nieuwsgierig zijn of die mensen die toch al hun mening klaarhebben: ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws.

Het goede nieuws is: Een fuckbuddy kan echt ontzettend saai zijn,

Het slechte nieuws voor deze mensen is: Het kan een van de meest inspiratievolle, geilste, mooiste, fijnste momenten van je leven zijn.

Wtf? Wat maakt dan het verschil? Ik ga ik dieper in duiken, maar eerst even een andere vraag beantwoorden:

Waarom is het voor mannen ‘belangrijk’ om een ‘fuckbuddy’ te hebben?

Sociaal gezien, is het algemene stigma: ‘Alle mannen moeten neuken, en alle vrouwen moeten een relatie’. Vraag mezelf soms af wat dit met vrijheid te maken heeft als je hier volledig aan wilt voldoen ;-).

Toch is het eigenlijk wel te snappen. Stel je voor: Je moet als man een rolmodel kiezen. Ga je dan voor iemand die slechts met één vrouw seks heeft gehad of ga je voor iemand die veel keuzevrijheid heeft? Want tjah, het is namelijk best lastig meetbaar ‘hoe goed’ een relatie is of ‘hoe goed’ seks is.

Dus hier is het antwoord:

Je wordt alleen een echte man gevonden als je vaak met vrouwen het bed in deukt. Simpel, want resultaat telt.

Daarom hebben sommige vrouwen ook groot gelijk, gewoon een nummertje zijn is niet echt respectvol. Maar aan de andere kant: Er is niets mis mee om eens flink geil gevonden te worden. Dus ik snap het dilemma. Er is iets wat vrouwen wel goed weten: niet alle seks is even goed, maar er is gelukkig genoeg goede seks te vinden. Nu zullen ook veel mensen zeggen: Alle seks buiten een relatie is ‘slechte seks’, maar dat is echt bullshit.

Wat maakt de seks goed?

Om het simpel te houden: Globaal gezien zijn er volgens mij twee elementen die de seks goed kunnen maken: 1) Jullie kunnen elkaar inspireren en aan het lachen krijgen. 2) Om een of andere reden zijn jullie onbereikbaar voor elkaar: je wilt altijd datgene wat niet mag of kan.

Nu geloof ik eerder in een ‘rollenspel’ waarbij beide partijen weten wat er aan de hand is, maar één ding is duidelijk: Zonder emoties, geen geile seks.

En dit is precies de reden waarom de term ‘fuckbuddy’ mij eigenlijk niets zoveel meer zegt: Ik heb namelijk geen idee wat voor klik jullie hadden.

Is het de moeite waard?

Er is nog iets wat me opvalt aan de term ‘fuckbuddy’: ‘Er zit momenteel geen relatie in’. Alhoewel er duizende redenen zijn waarom ‘er even geen relatie in zit’, zijn er twee redenen die verdomd vaak voorkomen bij de mannen die bij me langskomen op het gebied van coaching.

1) Ze willen eerst beter worden met vrouwen

Ok fair enough: hoe meer vrouwen je aanspreekt, hoe vloeiender dat het gaat. Daarnaast, van al die afwijzingen, daar wordt je hard en charismatisch van. Alleen… als jij de keuze hebt gemaakt om beter met vrouwen te worden, waarom spendeer je dan zoveel tijd met dezelfde vrouw? Ga je verder of wil je een relatie? Think, en hak de knoop door.

2) Ze zijn -nog- niet gelukkig met hun eigen leven

Wat ik mezelf dan afvraag: Waarom dan niet? Ben je tussen wal en schip beland? Wordt het dan niet tijd dat je -verdomd hard- aan je eigen leven gaat werken? Heb je dan wel tijd voor een ‘fuckbuddy’?!

Alles komt met ‘kosten’ en ‘baten’. Een fuckbuddy betekend ook vaak dat je -even- wat minder tijd hebt om te slapen, en als je met de ene chick afspreekt, betekent dat dus vaak dat je niet kunt afspreken met die ene andere. Echter, wanneer je leven toch al bestaat uit voetbal, tv kijken en bier drinken, dan snap ik dat je genoeg tijd over hebt. Alleen vraag ik mezelf dan af of jij dan die ene gast bent met inspirerende uitdagende doelen.

Samengevat: Het gaat om het ‘de ervaring’ en niet om het wel of niet ‘scoren’. Je hebt daarbij ook alles in verschillende vormen en smaken: Daarom is alles over één kam scheren ‘plain silly’.

Zullen we voortaan op zoek gaan naar goede seks en ons minder druk maken om ‘scoren’ of ‘gescoord worden’? Ik daag jullie uit. Ga eens op zoek naar een leuke klik, doe leuke dingen samen en ga gewoon neuken als je ‘het voelt’. Bestempel ook de relatie niet meteen als ‘fuckbuddy’ of ‘relatie’, daarvoor is het in die eerste twee maanden wat te vroeg…denk je ook niet? Misschien moeten we gewoon zeggen: ‘We zijn elkaar beter aan het leren kennen, ik sta voor alles open’?

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben je Niks!

Als je geen zelfvertrouwen hebt dan straal je dit altijd uit, in welke sociale situatie dan ook.

dit is onaantrekkelijk en zal een garantie zijn op het niet behalen van succes met het andere geslacht.

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies om jou te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen:

Klik hier voor tips om meer zelfvertrouwen te krijgen

 

4 Reacties op "Wat is een Fuckbuddy & Is het de Moeite Waard?"

 1. Rudolf

  says:

  Door het lezen van dit artikel is mijn need om een fuckbuddy te vinden met 24 units gestegen. Vo XD

 2. Wouter

  says:

  Fuckbuddy zijn; da's het enige waar vrouwen goed voor zijn. Zeg nou zelf: een man heeft gewoon seks nodig. En het liefst zo veel mogelijk. Ik zie het tegenwoordig als een uitdaging om meerdere fuckbuddys te hebben. Je houdt ze een beetje aan het lijntje, dan ben je weer lief en dan speel je weer hard to get - het is een spelletje! Ik hou me nu met 3 chickies bezig.

  De ene is een hele geile blondine, prachtig lichaam en nog een leuk gezichtje ook. De seks is niet fantastisch maar ze is heerlijk om naar te kijken. En ze woont ook nog eens dichtbij. De ander is brunette, niet heel opvallend om te zien. Maar man, wat is die goed in bed. Ik had van haar gehoord van een vriend en hij heeft geen woord teveel gezegd. Jezus wat is die geil. En als laatste een Aziatische met de mooiste borsten die een man ooit heeft mogen aanschouwen. Ben je al jaloers op me? Ga dan maar snel aan het werk ;)

 3. Walter

  says:

  Ik probeer al maanden een meisje te vinden, maar ik krijg het maar niet voor elkaar. Mijn moeder zegt altijd dat ik knap ben, maar ik krijg geen meid het bed in gepraat...
  Ik ben aan het trainen voor een sixpack, hopelijk helpt dat. Ik wapp wel veel met een meisje, kan dat iets betekenen? Ze stuurt wel kusjessmileys als we gaan slapen enzo, maar in real doet ze net of ze me niet kent, dus dat heeft vast ook niks te betekenen. Als het nou gwn eens een keer lukte om een meid te scoren was ik misschien niet meer zo verdomd onzeker, maar voorlopig zit ik hier nog lekker te balen...

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *