Spijt dat Je Je Ex Gedumpt hebt, Maar Hoe Los Je dit Nu op?

Je dacht dat jullie relatie echt niet meer ging werken, dat dit de druppel was en het beter was dat jullie uit elkaar gingen. Maar nu is het enige waar je nog aan kan denken je ex. Je mist hem of haar ontzettend. Je beseft je dat je een enorme fout heb gemaakt door een punt achter jullie relatie te zetten. Wat kan je het best in deze situatie doen?

In dit artikel lichten we dit onderwerp vanuit verschillende opzichten toe. We helpen je ontdekken of je jouw ex daadwerkelijk terug zou willen. Als het antwoord hierop ‘ja’ is kan verderop lezen hoe je op de juiste manier jouw ex weer terug krijgt.

Doe het niet uit liefdesverdriet en/of eenzaamheid

Het is heel normaal dat je net na een het eindigen van je relatie je nogal eenzaam voelt. Je bent immers gewend om je ex constant om je heen te hebben. Je ontving regelmatig een berichtje van hem of haar en kon altijd bellen als je iemand nodig had of gewoon simpelweg even zijn /haar stem wilde horen. Geef dus niet meteen toe aan de impuls van eenzaamheiden geef het een tijdje rust.

Als je je ex terug neemt, moet je wel echt voor hem of haar gaan. Niet omdat je gewoon iemand nodig hebt. Realiseer je ook dat de problemen die jullie binnen de relatie hebben ondervonden niet nu opeens verdwenen zullen zijn.

Als je weer opnieuw een relatie neemt, zullen jullie er samen aan moeten werken om dit op te lossen. Doe het dus omdat je denkt dat je echt niet kan leven zonder deze persoon, en niet gewoon omdat je eenzaam bent.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Begin bij het begin

Besef dat je een nieuwe relatie wilt met je ex, en niet de relatie die jullie eerder hadden. De oude relatie is immers stukgelopen – en dat wil je niet nog een keer meemaken. Probeer daarom weer bij het begin te beginnen. Duik niet meteen in bed, maar begin met daten. Spendeer gewoon wat tijd met elkaar en kijk hoe het gaat. Maak je nieuwe relatie weer romantisch en spannend. Begin weer bij een eerste zoen en zo verder.

Je hoeft je niet meteen in een bloedserieuze relatie te storten. Houd het luchtig en spannend en geef het wat ruimte. Op deze manier zal de relatie zich op de meest gezonde manier ontwikkelen, en zal het deze keer waarschijnlijk wél goed uitpakken.

Win het vertrouwen terug

Besef je dat je best wat kapot hebt gemaakt toen je de moed opgaf en het uitmaakte. Hiermee heb je aangegeven dat jij op dat moment had besloten niet meer voor deze relatie te willen vechten. Je hebt je ex dus gekwetst en dit zal je eerst op moeten lossen. Laat zien dat je heel goed realiseert hoeveel pijn je hem of haar hebt gedaan, en dat je niet van plan bent om dit nog een keer te laten gebeuren.

Daarnaast is het belangrijk dat je geen oude koeien uit de sloot gaat halen. Er waren vast redenen dat het uitgegaan is. Als je de focus op deze redenen gaat leggen, zal dit alleen maar uit kunnen lopen op een nieuw conflict – en het spreekt voor zich dat dit de kans op een nieuwe relatie doet verdampen.

En als je toch weer ruzie krijgt

Dan is dit geen ramp. Bij een gezonde relatie hoort nou eenmaal een ruzie op z’n tijd. Dit is heel normaal en ook niet erg. Als je maar achteraf je excuses aanbiedt voor de dingen die je hebt gezegd zonder er goed over na te denken. En na een ruzie kun je daar natuurlijk altijd daarna goedmaken in bed.

Waar je wel op zal moeten letten is dat je niet weer terug valt op oude verwijten over fouten die jullie gemaakt hebben de vorige keer dat jullie een relatie hadden. Dan kom je weer in dezelfde neerwaartse spiraal terecht als waar jullie toen in zaten en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

Omgaan met kritiek

Waarschijnlijk zullen je vrienden, je ouders en alle andere mensen om je heen er allemaal een mening over hebben over dat je weer terug bent bij je ex. Of dat je weer terug wilt naar je ex. Maar laat je niet gek maken. Jij weet het beste hoe jullie relatie in elkaar stak en jij kan het beste voor jezelf bepalen of het inderdaad de moeite is om het nog een keer te proberen.

Het is echter niet onverstandig om een béétje naar het advies te luisteren wat je krijgt. Mensen die van een afstandje naar jullie relatie hebben gekeken, maar jullie wel allebei goed kennen, komen misschien wel met een insteek waar je zelf niet op gekomen was. Het kan dus geen kwaad om naar advies te luisteren, maar dit betekent niet dat je het ook altijd moet opvolgen.

Wat als je ex je afwijst

Dit is ook nog een vrij reële mogelijkheid. Misschien is je ex al wel over jou heen, of ziet hij of zij het gewoon niet zitten om het nog een keer te proberen. In dit geval zal je dit moeten accepteren en verder moeten gaan, hoe moeilijk dit ook is. Als je echt van hem of haar houdt dan, zal je deze keuze respecteren, hoe moeilijk dit in het begin ook zal zijn.

Je kunt het desnoods wat tijd geven. Misschien dat als jullie een tijdje afstand nemen dat jij je ex ook helemaal niet meer terug wilt. Misschien ook wel, maar dan hebben jullie de tijd gehad om je los van elkaar te ontwikkelen en misschien allebei een beter persoon te worden. Dit kan goed betekenen dat jullie uit elkaar gegroeid zijn, maar ook dat jullie nu juist beter bij elkaar passen. En onthoud goed: Als jullie echt voorbestemd zijn, dan komt het uiteindelijk toch wel goed.

Herstel direct je relatiebreuk en kom terug in de armen van je ex

Edwin heeft over de jaren heen al duizenden mensen geholpen. Hij vertelt je de exacte stappen om je ex terug te winnen, zelfs als de situatie kansloos lijkt.

Ontdek zijn methode op de volgende pagina en keer ook snel terug bij je ex:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "Spijt dat Je Je Ex Gedumpt hebt, Maar Hoe Los Je dit Nu op?"

  1. regina

    says:

    ik hebt mijn vriend de deur uit gezet omdat hij steeds met andere vrouwen zat te appe ,ik werd er dood moe van en zei wanneer hou je er mee op ,maar goed ik was zo boos en dan nog wel op zijn verjaardag hebt ik hem er uit getrapt ,want bij mij ging de druppel over de emmer ,we hadden altijd veel lol en plezier ,maar door 1vrouw die alles heeft verknalt en terwijl zij een man heeft en een kind heeft met die die man ,haar man weet van niks dat ze elkedag gingen appe ,met elkaar ,ik en mijn ex hebben nog wel kontakt via telefoon ,soms hij komt even langs ,maar goed als hij drinkt dan blijft hij zeggen van ik hou nog steeds van jou ,maar zodra nuchter ,dan is het weer anders ,ik zou hem zo graag terug willen ,maar ik ga hem niet dwingen want daar bereik je niks ,wat moet ik doen om hem weer terug te krijgen ,,,als het mij niet meer lukt ,dan laat ik het los

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *